NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
chuckster :urnebes:
Neki lobotomci su pominjali metlu 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa to je uglavnom jer vas puno, ali zaista puno na ovom PDFu uglavnom vise pricate o Lakersima nego o klubovima za koje navijate. Cak pola vas izgleda kao da ne navija ni za koga, vec samo protiv Lakersa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Chuck je ljudina. Hejtao je i odvratne Warriorse uvijek. Ima ukusa.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Jel neko slusao pressicu Janisa poslije Orlanda.. Pa kako ga nije stid u pm ono izjaviti (i kukati) imajuci u vidu stanje u svijetu i sta ljekari moraju da rade, kroz sta obicni ljudi prolaze. Moze on imat 5 MVPa, al je soft as fuck. Ako izgube i game 2 ocekujem da ce zaplakati.

@igrajlopte 🐦
Mlad je on jos. Naucit ce neke stvari vremenom. Navija se za Edwarda da ode do kraja ove godine. Steta bi bila da takav majstor zavrsi karijeru bez prstena a vec je u tridesetim.ReX je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:24Jel neko slusao pressicu Janisa poslije Orlanda.. Pa kako ga nije stid u pm ono izjaviti (i kukati) imajuci u vidu stanje u svijetu i sta ljekari moraju da rade, kroz sta obicni ljudi prolaze. Moze on imat 5 MVPa, al je soft as fuck. Ako izgube i game 2 ocekujem da ce zaplakati.![]()
![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Nikad nece osvojiti prsten dok mu je Middleton Robin. On mora imati jos jednog superstara da bi uzeo jer nije suter pa da moze sam da zapali arenu svaku noc.Justin je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:46Mlad je on jos. Naucit ce neke stvari vremenom. Navija se za Edwarda da ode do kraja ove godine. Steta bi bila da takav majstor zavrsi karijeru bez prstena a vec je u tridesetim.ReX je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:24Jel neko slusao pressicu Janisa poslije Orlanda.. Pa kako ga nije stid u pm ono izjaviti (i kukati) imajuci u vidu stanje u svijetu i sta ljekari moraju da rade, kroz sta obicni ljudi prolaze. Moze on imat 5 MVPa, al je soft as fuck. Ako izgube i game 2 ocekujem da ce zaplakati.![]()
![]()
![]()
@igrajlopte 🐦
- BuffonGigi
- Kontakt:
Chuck je mrtvi debil bio i kad je bio igrac, iako je jedan od najboljih na toj poziciji ikad, ali u ponasanju, istupima i izjavama je uvijek bio debil da ne moze biti mrtviji. Mrzio je svakog ko je uspjesniji od njega i bio ljubomoran na apsolutno sve sto on nije mogao da ima. Takav je isti i kao kvazinovinar.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
To je vjerovatno zato sto ja mogu napisati recimo 10 postova o Denveru, neko o Chicagu(bubam) i tako nekim ekipama i to sve prodje neopazeno, dok je jedan post o Lakersima dovoljan da se vas 15 upali i pokrene pricu od 15 stranica koja nema veze s trenutnom sezonom. Imate neki okidac kad neko napise LAL u postu pa kontate da se samo o njima i piseBuffonGigi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:04Pa to je uglavnom jer vas puno, ali zaista puno na ovom PDFu uglavnom vise pricate o Lakersima nego o klubovima za koje navijate. Cak pola vas izgleda kao da ne navija ni za koga, vec samo protiv Lakersa.
Kako je mrzio svakoga ko je bolji od njega, Jordan i on pravi haveri bili do prije godinu-dvije kad je izjavio da je Jordan loš u front office poslovima.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:01Chuck je mrtvi debil bio i kad je bio igrac, iako je jedan od najboljih na toj poziciji ikad, ali u ponasanju, istupima i izjavama je uvijek bio debil da ne moze biti mrtviji. Mrzio je svakog ko je uspjesniji od njega i bio ljubomoran na apsolutno sve sto on nije mogao da ima. Takav je isti i kao kvazinovinar.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
James mi i ne djeluje gladan kao prije. Jako puno se bavi politikom i društvenim aktivnostima, najviše voli o tom pričati, snima film, poraz od Portlanda ga nije nešto naljutio, poslije utakmice više je pričao o nekoj ubijenoj crnkinji.
Od sljedece utakmice krece da sipa decko s avatara 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Navijaci LAL ga napadaju na svim mogucim forumima, ali zaboravljaju njegov nadimak jos iz vremena SAa-Danny Green (Icy/Hot).Kod decka bukvalno nikad nije bilo sredine, kad je sut u pitanju.Ono gdje je meni problem u njegovoj igri je da je znacajno opao defanzivno.Ne pamtim kad sam vidio neki njegov blok ili ukradenu loptu, u cemu je cesto bio u samom vrhu lige, kad su bekovi u pitanju.
Kakav si ti kompleksas hahahaBuffonGigi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:01Chuck je mrtvi debil bio i kad je bio igrac, iako je jedan od najboljih na toj poziciji ikad, ali u ponasanju, istupima i izjavama je uvijek bio debil da ne moze biti mrtviji. Mrzio je svakog ko je uspjesniji od njega i bio ljubomoran na apsolutno sve sto on nije mogao da ima. Takav je isti i kao kvazinovinar.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A jbga kad su svi ocekivali da bude treci igrac ovih Lakersa,kada pogledas ostatak ovog rostera jasno je da je tako i trebalo biti,manje vise vjerujem da su svi upoznati kako funkcionise sut kod Dannya,ali jbga lik je citavu sezonu hladan,ovo gdje je bio vruc mozes na prste jedne ruke izbrojat,a kad igras sa LBJom i ADom imas bruku otvorenih pogleda,a on ne moze pa ne moze da pocne iskoristavati to,da stvar bude gora protivnicu su poceli da mu se izmicu na sutu sad ga vec psiha ozbiljno ****.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:07Navijaci LAL ga napadaju na svim mogucim forumima, ali zaboravljaju njegov nadimak jos iz vremena SAa-Danny Green (Icy/Hot).Kod decka bukvalno nikad nije bilo sredine, kad je sut u pitanju.Ono gdje je meni problem u njegovoj igri je da je znacajno opao defanzivno.Ne pamtim kad sam vidio neki njegov blok ili ukradenu loptu, u cemu je cesto bio u samom vrhu lige, kad su bekovi u pitanju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Zasto se prica o pomocnom osoblju u ekipi gdje imamo Lebrona i AD-a ???
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj pretjerivati.Ni velike trojke ne mogu bez dobrih role igraca, pa tako sigurno ne mogu sami ni PO neiskusni AD i ubrzo 36godisnji James.
Mozda njih dvojica sinoc nisu bili na vrhuncu svojih mogucnost, ali daleko od toga da su bili slabi.Jednostavno je ostatak ekipe bio kriminalan.
Neko stream za Bruklin Toronto?
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.