AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 12 dec 2010, 13:11

kupus army je napisao/la:Boateng 0-1,idemo treba mi dvica na tiketu;)
takodje :D

jaao boatenga coojk je zvjer :D

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 dec 2010, 13:20

Jao igre !! SVE ODLICNO ZA SAD!!

Vezni red ponovo odlican!

Robinho extra!

Boateng no coment assist i goal!

Ibra :lol: :D GRANDE!

Abate se preporodio !

steta za sut Zambrotte
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 dec 2010, 14:28

Bravo Ibrahimovic :D !!

Konacno mladi Strasser u igri,pokazao da je dosta tehnicki potkovan..
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 dec 2010, 14:28

Utakmica dobra ali mora bolje jer jace ekipe ce nas pojesti. Fali nam klasicni playmaker sto je nekad Kaka' bio. Robinho me opet nije nesto zadivio. Zabio je gol ovo ostalo popisani prosjek. Ibra najbolji napadac na svijetu. Boateng zvijer. Pirlo me iznenadio. Odlican bio. Sjajna asistencija za Ibru nije puno lopti izgubio. Svidja mi se sto Allegri je dao priliku mladom Straseru koji ce biti veliki igrac to se vidi. Svoje smo zavrsili sada cekati kiks konkurenata i udaljit se na vrhu tabele.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 12 dec 2010, 14:55

A_d_0 je napisao/la:Utakmica dobra ali mora bolje jer jace ekipe ce nas pojesti. Fali nam klasicni playmaker sto je nekad Kaka' bio. Robinho me opet nije nesto zadivio. Zabio je gol ovo ostalo popisani prosjek. Ibra najbolji napadac na svijetu. Boateng zvijer. Pirlo me iznenadio. Odlican bio. Sjajna asistencija za Ibru nije puno lopti izgubio. Svidja mi se sto Allegri je dao priliku mladom Straseru koji ce biti veliki igrac to se vidi. Svoje smo zavrsili sada cekati kiks konkurenata i udaljit se na vrhu tabele.
Dobri ste bili sta hoces vise. :D
Ti mozda hoces da nadmasis vanzemaljce. :D
Prosle dvije sezone ste bili na nivou ove protivnicke ekipe i s onom ekipom iz prosle sezone bi ga popuskarali.
Medutim,sada ste dosta kompletnija momcad i nadam se da cete osvojiti titulu i da cete izgubit od Manchestera u polufinalima LIge Prvaka. ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 15:12

Nikad nisam volio Milan, valjda sto ste 2003. ciganski osvojili LP :D Ali ovaj Milan mi cak postaje i simpatican. Mislim, bar vas postujem za razliku od ovi naftaskih klubova koji su tek stupili na scenu. Vrlo lako bi mogli uzet Scudetto u sto ja vjerujem, sto se tice LP, uz srecu koja je uvijek uz vas mozete i cak do polufinala.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 dec 2010, 15:14

Kad imate najboljeg napadaca svih vremena u svojim redovima ,ne morate brinuti bar sto se tice Serie A slika dok u Evropi ce to malo teze ici 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 15:30

juznjak> je napisao/la:Kad imate najboljeg napadaca svih vremena u svojim redovima ,ne morate brinuti bar sto se tice Serie A slika dok u Evropi ce to malo teze ici 8-)
[youtube][/youtube]
:roll:

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 12 dec 2010, 15:32

Portillo je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Kad imate najboljeg napadaca svih vremena u svojim redovima ,ne morate brinuti bar sto se tice Serie A slika dok u Evropi ce to malo teze ici 8-)
[youtube][/youtube]
Bas si nasao pravi video za najboljeg napadaca svih vremena.
U stvari,on i nije najbolji.Messi ga je davno nadmasio,sto se mene tice. ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 15:35

sikirica je napisao/la: Bas si nasao pravi video za najboljeg napadaca svih vremena.
Hvala bogu pa za tebe nije najbolji. Ali dobro, znam ja da ti jos povremeno njega sanjas. On ne da je najbolji napadac ikad nego najbolji igrac ikada! Od njegovog vremena se igra moderni nogomet, on je prvi moderni igrac koji je svoje predispozicije doveo do maksimuma, sa 20. godina osvojio Zlatnu Loptu, sa 21 takodjer, nakon 2 godine izbivanja sa terena prvi strijelac Mundijala... Daleko najbolji napadac ikada, to da li je igrac, neki ce se sloziti neki nece...

Sto se tice Messija, vidjeli bi njega iza Luisa Enriketa, Guardiole, De la Pene i ostalih panjeva. Tamo je Ronaldo prakticki sam zabijao. Uostalom, od kad je to Messi napadac? :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 dec 2010, 16:20

Portillo je napisao/la:
sikirica je napisao/la: Bas si nasao pravi video za najboljeg napadaca svih vremena.
Hvala bogu pa za tebe nije najbolji. Ali dobro, znam ja da ti jos povremeno njega sanjas. On ne da je najbolji napadac ikad nego najbolji igrac ikada! Od njegovog vremena se igra moderni nogomet, on je prvi moderni igrac koji je svoje predispozicije doveo do maksimuma, sa 20. godina osvojio Zlatnu Loptu, sa 21 takodjer, nakon 2 godine izbivanja sa terena prvi strijelac Mundijala... Daleko najbolji napadac ikada, to da li je igrac, neki ce se sloziti neki nece...

Sto se tice Messija, vidjeli bi njega iza Luisa Enriketa, Guardiole, De la Pene i ostalih panjeva. Tamo je Ronaldo prakticki sam zabijao. Uostalom, od kad je to Messi napadac? :roll:
Ukusi su razliciti, ali prvi napadac koji je toliko bio superioran u odnosu na konkurenciju, a u isto vreme elegantan nije Ronaldo vec neko drugi:

[youtube][/youtube]

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 12 dec 2010, 16:27

sikirica je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Bas si nasao pravi video za najboljeg napadaca svih vremena.
bash me zanima sta bi se desilo nedaj boze da Messi ili Ibra ili neki drugi vrhunski napadac tri puta sj.ebaju koljeno, no to pravom Ronaldu ne smeta

pogledaj malo ovaj noviji video
[youtube][/youtube]

nemoj naprazno pricati
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 16:30

MaGiCa je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

Ukusi su razliciti, ali prvi napadac koji je toliko bio superioran u odnosu na konkurenciju, a u isto vreme elegantan nije Ronaldo vec neko drugi:

[youtube][/youtube]
A jest i to, ali govorim odprilike o onim koje sam ja pratio, znaci sredinom 90-ih, nisam mogao pratiti Van Bastena. Kako god, po meni je Ronaldo najveci. Ronaldo, Raul, Henry, Crespo, Inzaghi, Ruud, Sheva cak i Ibra su po meni najveci napadaci zadnjih 10-ak, 15. godina, ali niko nije ni blizu Ronaldu. Taj covjek je imao apsolutno sve, znaci, takvu eleganciju, pokrete, fizicke predispozicije nije imao niko, niko nije imao onoliko fazona za lomljenje kicme protivnickim igracima, covjek te samo ceka da te obruka, da ti loptu kroz noge probaci... a i sam Kaka je jednom rekao: Samo je Pele veci od Ronalda. Najbolji strijelac SP-ova ikada!

Ali dobro, nije tema Ronaldo... ali eto kada smo kod Milana, ne mogu da se ne dotaknem Shevchenka kojeg jako cijenim. Jedan od najvecih napadaca ikada, kako je samo lagano pogadjao to nije normalno. Dao za Milan preko 100 golova, samo dobro je se zajebo sto je otisao u Chelsea.
vuvu_zzz je napisao/la:
bash me zanima sta bi se desilo nedaj boze da Messi ili Ibra ili neki drugi vrhunski napadac tri puta sj.ebaju koljeno, no to pravom Ronaldu ne smeta

pogledaj malo ovaj noviji video
[youtube][/youtube]

nemoj naprazno pricati
Bravo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovo je umjetnost, to nije obicno igranje nogometa...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 dec 2010, 16:32

niko se s debom porediti ne može, gledajući njega stičeš utisak da može zabit gol kad god poželi...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 dec 2010, 16:34

Ma Ronaldo je Ronaldo...stas vise reci...slika

Nema dalje..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 dec 2010, 16:40

muXmania je napisao/la:niko se s debom porediti ne može, gledajući njega stičeš utisak da može zabit gol kad god poželi...
Ma dobar je bio Obesso, ali ljudi ovde daju video materijale iz perioda posle syebavanja kolena. On je najjace trenutke imao u Barci i sledece dve sezone u Interu. Ovo je taj video:
[youtube][/youtube]

Na kraju se vidi kako se Bobby Robson hvata za glavu kod onog solo gola vs Compostele.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 dec 2010, 16:45

Ova tekma protiv deportiva..dobro se sjecam...pred kraj sampionata i barci trebala pobjeda,vazno joj za titulu bilo...

Ima na ovom klipu gol.....kada ga ruse..on ustaje i stize do lopte i zabija za 1-0....kakvo je to odusevljenje bilo...tad jos nisam bio cisti Juventino pa sam i Barcu volio jako zbog Ronalda..dijete ko dijete :roll: :mrgreen: ...al ta scena mi je jedna od najranijih kojih se sjecam...taj Gol deportivu...songo tad branio za njih :mrgreen:
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 12 dec 2010, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 dec 2010, 16:47

MaGiCa je napisao/la:
muXmania je napisao/la:niko se s debom porediti ne može, gledajući njega stičeš utisak da može zabit gol kad god poželi...
Ma dobar je bio Obesso, ali ljudi ovde daju video materijale iz perioda posle syebavanja kolena. On je najjace trenutke imao u Barci i sledece dve sezone u Interu. Ovo je taj video:
[youtube][/youtube]

Na kraju se vidi kako se Bobby Robson hvata za glavu kod onog solo gola vs Compostele.
sir Bobby se sjebo kad je skontao da je otkrio vanzemaljce, sjebavali smo se i mi svi redom kad smo ovo tad gledali...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 dec 2010, 16:59

pa kad ti u brazilu daju nadimak fenomen onda znaš da je stvarno riječ o čudu od igrača, vjerovatno najbolji od svih koje smo mi imali prilike gledati, ibra je vrh al ipak je ronaldo br.1

utakmica u bolonji odrađena vrhunski, milan nije ovako igrao već godinama da vode i da se ne brineš hoće li ga primiti već oni i dalje igraju za gol više, da je rezultat i veći nebi bio nezasluženo, bolonja osim penala(po meni prestrogog) imala još jednu šansu samo.
kako su oni uzeli bodove juventusu i interu nije mi jasno.
milan nije više pogodio s pojačanjima nego ljetos odavno, pola bodova su donijeli ibra, robinjo, a sad sve više i boateng, ova pozicija polušpice mu stvarno paše. vidim neki su našli zamjerke i ovakvoj igri, ja sam sa svim zadovoljan, puno šansi, protivnik se nije sastao s loptom kako treba, jedino neznam šta je s gatuzom i zambrotom, valjda nisu neke ozbiljne ozljede u pitanju.
još jedna dobra stvar je mali straser koji je ovu priliku što je dobio sasvim korektno odradio, mogao bi u narednim sezonama postati standardan, svakako nam je vezni red pred penziju
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 dec 2010, 17:03

sarajlija89 je napisao/la:Ova tekma protiv deportiva..dobro se sjecam...pred kraj sampionata i barci trebala pobjeda,vazno joj za titulu bilo...

Ima na ovom klipu gol.....kada ga ruse..on ustaje i stize do lopte i zabija....kakvo je to odusevljenje bilo...tad jos nisam bio pravi Juventino pa sam Barcu volio jako zbog Ronalda..dijete ko dijete :roll: :mrgreen: ...al ta scena mi je jedna od najranijih kojih se sjecam...taj Gol deportivu...songo tad branio za njih :mrgreen:
Ja sam ovo sa Zvezdom gledao uzivo. Iako sam uzivo gledao i MvBastena, Gullita, Zidanea, Figa, Kaku - Ronaldo Fenomeno je ostavio ubedljivo najjaci dojam na mene. Kad covek gleda sa tribine kretanje igraca, pa vidi 1og koji totalno odudara od svih pravila - to znaci da je Debeli na terenu.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi, Uknaac i 0 gostiju.