NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ne shvatam ove igrace. Ako si u ekipi koja se bori za PL i igras standardno imas sansu da udjes u PL i samim tim odes u neki javo klub plus si igrao cijelu sezonu ti odes u ekipu gdje ces odigrati mozda par utakmica a ostatak presjediti na klupi. Nadsm se da su uzeli za njega bar nesto para imal ko da zna to
Cisto sumnjam da smo i marku dobili, daj Boze da jesmo.
Sad nek sjedi na klupi kod Vlade pa ce se vratiti u federalku sljedece godine
Sad nek sjedi na klupi kod Vlade pa ce se vratiti u federalku sljedece godine
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da ne bi sad ispalo da ga blatim ali decko je cisti prosjek nista posebno u onoj prijateljskoj protiv Krupe kao na terminu kod prvog gola Krupe ispao ako se je uspio dobiti koji dinar nek ide jedno zal sto je zasticeno godiste...
Antić bi bio strašno pojačanje, ali i dalje bi imali problem u21 igrača.
Nadam se da će Olića i Tankuljića ozljede zaobići, jer mi nažalost u ovome trenutku nemamo kvalitetne u21 zamjene.
Nadam se da će Olića i Tankuljića ozljede zaobići, jer mi nažalost u ovome trenutku nemamo kvalitetne u21 zamjene.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Sigurno jedan od boljih bekova u ovoj federalki, al je skup igrac + nije U21.
Ne znam ko bi mogao sad biti taj treci sto ce startati, Becirbasic? Makic mi je katastrofa bio skoro svaki mec sto je igrao...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam al sad je problem desni bek, koga staviti
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Za narednu tekmu sigurno neće doći bek, a vjerujem da ga je računao sigurno u prvih 11. E sad možda se odluči i na promjenu formacije, možda 3-5-2?
-
- Kontakt:
Informacijama kojim raspolažem, mislim da ne mozemo dovoditi igrace koji su vec imali nastup u našoj ligi i usli u zapisnik. Tako da mislim da od Antica nista.
Problem nam je godište vise nego bilo sto drugo.
Borovcanin sigurno dzabe nije otisao, nesto je kanulo u klub. Nadam se da mogu dogovoriti da ostane kod nas kao pozajmljen igrac.
Problem nam je godište vise nego bilo sto drugo.
Borovcanin sigurno dzabe nije otisao, nesto je kanulo u klub. Nadam se da mogu dogovoriti da ostane kod nas kao pozajmljen igrac.
Ovo bi bilo dobro, makar do polusezone.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:37
Nadam se da mogu dogovoriti da ostane kod nas kao pozajmljen igrac.
A tesko da cemo sta dobiti, amaterski ugovor... eventualno 5000 ko i mi za Koprivicu sto smo dali.
-
- Kontakt:
Ma.moguce da su uzeli 5-10k vise nisu sigurmo samo jbs i te pare kad nemamo zamjenu plus godiste. Vidjecemo sta ce smisliti.
Kakvu ekipu imamo igraci nam idu u premierligase
Kakvu ekipu imamo igraci nam idu u premierligase
I Kladar nije više igrač Jedinstva
-
- Kontakt:
Sta je ovo ljudi jel.ovo rasulo jel neki problem u klubu ili sta?
Voljom žrijeba u drugom kolu završnice seniorskog Kupa Federacije BiH sastaju se:
FK Unis/NK Kolina – NK Jedinstvo Bihać
FK Unis/NK Kolina – NK Jedinstvo Bihać
Ako ništa sad je opravdano Čizmića dovesti...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Armin Jazvin jos uvijek slobodan. Pravo pojacanje. Provjereno
-
- Kontakt:
Ee ne moze sad cizmic 

Mozda ga dovedem na jesen,ako bude imao mjesta
Mozda ga dovedem na jesen,ako bude imao mjesta