Hebo vas vise i Husref, uprava, Hadzija, jeseskovic...
Mi zasluzujemo bolje!
A prije svega ovdje zasluzujemo bolju i zdravi ju raspravu.
Cemu sva ova rasprava koja ne vodi nigdje. Vodi se rasprava u kontru jedan drugom i patnjom za sve ostale koji prate temu.
Ne moze samo jedan covjek biti kriv, ovdje su svi krivi.
Ali sta je najvznije, nije na nama da analiziramo to i svrstavam se ZA ili PROTIV.
Ekipa nije kvalitetno pripremljena ni ove a ni prosle godine i to vidimo svi i vidjeli smo svi. Ne mozemo samo kritikovati Husrefa ili Jeseskovica treba reci i da igraci snose najveci krivicu. Ne moze se zapustiti profesionalac za 20 dana Prosle godine ili za ova 4 mjeseca ove godine. Mi realno imamo 3-4 profesionalca a ostali su na slaufu, kafani, nezdravo hrani... Moramo mi jos pure pojest dok budemo imali 11 profesionalaca.
Veceras je utakmica i mi imamo sto imamo i mozemo se nadat da ce veceras biti svjeziji i da ce svakim danom poslije ekipnog treninga biti sve vise spremnija. Ako Bog da da nas zaobidju povrede ubuduce.
Ko su meni Husref, clanovi uprave, Hadzija, Jeleskovic, igraci... Oni su meni a i vama nebitni i prolazni a Sarajevo je ono sto je ne prolazno i zbog cega znamo i da postoje ti ljudi u protivnom nebi znao/li ko su oni.
Veceras trebamo podrzati ono sto imamo i poslije toga isto tako. Kakvi god su bolje nemamo i nama je zelja da uspiju veceras i da uspiju protiv Dinama pa aBd i u tom PO jer cemo onda imati priliku da gledamo vise profesionalaca u ekipi na koje ce se akademci moci ugledati.
Zavrsimo sa tom pricom i podrskom nebitnim ljudima.
Podrzimo Sarajevo! Oni su svi nebitni i znamo da ce doci bolji.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze