Najbolji jarani

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Oni imaju najbolju opremu i najbolju direktoricu i Emira Hadžića čergara sa kakanjske Varde koji će uzeti im posljednji par štucni kad bude odlaziosvrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:49Eno zvanicni press
Vinko na trenerci ima VM
Krste nema KV isto trenerka
Ja ovo ne kontam nikako
![]()
Ovake majice se vise ni u second handovima ne prodaju.Aemon je napisao/la: ↑18 avg 2020, 19:45Vidi kvaliteta grob te yeboBbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 19:37svrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 19:01
Hajd molim te ne rise vise
Zaganjajte upravu gore i komplet novu opremu da vam kupe
Bolan brukate grad
Rijesite vise to
Kume koja je ovo garnitura, četvrta, peta? Ja ne znam razlikovat ovo, jel dres il je majica za trening, ko kad je novo a kvalitet.
Malo sam virnuo i jakne zimske kakve su. Strava. Tri vrste, pa kome se šta sviđa.
A kad pitarima puhne kroz one trenerkice krpljene, rano moja to će se sve porazboljevat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lisander je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:54Oni imaju najbolju opremu i najbolju direktoricu i Emira Hadžića čergara sa kakanjske Varde koji će uzeti im posljednji par štucni kad bude odlaziosvrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:49Eno zvanicni press
Vinko na trenerci ima VM
Ja ovo ne kontam nikako
![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:49Eno zvanicni press
Vinko na trenerci ima VM
Ja ovo ne kontam nikako
![]()
Tvoje nije da kontaš, tvoje je da klimaš glavom kad ti Amaw prica.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:49Eno zvanicni press
Vinko na trenerci ima VM
Ja ovo ne kontam nikako
![]()
Ramosu i Marcelu pisu brojeviLecler je napisao/la: ↑19 avg 2020, 08:24svrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:49Eno zvanicni press
Vinko na trenerci ima VM
Ja ovo ne kontam nikako
![]()
Jao vidi Zidanu piše Z.Z.
A Ramosu i Marcelu ništa ne piše.
![]()
A.O.Zip je napisao/la: ↑19 avg 2020, 09:22Tvoje nije da kontaš, tvoje je da klimaš glavom kad ti Amaw prica.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:49Eno zvanicni press
Vinko na trenerci ima VM
Ja ovo ne kontam nikako
![]()
Lijepo je sto pratite sampionajolicnikola je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:17vidider pitarske teme, danas igraju važnu utakmicu, a oni o Komšiću, Bakiru i ostalim glupostima pa dan te yebo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.