Mislim da ce Jukic ili Velkoski krenuti a Fanimo uci s klupe,posto su rekli da nije još 100% spremanHistoricar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 09:52
Ovo je dakle najbolje što imamo za večeras.Šteta što se Pejović nije prijavio za prvo kolo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 19 avg 2020, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja imam osjećaj da će Velkovski biti u prvih 11Historicar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 09:52
Ovo je dakle najbolje što imamo za večeras.Šteta što se Pejović nije prijavio za prvo kolo.
FKS
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Oremus + Djokanovic or Miličević = Bezidejnost i spora organizacija napada.
-
- Kontakt:
Ako Krste krene, to ce biti katastrofa, kao da počinjemo sa 10 igraca.Van svake pameti, da Krste zauzme mjesto nekome od klasičnih krila.Ona utakmica sa Mladosti je bila kap koja je prelila čašu, kada je rijec o Krsteovim nastupima na krilu.hamsik je napisao/la: ↑19 avg 2020, 09:59Ja imam osjećaj da će Velkovski biti u prvih 11Historicar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 09:52
Nece biti katastrofa. Krste je uvijek igrao regularno Evropu. Ima iskustvo i zna smirit situaciju. Fanimo mora igrat od prve..Historicar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:05Ako Krste krene, to ce biti katastrofa, kao da počinjemo sa 10 igraca.Van svake pameti, da Krste zauzme mjesto nekome od klasičnih krila.Ona utakmica sa Mladosti je bila kap koja je prelila čašu, kada je rijec o Krsteovim nastupima na krilu.hamsik je napisao/la: ↑19 avg 2020, 09:59Ja imam osjećaj da će Velkovski biti u prvih 11Historicar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 09:52
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Dupovac je protiv Tuzle odigrao dosta dobro
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pocinje Salcin prije Pidre i pocinje Jukic prije Fanima, ostalo je to to. Juris!hamsik je napisao/la: ↑19 avg 2020, 09:59Ja imam osjećaj da će Velkovski biti u prvih 11Historicar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 09:52
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ahmetovic panjina???
Javi se psihijatru imao si opet epizodu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kad pogledas sastav recimo onaj iz finala Kupa na kosevu s širokim i danas dosta onaj kvalitetni. Al ko god da istrci ocekujem borbu i prolaz.
Ne zelim pred tekmu stvarati negativu ,al istog sam misljenja sa ovom trojicom imat cemo sporu organizaciju napada.Al ko god da igra bolji smo , bitno je ne primiti gol, gore ce jedna proci, siguran sam.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:04Oremus + Djokanovic or Miličević = Bezidejnost i spora organizacija napada.
Na zalost otvorilo se sve zdrijeb nas pogledao, morali smo igracki se pojacati, rijetko cemo imati vise ovakvu sansu.
Govoriti tako o igracu i treneru kluba za koji navijas?
Kakvi god da su nasi su i treba ih postovat posbno Krleta koji je sad u padu forme, a puno je dao klubu.
Zapitaj se malo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako vezni red bude kao protiv Tuzle, ispadamo.amypitar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:15Ne zelim pred tekmu stvarati negativu ,al istog sam misljenja sa ovom trojicom imat cemo sporu organizaciju napada.Al ko god da igra bolji smo , bitno je ne primiti gol, gore ce jedna proci, siguran sam.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:04Oremus + Djokanovic or Miličević = Bezidejnost i spora organizacija napada.
Na zalost otvorilo se sve zdrijeb nas pogledao, morali smo igracki se pojacati, rijetko cemo imati vise ovakvu sansu.
Ako bude kao protiv Mladosti i Krupe, možemo proći uz uslov da su ovi loši kao što smo ih "ocjenili".
Ako budemo eksperimentisali i uvidjeli da nam tu škripi, vjerujem u lagani prolaz.
Da su tu Sušić i Pejović, prolaz ne bi bio ni u jednom trenutku doveden u pitanje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Besim

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- feniksptica
- Kontakt:
Doso Besim uzet pare, lazira povredu ubleha.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sretno nam veceras!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Nije bilo veće ublehe od H. Silajdžića na ovim prostorima.Red1946 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 09:13Željko dobija izbore jer ima nas građana koji želimo normalnu državu, osvojio više glasova od SDA/HDZ kandidata.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 avg 2020, 08:31Zato Zeljko Komšić vječito dobiva izbore.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:37Vinko je oduvijek takav bio. Umjeren i gospodski. Sta treba izigravati Ciru i govoriti yebacemo im mamicu sutra, a na kraju te klepe ljudi po usima.
Ocito raja vise voli kad im se floskule neke govore pa se napale![]()
Eno, izd'o knjigu: "Zbirka floskula za mjesec juli" u ediciji Ko je ugasio Svjetlost iz Sarajeva.
Inače , od Vinka očekujem i danas i ubuduće pobjede, imamo daleko najjači kadar u PLBiH. Sigurno mu je plata vrh, bolja od Amawa...
A od Vinka očekujem pobjede do kraja sezone.
Pyro is not a crime !
Kurdicuuuuu, vrati seeee 

A kolko ti je ljeta, djetiću?Zundo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 08:44Čiko, valjda me nećeš puno udarat danasVenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 avg 2020, 08:34Meni "Užas je moja furka" od Azre.
A more i "Čudna šuma" od Disciplina Kičme.![]()
Trenutno korisnika/ca: budzak, Dave, keli, mnon46, Mourinhokilledbarca, Pitaristok i 66 gostiju.