Mislis da bi dosli do 3 KCP i Green?
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Usla bi jedna..
Vec je pocelo da King i Davis nemaju pomoc. A tek prosla 1 utakmica.
Sta bi od onakve sampionske ekipe ?
Sta bi od onakve sampionske ekipe ?
Od svih ekipa sto Sam gledao izdvojio bi Toronto,Miami, Clippers,mozda Denver...
X Factor Portland
X Factor Portland
-
Drago mi je da si to spomenuo jer baš jutros razmišljam o njihovim ciglarenjima u clutch momentima. Na stranu to koliko su njih dvojica značila u defanzivi, a značili su puno, GTJ i Melo su jednostavno bolji košarkaši. Melo je pogotovo doktorirao ove trice u četvrtoj kada se lomi rezultat.
- camparinho
- Kontakt:
Veliki belaj ukoliko AD ne prestane sutirat 30 posto iz igre, a ovo mu je vec 3 ili 4 utakmica nece se Lakersi dobro provesti. Nisu izgledali bolje od Clippersa npr. ali imaju mnogo vise prostora za napredovanje, dok je tamo slucaj ili handoff akcija gdje se forsira da Doncic/Hardaway preuzmu Kawhia ili izolacija, niko ne kreira za druge i to ce vrlo vjerovatno napraviti problem i ako ne uspije ta taktika ovo postaje mac s dvije ostrice. Ne svidja mi se ono sto sam vidio ni od jednih ni od drugih, ali opet kazem Lakersi ce promjenit rotaciju, Vogel se mozda nece prepasti izmjena kada ne ide sutere, dok Docu ne preostaje puno nego da ode all-in sa ovim akcijama, nije da smo tokom godine vidjeli neki protok lopte ili koristenje pretjerano setova.
Clutch city be safe rage hard!
Nisam gledao Lakerse, možda danas reprizu nahvatam, ali popriličan podhuvat je dati Portlandu samo 93 poena.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
ma kakvi oni, odbrana svicarski sir

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sta kazu ovdje strucnjaci metla ce biti u ovoj seriji Lakersa,hoce hoce. Ova ekipa Portlanda je jako zajebana za sve ekipe a kamoli za LaL gdje mogu igrati skoro citavu tekmu sa Hasanom i Nurkom u 5-ci.
Mogao bi James prvi put ispasti u prvoj rundi PO
Mogao bi James prvi put ispasti u prvoj rundi PO
Nema od tog ništa, mada bi i ja volio da se to desi.
Ali trebao bih Portlanda namučiti.
Kad se Conley vraća Juti?
Ali trebao bih Portlanda namučiti.
Kad se Conley vraća Juti?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- camparinho
- Kontakt:
Ako ovako nastave igrat Lakersi i trebaju ispast
Imas LeBrona i Davisa a mucices se protiv osmoplasiranog. To dovoljno govori o sirini Lakersa, mada je vec pisano o tome i kada je sastavljena ova ekipa.
Danny Green kao starter i najbolji suter je zadnji posten PO odigrao prije 3-4 godine. McGee je poznatiji kao meme nego kao neki vrsni centar. Kuzma zvani promaja u glavi. Howard "spreman sam da se podredim ekipi" epizoda 4. I tako dalje, i tako dalje..
Ali i dalje mislim da ce proci Portlanda, samo ne mislim da ce ikako moci do prstena.
Danny Green kao starter i najbolji suter je zadnji posten PO odigrao prije 3-4 godine. McGee je poznatiji kao meme nego kao neki vrsni centar. Kuzma zvani promaja u glavi. Howard "spreman sam da se podredim ekipi" epizoda 4. I tako dalje, i tako dalje..
Ali i dalje mislim da ce proci Portlanda, samo ne mislim da ce ikako moci do prstena.
Ko je zadnji put vidio ADa da pogadja sa vise od dva metra?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Portlandu je problem odbrana na perimetru, Lakersi su komedija od ekipe sa perimetra. Nije bilo tesko sabrati 2 i 2.
Pricali je nas par na forumu o tome, al jok ne mozes ti nista reci protiv Lakersa ovdje, odma neka mrznja nesto
Pricali je nas par na forumu o tome, al jok ne mozes ti nista reci protiv Lakersa ovdje, odma neka mrznja nesto
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Realno ja ne vidim kako ovi Lakersi mogu do titule,imas Jamesa i Davisa i to je to,Kuzma je toplo hladno ali realno nije neko na koga se mozes oslonuti,ja cak vjerujem da ce ispasti vec od Portlanda
Ma nece,vjerujem da ce iscupat ovu seriju ali za nesto vise ne mozes sutirati 15% suta za tri,90% ekipa u ligi bi sinoc napunilo POR svaki put kada bi izveli Hasana i Nurka zajedno na parket.
Okusi strah, bol, mrznju i barut

KCP-Green najgori bekovski duo lige bez dileme.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Neznam jel samo meni ali onaj Green tako smijesno trci, i skakuce s mjesta kad suta tricu. Nekako sve osim "prirodno" to izgleda.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.