Ma sta se lozi i on je prijavljen prosle godine, a skoro se aktivirao. Uglavnom samo pljuje i gluposti pise.ajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:19Buraz moj, lozis se na post lika koji je prijavljen prije par mjeseci i uglavnom nista konstruktivno nikad nije napisao...prva stvar.
Druga stvar sve i da je povrijedjen ne možemo Jeleškovića krivit za to jer ne znamo način na koji je došlo do toga i koji je stepen povrede.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Navikla raja na seljakljuk ..mislim vole kad je neko ko i oni. Kod nas je jos uvjek u Bosni smijesno kad neko Boga opsuje. Husrefovo cuveno ''sta sta je..sta sta je **** ti..'' je vrijednije od icega. Cuj bit trener a da ne skaces ko lud i da ne psujes ..ma hajte molim vas
A kod nas u Bosni su se najuspjesniji ljudi i posteni uvijek najvise ocrnjivali od raznoraznih poludih osoba.
Pa ja sam piso mjesecima prije da ce se igraci povrjedjivat ko ludi zbog pauze, to nista nije cudno. Velika je nepoznanica ovo za sve i treba tako gledat na to.
Ovo SAD POKUSAVAJU osporit covjeka, pljuju ga da bi to sto ga je bivsi trener otjerao opravdali. Hinjski potezi..
A kod nas u Bosni su se najuspjesniji ljudi i posteni uvijek najvise ocrnjivali od raznoraznih poludih osoba.
Pa ja sam piso mjesecima prije da ce se igraci povrjedjivat ko ludi zbog pauze, to nista nije cudno. Velika je nepoznanica ovo za sve i treba tako gledat na to.
Ovo SAD POKUSAVAJU osporit covjeka, pljuju ga da bi to sto ga je bivsi trener otjerao opravdali. Hinjski potezi..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Vinko kad nam bude doso 3. il 4. put za trenera lagano dize duplu krunu, do tad ce bit svega i svaceg..
**** titulu koju je osvojio ako je nije sa kupom ''ojaco''.
Al da ima musica trenutno oko sastave i igre, ima mora se priznat. Sreca sto je to sve prolazno.
Pokusava mijenjat stil igre ekipi koja godinama igra drugacije, logicno da ne ide glatko. To Sarajevo ne zna igrat drugacije mora napadat, ostavite kad bude igrali PESa sa peečom. Ako ce nam donosit dobre rezulate ima da budemo gori od Grcke. Niko ne pamti igre, samo se titule na kraju spominju
**** titulu koju je osvojio ako je nije sa kupom ''ojaco''.
Al da ima musica trenutno oko sastave i igre, ima mora se priznat. Sreca sto je to sve prolazno.
Pokusava mijenjat stil igre ekipi koja godinama igra drugacije, logicno da ne ide glatko. To Sarajevo ne zna igrat drugacije mora napadat, ostavite kad bude igrali PESa sa peečom. Ako ce nam donosit dobre rezulate ima da budemo gori od Grcke. Niko ne pamti igre, samo se titule na kraju spominju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pozdrav i tebi, Lice, drago mi je da pratis moje postove. Slobodno nastavi, naucit cu te da imas svoje misljenje i argumentovano zastupas stavove. Ajdo je jedan od takvih i nema problem sa raspravama tog tipa jer ima svoj stav.Lik je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:43Ma sta se lozi i on je prijavljen prosle godine, a skoro se aktivirao. Uglavnom samo pljuje i gluposti pise.ajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:19Buraz moj, lozis se na post lika koji je prijavljen prije par mjeseci i uglavnom nista konstruktivno nikad nije napisao...prva stvar.
Druga stvar sve i da je povrijedjen ne možemo Jeleškovića krivit za to jer ne znamo način na koji je došlo do toga i koji je stepen povrede.
P.S. Onaj dan kad se registracija na forumu bude mjerila kao validnost u vrednovanju postova, bit ces broj 1.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Necu da polemišem na tu temu sve ispricano. Al istom tom Husrefu su prošle godine nabili svaku povredu da je kriv i da je to zato sto nema Jeleskovica. Sad se okrenula prica opet puno povreda nema Husrefa ima Jeleskovica. Po meni ni jedan nisu krivi al eto prica je otišla davno u pogrešnom smjeru.feniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:43Navikla raja na seljakljuk ..mislim vole kad je neko ko i oni. Kod nas je jos uvjek u Bosni smijesno kad neko Boga opsuje. Husrefovo cuveno ''sta sta je..sta sta je **** ti..'' je vrijednije od icega. Cuj bit trener a da ne skaces ko lud i da ne psujes ..ma hajte molim vas
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamislite zbog stanja u Bjelorusiji UEFA promjeni domacinstvo 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Koja vam je najdraža pjesma?
Meni ona ko dijete ja sam s tobommm osjetiooo bolll svu sreću ovo svijetaaa i dobro i zloooo...hajdeeeeeeee
Meni ona ko dijete ja sam s tobommm osjetiooo bolll svu sreću ovo svijetaaa i dobro i zloooo...hajdeeeeeeee
12. igrač kluba iz Titove 38b
Upravu si, prenaglio sam kad sam ti to rekao, jbg izvini za toNapapijri je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:39Jedan od najboljih bez dileme i nemam nists protiv njega licno zaista. Evo stavi ti sebe u situaciju da si npr.profesor na fakultetu i da predajes na 4 fakulteta. Objektivno govoreci neko od studenata sa bar jednog fakulteta ce ispastati jer neces stici pravilno obraditi gradivo, sto zbog nedostatka vremena, sto zbog umora. Eh, upravo to se desava nama. Pored svih obaveza koje ima Jeleskovic, zapostavljeni smo mi. Online pripreme moze okaciti macku o rep, jasno je to svima. Vodio nas je on i ranije, pa smo bili kao zapeta puska od starta, bar sto se fizicke snage tice. Sada smo ka.rina rutava, prosjek u nasoj ligi. Kriv je tu i klub sto ga nije uslovio, ali gotovo je sada, kola su se slomila na nama nazalost. Eto, zato kazem da nas je.be i da ga trebamo odje.bati jer ima ljudi koji su sposobni, a od kojih bi dobijali 100%. Pozdrav i sve najbolje, iako si malo prenaglio jer iako nisam Jeleskovic, ne znaci da truhnem na forumu ili da svoj posao ne obavljam dobro, casno i posteno.Benjolos je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:29Nemam ništa osobno protiv tebe, da samo znašNapapijri je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:23
Profesor, online predavac, privatni trener, trener reprezentacije, FKS i jos mnogo toga. Skidam kapu, ali evo mi ispastamo zbog toga. Ne mozes imati funkcija kao jetra i ocekivati da ti sve ide od ruke, jednostavno ne ide.
@ajdohordas, nadam se da si u pravu.
al samo me zanima otkud sad to od jednom da imaš mišljenje prema njemu, a kojeg god trenere, ili neku osobu iz tih voda pitaš koji je najbolji kondicioni trener u državi reci ce ti bez razmišljanja Jelešković?
Al se ne slazem sa tobom za gore navedeni text, jer mislim da je on kada smo osvojili duplu krunu isto bio kod nas i jos radio kako si naveo( nisam siguran za repku), uglavnom imao je dodatnih obaveza uz Sarajevo, pa mogu ti reci da smo bili fizicki dominantni, zato kod mene Jela ima jos uvijek kredita, tek pred kraj polusezone mogu dato svoj sud za njegov rad kada vidim da li ce igraci ginuti i trcati kada bude tezak i blatnjav teren ili ce se vući po terenu ko babe nakon 30 minuta..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Razlika izmedju 20 dana pauze i 5 mjeeeci pauze je osnova da zakljucis jel neko glup ili nije.
Proslee godine nabrojat cu 20 ekipa koje nisu imale ozljeda a ove godine sve i jedna ima ito veci broj. Evo samo klub koji pratim pola prve ekipe je bilo ozlijesjeno a imali duplo manju pauzu od nas.
Ja aam znao da ce se ovo desiti jer je nemoguce profi sportisti da pravi takvu pauzu i onsa da igra i da se ne ozlijedi
Proslee godine nabrojat cu 20 ekipa koje nisu imale ozljeda a ove godine sve i jedna ima ito veci broj. Evo samo klub koji pratim pola prve ekipe je bilo ozlijesjeno a imali duplo manju pauzu od nas.
Ja aam znao da ce se ovo desiti jer je nemoguce profi sportisti da pravi takvu pauzu i onsa da igra i da se ne ozlijedi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Znaci morali smo odigrati pa barem 10 pripremnih utakmica. Da tijelo igraca vrati optimalni nivo motorike i moc ponavljanja.
Ocajna odluka ko god je donjeo o malom broju pripremnih utakmica.
Ocajna odluka ko god je donjeo o malom broju pripremnih utakmica.
- FKS -
Ljudi daju previse znacaja kondicionom treneru.Sve je to individualno od igraca do igraca(ishrana,odmor.ako hocete i geni)Uzmite primjer kada je igrao Cimirot bio je daleko najspremnij igrac Sarajeva a sve ih je trenirao iati trener.Uzmite sad primjer Handzica koji dode sa 10 kila viska i Ahmetovica koji je stariji a nema grama viska jos imao povredu 15 dana.Napapijri je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:39Jedan od najboljih bez dileme i nemam nists protiv njega licno zaista. Evo stavi ti sebe u situaciju da si npr.profesor na fakultetu i da predajes na 4 fakulteta. Objektivno govoreci neko od studenata sa bar jednog fakulteta ce ispastati jer neces stici pravilno obraditi gradivo, sto zbog nedostatka vremena, sto zbog umora. Eh, upravo to se desava nama. Pored svih obaveza koje ima Jeleskovic, zapostavljeni smo mi. Online pripreme moze okaciti macku o rep, jasno je to svima. Vodio nas je on i ranije, pa smo bili kao zapeta puska od starta, bar sto se fizicke snage tice. Sada smo ka.rina rutava, prosjek u nasoj ligi. Kriv je tu i klub sto ga nije uslovio, ali gotovo je sada, kola su se slomila na nama nazalost. Eto, zato kazem da nas je.be i da ga trebamo odje.bati jer ima ljudi koji su sposobni, a od kojih bi dobijali 100%. Pozdrav i sve najbolje, iako si malo prenaglio jer iako nisam Jeleskovic, ne znaci da truhnem na forumu ili da svoj posao ne obavljam dobro, casno i posteno.Benjolos je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:29Nemam ništa osobno protiv tebe, da samo znašNapapijri je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:23
Profesor, online predavac, privatni trener, trener reprezentacije, FKS i jos mnogo toga. Skidam kapu, ali evo mi ispastamo zbog toga. Ne mozes imati funkcija kao jetra i ocekivati da ti sve ide od ruke, jednostavno ne ide.
@ajdohordas, nadam se da si u pravu.
al samo me zanima otkud sad to od jednom da imaš mišljenje prema njemu, a kojeg god trenere, ili neku osobu iz tih voda pitaš koji je najbolji kondicioni trener u državi reci ce ti bez razmišljanja Jelešković?
Besim 90% ne igra sutra, list povrijedio
Raduje me ovaj optimizam kod nasih, ocigledno su i motivisani jako , bit ce aBd prolaz
Samo ostaje zal sto se nisu na vrijeme dovela pojacanja i uigrala s ekipom, otvorilo nam se kako nece narednih 10 godina, nadam se da mozemo i ovako preskocit Nomade i brest, ako ne, onda Hadzija na tvoj obraz bgm ide !
Raduje me ovaj optimizam kod nasih, ocigledno su i motivisani jako , bit ce aBd prolaz
Samo ostaje zal sto se nisu na vrijeme dovela pojacanja i uigrala s ekipom, otvorilo nam se kako nece narednih 10 godina, nadam se da mozemo i ovako preskocit Nomade i brest, ako ne, onda Hadzija na tvoj obraz bgm ide !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Connah's Quay Nomads FC - FK SARAJEVO
19.8.2020. | 20:00h
FaceTV HD
BordoTV (https://livestream.fksarajevo.ba/)
https://www.youtube.com/c/gapConnahsQuayNomadsFC
https://www.facebook.com/gapnomads/
19.8.2020. | 20:00h
FaceTV HD
BordoTV (https://livestream.fksarajevo.ba/)
https://www.youtube.com/c/gapConnahsQuayNomadsFC
https://www.facebook.com/gapnomads/
Ja se još nadam napadaču od Juna valjda će doćiInijesta je napisao/la: ↑19 avg 2020, 00:07Besim 90% ne igra sutra, list povrijedio
FKS
Otkud informacija da se Besim povrjedio bas me zanim?
Ovo je nsjbolje ne citati sta ko pise, svi sve znaju sta se desava, sve insajder do isajdera.....
Iskreno se nadam da ce sutrasnjom rutinskom pobjedom konacno doći do nekog samopouzdanja i vratiti se u pravi kolosijek
Iskreno se nadam da ce sutrasnjom rutinskom pobjedom konacno doći do nekog samopouzdanja i vratiti se u pravi kolosijek
Liga prvaka
Prelijep stadion u Cardiffu
Potpuni ugodjaj u svakom smislu, za oči pogotovo
...
Ne moze se nista bolje ni poželjeti za 1.kolo LP.
Prelijep stadion u Cardiffu
Potpuni ugodjaj u svakom smislu, za oči pogotovo

...
Ne moze se nista bolje ni poželjeti za 1.kolo LP.
-
- Kontakt:
I ja evo čitam, ibretim se odakle ljudima te informacije.Na ovim portalima nema ništa, nit se klub oglašavao po tom pitanju, doduše od njih smo vec navikli da se slabo oglase po pitanju nekih bitnih stvari

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, N3R3D, Rahatlokum, Zeko87 i 45 gostiju.