Benjolos je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:29
Napapijri je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:23
Benjolos je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:20

jesi duhovit nema šta
Toliko si kompetentan da jednom profesoru, i osobi koja ima uspješnu karijeru u životu da kažeš da je ker, a ti truhneš na forumu..
Profesor, online predavac, privatni trener, trener reprezentacije, FKS i jos mnogo toga. Skidam kapu, ali evo mi ispastamo zbog toga. Ne mozes imati funkcija kao jetra i ocekivati da ti sve ide od ruke, jednostavno ne ide.
@ajdohordas, nadam se da si u pravu.
Nemam ništa osobno protiv tebe, da samo znaš
al samo me zanima otkud sad to od jednom da imaš mišljenje prema njemu, a kojeg god trenere, ili neku osobu iz tih voda pitaš koji je najbolji kondicioni trener u državi reci ce ti bez razmišljanja Jelešković?
Jedan od najboljih bez dileme i nemam nists protiv njega licno zaista. Evo stavi ti sebe u situaciju da si npr.profesor na fakultetu i da predajes na 4 fakulteta. Objektivno govoreci neko od studenata sa bar jednog fakulteta ce ispastati jer neces stici pravilno obraditi gradivo, sto zbog nedostatka vremena, sto zbog umora. Eh, upravo to se desava nama. Pored svih obaveza koje ima Jeleskovic, zapostavljeni smo mi. Online pripreme moze okaciti macku o rep, jasno je to svima. Vodio nas je on i ranije, pa smo bili kao zapeta puska od starta, bar sto se fizicke snage tice. Sada smo ka.rina rutava, prosjek u nasoj ligi. Kriv je tu i klub sto ga nije uslovio, ali gotovo je sada, kola su se slomila na nama nazalost. Eto, zato kazem da nas je.be i da ga trebamo odje.bati jer ima ljudi koji su sposobni, a od kojih bi dobijali 100%. Pozdrav i sve najbolje, iako si malo prenaglio jer iako nisam Jeleskovic, ne znaci da truhnem na forumu ili da svoj posao ne obavljam dobro, casno i posteno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.