Povrijedio se na treningu ba
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otkud znate da je Besim povrijeđen, gdje ste pročitali, vidjeli, čuli?????
Bordo bijeli za život cijeli!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije ni cudo sto NIKAD NISTA nismo ni kao drzava a ni klubovi napravili u europi kad nam navijaci imaju ovako mala muda! pickice!! (Pojedinci ce se pronac)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa sta hoces druze ti da imas 4 Serbecica dva da landaraju dva da igraju,pa ni jedan svjetski klub nema 4 stopera iste kvalitete,imas 2 bolja koja igraju i dva losija koja su tu da iskoce.Bzvz apsolutno to sto pricas.zagor1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:52Imamo buraz al Dupovac nije igrac za prvih 11. Imas takodje Besica koji nije ni debitovao u seniorima a napadas evropu i ligu al hajd bolje oni znaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Greska je bila poslati Kurdića u NP, sada bih prije upario Miličević i Bešić, nego Dupovac
. Napasti odmah sa Fanimom i Rahmanom Ahmom i Tatarom.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Bravo majstore.Red1946 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:48Prolaz protiv Nomada nije upitan, ljudi su amateri i sva priča tu prestaje.
Izaći i završiti posao je imperativ naših profesionalaca.
Za Brest ubaciti Pejovića i TSS, odigrati mudro, poziciono i defanzivno odgovorno, iskoristiti brzinu Fanima i Ahma u kontrama..
Ova prilika se ne smije propusti...
Naprijed RajvoSa...
12. igrač kluba iz Titove 38b
Što ne mogu ovo, nešto kažu ubace pomutnju među nas i ušute, daj reci konkretno šta i kako se povrijedio, odakle si to čuo, da i ostali znamo a ne ovako da nagađamo šta i kako
Bordo bijeli za život cijeli!!
Besim nije prekrizen za sutrasnju tekmu, prije da ce igrati nego da nece.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- feniksptica
- Kontakt:
Opet neka mahalanja. TReba vas jos dalje od kluba udaljit, i dalje preblizu ste i pomalo jos tuknete. Eto vi odmah sve znate, prvo se vama javlja kad se ko povrijedi, doktori prvo vas zovu pa onda jave Vinku.
Cuj hoce covjek 4 stopera iste kvalitete..moze al da budu svi gol kur.ac. 4 top stopera nikad neces imat , 3 mozda al da je jedan bas u godinama il da se zadovoljava velikom platom a nije mu bitno igral.
Slazem se da bi bila velika sramota ako ne prodjemo, al nista vece nego sto smo prezivljavali s Zarijom i Kukesijem i ostalim ****.
Sad su kolo na forumu preuzeli ljudi koji su ovdje bili zadnji put kad je Husref otjeran, da je.bu svima ve zivo i kad su javno pokazivali da im je jedan covjek vazniji od kluba. jedva cekam da se vratimo na stare staze da pobjedjujemo lijepo i da odete u krasni jedno vrijeme a da se normalna raja vrati. Jer kad pobjedjujemo ruzno s drugim trenerima ne pase vam ocigledno..
Cuj hoce covjek 4 stopera iste kvalitete..moze al da budu svi gol kur.ac. 4 top stopera nikad neces imat , 3 mozda al da je jedan bas u godinama il da se zadovoljava velikom platom a nije mu bitno igral.
Slazem se da bi bila velika sramota ako ne prodjemo, al nista vece nego sto smo prezivljavali s Zarijom i Kukesijem i ostalim ****.
Sad su kolo na forumu preuzeli ljudi koji su ovdje bili zadnji put kad je Husref otjeran, da je.bu svima ve zivo i kad su javno pokazivali da im je jedan covjek vazniji od kluba. jedva cekam da se vratimo na stare staze da pobjedjujemo lijepo i da odete u krasni jedno vrijeme a da se normalna raja vrati. Jer kad pobjedjujemo ruzno s drugim trenerima ne pase vam ocigledno..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Večeras svi domaćini prošli. 
Doduše, 4 tima su bili nosioci, jedino Astana ispala od nosilaca. Mi moramo kako znamo i umijemo proći. Izgovora nema. Ovo je sjajna šansa za nešto više napraviti.

Doduše, 4 tima su bili nosioci, jedino Astana ispala od nosilaca. Mi moramo kako znamo i umijemo proći. Izgovora nema. Ovo je sjajna šansa za nešto više napraviti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Hajdeeeeeee.
Mi smo Sarajevooooo !
Mi smo Sarajevooooo !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- RajaBa1983
- Kontakt:
Hahaha, gle sad Kurdic postao preko noci Van Dijk.... Pa se zale na stopere i sto je poslan na posudbu 

- ElCartel11
- Kontakt:
Sad kad nema skore uhvatili ga hvaliti ovdje...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jest nas Jeleskovic spremio, svaka mu cast. Bas ove godine ima manje povreda nego prosle. Treba ga natjerati da pliva preko La Manchea u povratku.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zna li iko gdje se moze pogledati prva epizoda emisije "Bordo sedmica"? Ne mogu da nadjem na stranici nikako.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- JavierBosnia
- Kontakt:

Za sve one koji jedva cekaju neku laz da smisle i negativu da sire!
ZA SVE VAS !!!!!!!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.