Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 11 dec 2010, 18:58

[youtube][/youtube]
Ja se izbezumio... cak i sada ove golove slavim i dozivaljavam :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 dec 2010, 19:53

Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ja se izbezumio... cak i sada ove golove slavim i dozivaljavam :lol:
kako se cannavaro zabi u kameru xD :lol: :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 dec 2010, 21:06

Evo jedan dobar clanak, procitajte:

It's 1943, Spain's Cup semifinals, second leg. Real Madrid beats Barcelona by 11-1. Many of our enemies try to hide our spectacular victory against the Blaugrana team behind some poor allegations of being helped by General Franco’s government. For instance, they claim that some agents of the Guardia Civil threatened Barcelona’s players at half time for speaking in Catalan (a regional language spoken in north-east Spain), which was briefly forbidden after the Spanish civil war. Another version is that the officers who came into the visitor changing room gave the Barcelona players a harsh beating which left them in very poor shape. There's another tale involving government representatives "persuading" the referee that Real should win the match.

The facts:

All these colorful stories can be easily refuted with verifiable data:

- The Guardia Civil agents that supposedly entered Barcelona’s changing room could not
threaten them for speaking in Catalan, since the law banning its public use had been repealed in 1942, the match taking place in 1943.

- The main cause of Barcelona’s trashing could hardly be a beating by the police at half time, since at the end of the first half the score was already 8-0. In the second half, Real Madrid scored only three more goals, and Barcelona managed to score one.

- The only referee's warning on record was a call for both teams for fair play.

Taking a look at that era, the notion of Franco helping Real Madrid in its victories over his years of government in Spain emerges as certainly odd: while the General won the war in 1939, Real Madrid wasn't able to grab a title or a cup until 1947, and didn't win the league until 1954. Instead, during that same period, Barcelona and Athletic Bilbao, two of the clubs based in the supposedly most anti-Franco regions of Spain, were the clubs that won more titles (one League and four Cups for Bilbao and a whopping five leagues and four cups for Barcelona). Regarding the match this chapter deals with, one could hardly understand how Franco's men could have helped Real Madrid win Barcelona 11-1 and let them lose the Cup final against Bilbao (0-1). Kind of a waste, huh?

Lastly, Bernardo Salazar, one of Spain’s most recognized sports historians (supporter of Real's rival Atlético Madrid), has explained in one of his writings how two of Barcelona's players in that game assured him they had never received any kind of pressure of the authorities in order to lose the match.

Those players are José Escolá, who played the 90 minutes that day, and Domingo Balmanya - very assiduous commentator on the media, hardly the secretive guy-, who didn’t play but was at Old Chamartín with his club mates.

The only true thing among this mish-mash of made-up tales is the infernal atmosphere created by the Whites' fans (whistles were distributed among the spectators at the pitch's entrance). This is quite understandable taking into account the first match circumstances, with two clearly illegal goals conceded to Barcelona and a valid goal taken from Madrid with the excuse that the first half was already over (though no one has heard the whistle). The public's pressure in the second match, combined with Real Madrid’s impressive scoring ability resulted in a great match that to this day fills us with pride and stimulates the imagination of some in order to try and hide their shame.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 dec 2010, 21:10

Evo me vratio sam se :mrgreen: Komp ponovo OK :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 dec 2010, 21:21

@Romarioo,@Andres, jeste sigurni da je Franko pomogao Realu ? :lol: :lol: Il' da dovodimo @D1nA da prevodi ovo :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 dec 2010, 21:35

L_blancos je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Morata, Sarabia, Alipio DUarte Brandao i Rodrigo Moreno koji je prodat sa buy-back klauzulom,
92 godista,
Za par godina najjaci igraci svijeta
Alipia i Rodriga vise nikad neces ni vidjeti u dresu Reala. Vjerovatno za par godina neces ni Moratu ni Sarabiu.
Znam da je Rodrigo prodat , al po dosadasnjim igrama bi ga vrlo lahko mogli vidjet..
A sto ne Alipia ?
Zato sto je i on prodat i zato sto vratimo svakog 45. u svoj tim. Eto zasto.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 dec 2010, 23:11

Los_Blanos2 je napisao/la:Sergio Ramos van terena 2 do 3 sedmice :shock: :cry:

Mourinho kaze da je Arbeloa preuzeo poziciju S.Ramosu na desnom beku sa svojim radom i zalaganjem, bezobzira na povredu Ramos bi se nasao na klupi jer nije u formi :o 8-)
Ramos nije u formi mjesecima. Dosad je bio nedodirljiv. On i njegovi glupi kartoni i glupi startovi, ona ispadanja i sramota protiv mnogih klubova mogli su prolaziti kod Pellegrinija i drugih, sad Mourinho odlucio o svemu. A kad mu neko nesto kaze, on moze lako zaprijetiti odlaskom pa onda prpa, Perez ne zna jadnik sta ce, ode mu najbolji covjek u momcadi.

Tog Ramosa, a bogami i Pepea, trebamo prodati dok jos mozemo. Lijepih 50-60 miliona se nekim debilima moze uzeti za njih.

Dovesti neke kvalitetne igrace, stopera i beka, pritom ne mislim na Oparea sto bi odmah mnogi rekli, jer taj covjek nema pojma i Belgija je za njega vrh.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 dec 2010, 05:21

Brnjoo je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Sergio Ramos van terena 2 do 3 sedmice :shock: :cry:

Mourinho kaze da je Arbeloa preuzeo poziciju S.Ramosu na desnom beku sa svojim radom i zalaganjem, bezobzira na povredu Ramos bi se nasao na klupi jer nije u formi :o 8-)
Ramos nije u formi mjesecima. Dosad je bio nedodirljiv. On i njegovi glupi kartoni i glupi startovi, ona ispadanja i sramota protiv mnogih klubova mogli su prolaziti kod Pellegrinija i drugih, sad Mourinho odlucio o svemu. A kad mu neko nesto kaze, on moze lako zaprijetiti odlaskom pa onda prpa, Perez ne zna jadnik sta ce, ode mu najbolji covjek u momcadi.

Tog Ramosa, a bogami i Pepea, trebamo prodati dok jos mozemo. Lijepih 50-60 miliona se nekim debilima moze uzeti za njih.

Dovesti neke kvalitetne igrace, stopera i beka, pritom ne mislim na Oparea sto bi odmah mnogi rekli, jer taj covjek nema pojma i Belgija je za njega vrh.
Nije u formi ok ? 8-)
Evo ja ovako pijan navratih na forum i mogu reci da ti je cit.glup kao qita ti bi prodo Pepe, Ramosa za nekih lijepih 50-60 mill ajd se ti pocesi..
Ti mislis kad bi Madrid nasao na trizistu otvorenom nekog u odbrani "2 igraca" za 30 mill, kad se pritome zna da im treba igraci..minn bi trazili toliko 50-60 mill a Pepe i Ramos bi 3,4 pua bili bolji i provjr.igraci u tom momentu :P
Ramos, Pepe ce biti stub odbrane Madrida u buducnosti.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 dec 2010, 09:04

Realu ne treba niko, sa ovim sto imamo mozemo se prosetati Primerom i LP. Ne treba trositi bezze pare, jer smo na svim pozicijama prejaki i koga god da dovedemo ne bi smo se pojacali vec samo gomilali igrace.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 12 dec 2010, 09:15

Harrison je napisao/la:Realu ne treba niko, sa ovim sto imamo mozemo se prosetati Primerom i LP. Ne treba trositi bezze pare, jer smo na svim pozicijama prejaki i koga god da dovedemo ne bi smo se pojacali vec samo gomilali igrace.
bice to ugodna setnja :?
ser del barça es el millor que hi ha !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 10:04

Los_Blanos2 je napisao/la: Nije u formi ok ? 8-)
Evo ja ovako pijan navratih na forum i mogu reci da ti je cit.glup kao qita ti bi prodo Pepe, Ramosa za nekih lijepih 50-60 mill ajd se ti pocesi..
Ti mislis kad bi Madrid nasao na trizistu otvorenom nekog u odbrani "2 igraca" za 30 mill, kad se pritome zna da im treba igraci..minn bi trazili toliko 50-60 mill a Pepe i Ramos bi 3,4 pua bili bolji i provjr.igraci u tom momentu :P

Real je godinama primao glupe golove, svi su tvrdili kako su Cannavaro, Metzelder, Heinze i sl. krivi za te stvari, no istina je sasvim drugacija. Pepe nikad nije bio dobar igrac koliko se govorilo, propustio je 50% utakmica Reala, kako zbog povreda tako zbog suspenzija i ti meni pricas kako je on igrac za buducnost? On za dvije-tri godine vise nece biti ni ovo malo "dobar".

Tek je dolaskom Carvalha u Real odbrana postala jaka i vidi se koliko zapravo Pepe grijesi. Onaj Garay sa klupe je bolji od njega, samo su lika sprijecili da igra u prvoj postavi.

Da li je uopste potrebno vise govoriti o Ramosu? Odigra dobro na Evropskom i na Svjetskom a u Realu reda kartone, suspenzije i vodaju ga po desnoj strani ko psa. Ja se zacrvenim kad se sjetim Henrya.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 dec 2010, 10:20

Brnjoo je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la: Nije u formi ok ? 8-)

Real je godinama primao glupe golove, svi su tvrdili kako su Cannavaro, Metzelder, Heinze i sl. krivi za te stvari, no istina je sasvim drugacija. Pepe nikad nije bio dobar igrac koliko se govorilo, propustio je 50% utakmica Reala, kako zbog povreda tako zbog suspenzija i ti meni pricas kako je on igrac za buducnost? On za dvije-tri godine vise nece biti ni ovo malo "dobar".

Tek je dolaskom Carvalha u Real odbrana postala jaka i vidi se koliko zapravo Pepe grijesi. Onaj Garay sa klupe je bolji od njega, samo su lika sprijecili da igra u prvoj postavi.

Da li je uopste potrebno vise govoriti o Ramosu? Odigra dobro na Evropskom i na Svjetskom a u Realu reda kartone, suspenzije i vodaju ga po desnoj strani ko psa. Ja se zacrvenim kad se sjetim Henrya.
Brnjo.
cijenim tvoje znanje o Realu i sve to,
al Real nije imao boljeg stopera unazad do Hierra,
Pepe kad ne igra real primi 3 puta golova vise nego uobicajeno,,
sjecas li se ti utakmice protiv Milana,
Mislis da bi ''brzi'' Carvalho mogao pofatat Pata i Ibru,
lik ih je pojeo bukvalno..
Problem je sto ima takvih i u Madridu, i nabijaju konstantn pritisak igracima pa im malo fali da polude..
Nevjerovatno je kakav je pritisak na njima, kad se sjetim poslije El Classico -el pasillo i tada su zustro kritikovani mada je taj tim igrao ko Barca sad.. I odma slijedece sezone Schuster nije mogao podnijet pritisak i pao je ..
Igraci koji su se iole uigrali su izbaceni iz prvog tima
Momo i Gago su bili ajmo reci nosioci igre Reala, i Po mom misljenju su oni uz Xabija daleko najbolji veznjaci Reala.
tu su bili krila Robben i Sneider sa Robinhom na klupi sredina GUti ispred Raul..
sve njih su sutnuli , zbog cega ??
nije mi jasno ni sad ali eto..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 10:38

L_blancos je napisao/la:Brnjo.
Problem je sto ima takvih i u Madridu, i nabijaju konstantn pritisak igracima pa im malo fali da polude..
Nevjerovatno je kakav je pritisak na njima, kad se sjetim poslije El Classico -el pasillo i tada su zustro kritikovani mada je taj tim igrao ko Barca sad.. I odma slijedece sezone Schuster nije mogao podnijet pritisak i pao je ..
Momo i Gago su bili ajmo reci nosioci igre Reala, i Po mom misljenju su oni uz Xabija daleko najbolji veznjaci Reala.
tu su bili krila Robben i Sneider sa Robinhom na klupi sredina GUti ispred Raul..
Vidis, ja tebe ne cijenim. Nismo svi isti.

Real nije imao boljeg stopera unazad do Hierra? Stavljam ruku da je ovaj Carvalho za Hierra izmislio nogomet, a kamoli za Pepea. PA isti taj Carvalho je pofatao citav Milanov napad u prvoj utakmici u Madridu, ispravljao sve Pepeove greske i bio najbolji igrac utakmice. Pepe kad ne igra, obicno je sansu dobivao ovaj Albiol koji je ocajan i koji se plasi svakog duela i stopera je onda uz njega igrao i Ramos - i da, normalno da smo primali golove jer su oba jadna u defanzivi i ne znam sta rade u pocetnoj postavi.

Ja se prvi put u zivotu s tobom slazem - Momo je savrsen igrac. Drugi mogu govoriti sta hoce, on sjedi na klupi i malo igra, on je bolji od Busquetsa i Essiena. Sad ce "managerali" doci i nasmijati se.

Zbog cega je Raul otisao? Zato sto nije vise mogao meda. Covjek je promasio svaku mogucu sansu koja mu se pruzila, izbijao lopte sa protivnickih gol linija (sjeti se Seville), niko ga nije otjerao nego je sam otisao, ali sigurno ne bi igrao. Pitas me o Gutiju? Ne znam, znam da Besiktas ima najboljeg igraca svih vremena.

A sad, sto je Robben otisao, valjda zato sto je htio. Uvalili smo Bayernu nezdravog igraca za 25 miliona eura, prodali smo uz to i nezadovoljnog Sneijdera za kojeg nije bilo mjesta u Realu, i da te ja iskreno pitam, kad je on dobro igrao u dresu Reala? To sto je on procvjetao u Interu je sasvim druga prica, prica za nasladjivanje navijacima drugih klubova koji su Sneijdera u dresu Reala gledali samo u katastrofalnim porazima od jadnog Liverpoola.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 dec 2010, 10:58

Brnjoo je napisao/la:

Real nije imao boljeg stopera unazad do Hierra? Stavljam ruku da je ovaj Carvalho za Hierra izmislio nogomet, a kamoli za Pepea. PA isti taj Carvalho je pofatao citav Milanov napad u prvoj utakmici u Madridu, ispravljao sve Pepeove greske i bio najbolji igrac utakmice. Pepe kad ne igra, obicno je sansu dobivao ovaj Albiol koji je ocajan i koji se plasi svakog duela i stopera je onda uz njega igrao i Ramos - i da, normalno da smo primali golove jer su oba jadna u defanzivi i ne znam sta rade u pocetnoj postavi.

Ja se prvi put u zivotu s tobom slazem - Momo je savrsen igrac. Drugi mogu govoriti sta hoce, on sjedi na klupi i malo igra, on je bolji od Busquetsa i Essiena. Sad ce "managerali" doci i nasmijati se.

Zbog cega je Raul otisao? Zato sto nije vise mogao meda. Covjek je promasio svaku mogucu sansu koja mu se pruzila, izbijao lopte sa protivnickih gol linija (sjeti se Seville), niko ga nije otjerao nego je sam otisao, ali sigurno ne bi igrao. Pitas me o Gutiju? Ne znam, znam da Besiktas ima najboljeg igraca svih vremena.

A sad, sto je Robben otisao, valjda zato sto je htio. Uvalili smo Bayernu nezdravog igraca za 25 miliona eura, prodali smo uz to i nezadovoljnog Sneijdera za kojeg nije bilo mjesta u Realu, i da te ja iskreno pitam, kad je on dobro igrao u dresu Reala? To sto je on procvjetao u Interu je sasvim druga prica, prica za nasladjivanje navijacima drugih klubova koji su Sneijdera u dresu Reala gledali samo u katastrofalnim porazima od jadnog Liverpoola.

Za Raula ti konkretno nisam nista rekao,
ja sam i ocekivao odlazak, Guti je fenomen.. Dva njegova poteza su mi ostala duboko u sijecanju, gol iz slobodnjaka protiv Espanyola i Asistencija Benzu..
De bgt pregledaj snimak i pogledaj ko je cuvao jednog od najboljih napadaca svijeta..
U svakom el clasicu osim posljednjeg je bio najbolji igrac Reala..
U najboljim danima je pojeo Ronaldinha i Messija..
kolko ja znam on je jedan od najbrzih stoper danasnjice a to se i trazi u primeri..
Za mene je on najbolji stoper na svijetu, svako ima svoje misljenje
A sto mi je najzalosnije, sto jedan Gago propada..
Kad je tek dosao vidjelo se da moze izrasti u nevjerovatnog igraca, po mnogo cemu je podsjecao na Redonda- najkompletnijeg veznjaka svih vremena i meni najdrazi igrac koji je ikad igrao u Realu..
A Sneider nije nista uradio, bio je los, samo sto je odmah po dolasku bio prvi strijelac i asistent tima..
Sve do povrede a i nakon toga je bio predobar i s obzirom na godine i da je tek dosao ocekivalo se da sljedeca sezona u Realu bude onakva kakvu je imao u Interu..

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 12 dec 2010, 11:43

L_blancos je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:

Za Raula ti konkretno nisam nista rekao,
ja sam i ocekivao odlazak, Guti je fenomen.. Dva njegova poteza su mi ostala duboko u sijecanju, gol iz slobodnjaka protiv Espanyola i Asistencija Benzu..
De bgt pregledaj snimak i pogledaj ko je cuvao jednog od najboljih napadaca svijeta..
U svakom el clasicu osim posljednjeg je bio najbolji igrac Reala..
U najboljim danima je pojeo Ronaldinha i Messija..
kolko ja znam on je jedan od najbrzih stoper danasnjice a to se i trazi u primeri..
Za mene je on najbolji stoper na svijetu, svako ima svoje misljenje
A sto mi je najzalosnije, sto jedan Gago propada..
Kad je tek dosao vidjelo se da moze izrasti u nevjerovatnog igraca, po mnogo cemu je podsjecao na Redonda- najkompletnijeg veznjaka svih vremena i meni najdrazi igrac koji je ikad igrao u Realu..
A Sneider nije nista uradio, bio je los, samo sto je odmah po dolasku bio prvi strijelac i asistent tima..
Sve do povrede a i nakon toga je bio predobar i s obzirom na godine i da je tek dosao ocekivalo se da sljedeca sezona u Realu bude onakva kakvu je imao u Interu..
LoL..Neznam u kojim je to Guti godinama igrao najbolje..kad je Messi tad igrao..Messi tad nije bio afirmisan igrac..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 11:46

O tome kakve smo asistente imali govori podatak da Cristiano Ronaldo u ovoj sezoni u ovo utakmica sto je odigrao u samo domacem prvenstvu ima jednak broj asistencija koliko ih je Sneijder imao kroz cijelu svoju sezonu - onu prvu... dobro mozda jednu vise :)

Sneijder je mozda i zabijao, znam da je Villarreal bio njegova musterija, zabija i danas, ali ruku na srce on je klasicni veznjak i njegovo je mjesto na poziciji Alonsa, malkice napriijed i za njeg amjesta u ovoj ekipi ne bi bilo.

Sto si i sam rekao, kasnije ozljeda misica i onda utakmica po utakmica sve se manje vidio.

O Gutiju je suvisno govoriti. Ovi danasnji Messi i Ronaldo loveri tipa ovog Sranjca ne znaju sta je igrac. Ta dva poteza sto si rekao samo su neki od njegovih majstorskih poteza. Sjeti se utakmice protiv Valladolida, dva gola, 4 asistencije, sjeti se one dvije fantasticne asistencije protiv Seville za Nistelrooya i Robinha. Sjeti se taconaza za Zizoua, jednako dobar, ma i bolji od onoga za Benzemu.

Gutija niko nije cijenio zbog njegovog ponasanja. Alex Del Piero, Pippo Inzaghi, Ryan Giggs i Raul Gonzalez su cetiri najveca aktivna nogometa na svijetu - odmah iza Gutija!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 dec 2010, 11:51

Mnogo smo jaki Momo je car,a imamo Khediru,Xabia,Lassa i Gagu :mrgreen:
Ja mislim da bi trebao Lass na desnog beka Arbeloa dobro igra,ali je prespor dok Ramos nema mjesta u Vrbanjuši :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 dec 2010, 11:56

Al mi je upecatljivo najbolji gol sto sam ikad vidio onaj iz slobodnjaka protiv Espanyola, a sto je najbolje kod njega igrao je sve pozicije jos u vrijeme Del Bosquea cak i spica igrao..
Sneider bi igrao sto sad Oezil igra, ne kazem da je Oezil sad nesto slabiji.. Al je glupost sto se cesto mijenja iz temelja citav tim.. taman sto se pocnu uigravat, al eto..
Guti je najpodcijenjeniji igrac danasnjice, al realno u godinama je i malo moze pruzit sad ..
Sto se Pepea tice, njega trenutno u Realu najvise gotivim ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 12:04

L_blancos je napisao/la:Al mi je upecatljivo najbolji gol sto sam ikad vidio onaj iz slobodnjaka protiv Espanyola, a sto je najbolje kod njega igrao je sve pozicije jos u vrijeme Del Bosquea cak i spica igrao..
Sneider bi igrao sto sad Oezil igra, ne kazem da je Oezil sad nesto slabiji.. Al je glupost sto se cesto mijenja iz temelja citav tim.. taman sto se pocnu uigravat, al eto..
Guti je najpodcijenjeniji igrac danasnjice, al realno u godinama je i malo moze pruzit sad ..
Sto se Pepea tice, njega trenutno u Realu najvise gotivim ;)
U povijesti, ne danasnjice :)

Meni je najdrazi od svih Gutijevih golova onaj protiv Numancie koji je bio Realov 5000. gol u povijesti kluba.

[youtube][/youtube]

S tim da definitivno vrijedi pogledati i ove:

Njegova najbolja utakmica ikad

[youtube][/youtube]

Ako neko moze naci i utakmicu protiv Seville (ne ove sezone nego kad je igrao Ruud) bilo bi dobro da se vide dva genijalna pasa

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 dec 2010, 12:06

Ma Guti genijalac samo mi nikad nije bilo jasno kako u repki nije imao mjesta :roll:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.