BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020./21
A da prvo sacekat sutrasnju utakmicu ?
Vec ste u mislima pobjeidli bjeloruse a nije ni svanuo dan prve utakmice.
Vec ste u mislima pobjeidli bjeloruse a nije ni svanuo dan prve utakmice.
Mjau !
Druze nismo na istim frekfencijama ja i ti uopste,,ja fatam ocito RSG ti si negdje na Kalmanu .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ekipa je koliko sam vidio spoj mladosti i iskustva, znači ****.MortemHz je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:24Sasvim logično, favoriti su ali se da igrati sa njima, nisu kao Atalanta, Celtic ili Borusija, mislim da je to poenta.
Ne znam da neko tvrdi da je Sarajevo favorit, na stranu konstantne mitomanske šuplje od onog rexa i slično.
- RajaBa1983
- Kontakt:
a ko je bolan u mislima

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ne da ste u mislima nego se raspitujete koga mozete dobiti u trecem.
Zaboravljate velikane tipa Kukesija, Zete, ove iz moldavije iz vremena kad ste imali jaci tim nego sada pa sta bi ? Na zemlju cvrsto prvo ove otocane pa onda dalje sta bude.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 18 avg 2020, 21:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Mjau !
Samo korak po korak, sutrašnji utakmica je najvažnija u nekoliko posljednjih godina, sasvim sigurno.
Prvi put smo u situaciji da imamo barem 51% šansi, a o Brestu razmišljati tek sutra.
Za ove koji pokušavaju neku šuplju, pa niko i ne očekuje u drugom pretkolu lige prvaka, kada nisi nosioc, da dobiješ za protivnika Dritu, Florijanu, Europu i sl.
U poređenju sa mogućim protivnicima (zvezda, dinamo, ludogorec, celtic, maccabi...), gdje su ti šanse 5%, Brest je premija! I svi bi ovakav žrijeb potpisali u narednih 10 godina, to je poenta. Niko ne piše da Sarajevo ide u grupnu fazu 100%, nego je moglo proći i dosta gore.
Prvi put smo u situaciji da imamo barem 51% šansi, a o Brestu razmišljati tek sutra.
Za ove koji pokušavaju neku šuplju, pa niko i ne očekuje u drugom pretkolu lige prvaka, kada nisi nosioc, da dobiješ za protivnika Dritu, Florijanu, Europu i sl.
U poređenju sa mogućim protivnicima (zvezda, dinamo, ludogorec, celtic, maccabi...), gdje su ti šanse 5%, Brest je premija! I svi bi ovakav žrijeb potpisali u narednih 10 godina, to je poenta. Niko ne piše da Sarajevo ide u grupnu fazu 100%, nego je moglo proći i dosta gore.
- RajaBa1983
- Kontakt:
pa šta i vi bi istoMachak je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:40Ne da ste u mislima nego se raspitujete koga mozete dobiti u trecem.
jel imamo dobre šanse
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 19 avg 2020, 10:36, ukupno mijenjano 2 puta.
- egocentrik
- Kontakt:
Ovo je javni forum ne mozes ti nekome govoriti hoće li se nadati ili neće, čak i da je tvoj klub u pitanju, a nije.
S obzirom kakve smo protivnike ranije znali izvuci u ždrijebu, moze se reći da nam je upala kašika u med.
NOĆAS SAM SANJAO TREĆE PRETKOLO
S obzirom kakve smo protivnike ranije znali izvuci u ždrijebu, moze se reći da nam je upala kašika u med.
NOĆAS SAM SANJAO TREĆE PRETKOLO
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Sta sam vam rekao za Astanu?! Smijesna ekipa...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kako stoje stvari Sarajevo je već u grupama, samo ne znam kojeg takmičenja, vjerovatno EL.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba ovaj Dynamo skautirati ako prođemo sutra Nomade
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Astana je kvakitetna ekipa ali treba imati na umu da od marta utakmice nisu imali, a za bjeloruse znamo...
Астана је " & " пуно " & $ & ? ". " " " $ тога, - пуне $ сезоне.
Просто не " ", а " ? за "... Попут оног $ " пар сезона. & $, $ $ &, јесте " ".
? ? пуно / " ".
Просто не " ", а " ? за "... Попут оног $ " пар сезона. & $, $ $ &, јесте " ".
? ? пуно / " ".
" " $.
Hvala Brestu u svakom slucaju. Sad smo nosioci i u 3. pretkolu ukoliko prodjemo Tbilisi/Tiranu...

Zadnja izmjena: marconato, dana/u 18 avg 2020, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da

Merso i na treningu u Velsu pokazao da je iskusan igrač koji zna stati na loptu

Sarajevo uz malo srece moze do Play off-a LP
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.