FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
5:3
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad ili nikad.muhamedhulk je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:39Ne mogu da vjerujem da se dan za dan..sve poklapa. Do nas je sve, bukvalno. Mozemo otici u trece kolo LP sto bi bio najveci uspjeh poslije rata...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
iskreno se sad bojim Velsana, jer bez obzira na ovaj rezultat Brest za nas jeste bolja opcija, Astana je pogotovo kuci mocna ekipa i bolje sto ne mozemo igrati protiv njih ali koliko se ovdje potenciraju historijske sanse, strah me sad da prvak Velsa konacno ne prodje nekog u LP
a vidim ni Zvezda za sad ne briljira (ipak dadose i drugi, gotovo je to), Legia jedva Linfielda izbacila, bojim se da nece to ici nimalo jednostavno sutra

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 18 avg 2020, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
A joj sta nam uradi TC

Polako ljudi, idemo tekmu po tekmu.
Neki već poletili u grupe a sutra moramo biti maksimalno ozbiljni.
Da li smo trebali možda ranije otići u Cardiff ?
Imamo li ikakvih pogodnosti, pazi li nas amidža i partnerski klub ?
Neki već poletili u grupe a sutra moramo biti maksimalno ozbiljni.
Da li smo trebali možda ranije otići u Cardiff ?
Imamo li ikakvih pogodnosti, pazi li nas amidža i partnerski klub ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
6-3 

I ja bas gledam,sto kazes cudno sve,jos Zvezda kuci igra ,plus zabi gol iz ofsajda ovi jadni traze VAR valjda im nisu ni rekli da nema toga na ovom nivou.bordobijeli je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:30Ma bit ce svega ove godine, igra se na jednu utakmicu sve je moguce. Gledam cz - europa Gibraltar 0-0 30 min po jedna šansa na obe strane
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nije brate, Tino uskoro potpisuje, nadam se da ce ga uspjeti registrovati za 2. pretkolo

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bjeloruski PSG složi Astani 6 komada, hladno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jos Astana pojacanje dovela 2 mil spic hladno ga kesirali,i ispadose,frajer ni asistencije ni gola danas.Nije sve u skupim pojacanjima 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:48I ja bas gledam,sto kazes cudno sve,jos Zvezda kuci igra ,plus zabi gol iz ofsajda ovi jadni traze VAR valjda im nisu ni rekli da nema toga na ovom nivou.bordobijeli je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:30Ma bit ce svega ove godine, igra se na jednu utakmicu sve je moguce. Gledam cz - europa Gibraltar 0-0 30 min po jedna šansa na obe strane
Ne daj boze da mi igramo sa ovom Evropom i da se patimo ko Zvezda.Vec na poluvremenu bi trazili smjenu od portira do Nama.
Zvezda zabi gol iz ofsajda, drugi na silu.
Sutra samo cu reci boze pomozi.
Sutra dosta i 1:0 samo da se prođe
-
- Kontakt:
Samo da je sutra proci, a Dinamo je po meni bolja opcija, još je bliže nego Kazahstan, a i na normalnoj travi bi igrali, a ne na Astaninoj umjetnoj
Evo i u Zvezdi slave pobjedu Bresta, ona ih je pomjerila među nositelje u trecem pretkolu Lige prvaka.

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 18 avg 2020, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jos sutra sarajevo 2 molde 1 i ludogorec 2 

Ovdje se vec spremaju izgovori izgleda?! Jedino mozemo ispasti nasom krivicom i nikako drugacije. Ne postoji opcija da Velsani budu bolji jer to nisu i tu staje sva prica.
0-1, Fanimo!!!
0-1, Fanimo!!!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Raja prenosi li sutra abd iko fks, ja negdje vidjoh da face tv prenosi ili je to laz?
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: boki86, GangEvil, pierce, rimljanin90 i 33 gosta.