FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi nisu sutnuli lopte od marta. U zavadi sa trenerom neka ih kantaju daj da mi sutra prodjemo i da se pofajtamo za trece predko abd
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako smo se sa Borisovom nosili kako smo se nosili,uz sve probleme sa povredama koje smo imali,sa ovim sigurno imamo vece sanse nego sa Astanom bez obzira na ovaj rezultat.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:42Ma kakve velike šanse, ako prođemo protivnik nam je ekipa koja je za 15ak minuta uvalila 4 gola Astani. Ekipa koja nije imala pauzu, koja ima kvalitetnije igrače od nas i igra ligu koja je dosta bolja od naše. Oni jesu deveti u ligi al imaju dvije tekme manje i sa njima mogu na četvrto mjesto.
Da imamo šansi, itekako, da su velike i nisu.
Skoncentrisat se za sutra i pokušat proć, sve ostalo je veliki plus.
Yebi nomadeee
Evo 4 1 .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Astana ćao Astana ćao ćao ćao 

Hajde Emire sad ili nikad
Hajde Emire sad ili nikad
Ma treba traziti neutralni teren ako prodjemo, nemiri u Bjelorusiji, ne osjećamo se sigurno, ha ju i tako to 
Edita. Sad ce ih stici Astana

Edita. Sad ce ih stici Astana

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 18 avg 2020, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
a jbg kratko je to za nova imena nazalost,mozemo se i ovako nositi ja mislim,kad smo mogli sa bateom mozemo i sa ovimZundo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:43Valjda sljedeći utorak il srijedaSanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:42Kad bi se igrala ta tekma?mogu li se kakva pojacanja dovest do tad da se uspiju registrovat.

Pa zato imaju pripremne utakmice, sumnjam da jedan ozbiljan klub kao Astana se nije spremila.
Mislim da jednostavno nije njihov dan.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sad je fakat šteta što ne igramo kući, ali hajde vazno je da sutra prođemo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Normalno ako ne pristanu platit nekom protestantu nek baci kamen na autobus ,pa cemo se ganjat pred Uefom

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ovo je dobro i za igrace zbog morala,sutra moraju da grizu..
Daj nek 4:3 završi, ne mogu se ni radovat ekipi koja dobije 4 razlike prije nas
Ja zelim iz srca sve najbolje za vas to je velka prilika da napravite velki iskorak u evropi! Sretno komšije, svi Bošnjaci i Bosno-Hercegovaci smo uz vas! 

Vidim svi se nesto raduju a ovaj Brest strasno igra
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A bolji smo brate, favoriti smo. E sad kako ćemo ući u utakmicu, da li će se igrači od prve minute postaviti ispravno to je nemoguće znati. Naša prednost je Cardiffov teren, ovi igraju na plastici svoje utakmice. Treba proći... mora se proći. Ovakvu šansu ko zna kad ćemo imati opet.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Joj vam sad price
samo hadziju hebem u glavu jer se ovo ocekivalo, jedna tekma ljudi igraju odavno normalno da ce se ovo desit, malo ko mozga ima i sabere sve bude mu jasno.
Haj sad nemojte velicat brest ko da su real prolazimo baaa do grupaaaa sad EL il LP neam pojma al tako nam se otvorilooooo
Picici jedni

Haj sad nemojte velicat brest ko da su real prolazimo baaa do grupaaaa sad EL il LP neam pojma al tako nam se otvorilooooo
Picici jedni
- JavierBosnia
- Kontakt:
Neka dobiju sto vecom razlikom da se dignu malo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: juka55, napoleon72 i 51 gost.