Prevario sam se ima i Slavko. Pa jednostavno ljudi koji su dugo zivjeli a i dan danas se nalaze na zapadu - gdje je osnovno mjerilo rad i samo rad. Kod njih nema ilu sasvim malo ima tog balkanskog mentaliteta. Prisni su igracima bez psovki ali od njih izvlace maksimum. Treninzi i sve ostalo su prilagodeni najmodernijim metodama itd. Da se razumijemo nisu to za evropske standarde super strucnjaci a za nas jesu. Ti Nalu za razliku od Husrefa, Amara, Bake itd. nikada neces cuti da psuje igraca, da se preterano raspravlja sa sudijama. A bogami moramo priznati da je klupirao ili ih nema na klupi igrace poput Koleta i Bude da pedlaze raskid ugovora sa Cenajem itd. Al da se razumijemo svako ima pravo na svoj stav. Meni je svaki trener OK ako odgovara vlasniku kluba.tuzlac je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:05Možeš li malo podrobnije pojasniti ovo "Nala je moderan trener sa zapadnim stilom pristupa i po tome je jedinstven. "tcity055 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 19:43Naravno da svaki trener snosi odgovornost i za uspjeh ali i neuspjeh. Kod nas u BiH treneri se smjenjuju kao na traci gotovo u svim klubovima. Za neki uspjeh treba malo vremena i neke se stvari moraju istrpet. Pa mijenjali smo mi i do sada i šta smo dobili uglavnom gore. Milenko kad je napustio kormilo mi mislili bit će bolje a ono gore. Što se tiče ove četiri utakmice meni se jedino nije dopala ona protiv Krupe koja se igrala pod velikim pritiskom. I Vojvoda će se postavit na isti način. E sad što se tiče igrača odlazaka i dolazaka i tu se treneri ne pitaju baš puno možda Amar i Slavko pa donekle i Karačić i Dudić. ostali su tu da sklope ekipu od onog sa čim raspolažu. Prodefilovalo je i kod nas puno igrača a mali je broj onih koji su opravdali povjerenje. Tako taj Džafić kojeg spominješ i Cenaj nisu izuzetci, čak šta više Džafić možda bude i dobar. Nala je moderan trener sa zapadnim stilom pristupa i po tome je jedinstven. Što kod nas to ne prolazi to je drugi problem. Ako uzmemo tri boda a vjerujem da hoćemo mi smo i ove godine kandidati za vrh e dal će nam pripast Evropa to je već pitanje viših sila, saveza, Begića, Vica, itd. Ako naš predsjednik uđe a vjerujem da hoće u IO onda je očekivat još veći iskorak kluba.tuzlac je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:04- Ja Zlatana Nalića -čovjeka,cijenim i poštujem.Oca sam njegovog kao dječak volio i bio je jedan od idola mog djetnjstva. Kad sam sazreo uvijek sam zastao ako bi on bio pred soliterom gdje je Pošta na Slatini.Progovorio bih koju sa "Tečom".Išao sam mu na Dženazu.Bilo nas je desetak kad smo formirali povorku kod Muzičke škole pa krenuli na Bukovčiće.
- Odgojen sam da poštujem ljude jer i meni godi kad osjetim nečije poštovanje.
- Ovo što ti,dragi moj prijatelju potenciraš je drugi nivo odnosa.Otac rođenog sina klepi po ruci ako ne radi onako kako bi trebalo.
- Da sad ne citiram sve moje napisano od prozivke , otegao bih.
- Naš Zlatan je fudbalsjki učitelj i trenutno je trener Tuzla City.
- Tvoj prijatelj Čiro Blađević je 100 puta ponovio .kad ekipi ide dobro svi su zaslužni ali kad krene po lošem samo je jedan krivac -trener".
- To je sudbina i nepisano pravilo koje prati fudbalske pedagoge.
- Kad se kaže" "ako Nalić ne pobijedi Olimpik ,mrka kapa", to je gola istina , ne velika izreka nekog hudog navjača.
- To nipošto ne znači da ja priželjkujem remi ili poraz Tuzle.Ja onda "ne bi bio u vinklu".
- Na početku priprema sam "škrabo" da ove sezone ne treba ratovati protiv "dušmana"(velike 4.), izborna je godina u F/NSBiH.
Neka cilj bude ljepota igre i pridobijanje simpatizera i navijača, taman.I sad stojim na tom stanovištu.
- Kada sam ugledao neka "pojačanja" ili forsiranje propalih "pojačanja" od prije, mrak mi je pao na oči.Nalić je izgubio utakmicu u Širokom.Izbacio odličnog beka Đerića a Nukića stavio na beka.Što? Zato da otvori mjesto "velikom pojačanju "Džafiću".O Beganoviću zbog kojeg umalo izgubismo Crnku da i ne govorim.I neću sad brojati ko srpska narikača.Gadno se vara svaki trener i sportski direktor ako potcijeni navijače , misleći da nam mogu poturiti rog pod svijeću.Tada dolazi do reakcije navijača , dakle ,onda ,kad vidi da ga neko hoće u zdrav mozak.Nukić napravi 3 asistencije jučer , niko neće reći pogriješio sam što ga odmah nisam staviona krilo nego sam ga držao na beku zbog Džafića.Ali kada Ubiparip u nekoj prijateljskoj zabije golove onda "ekipa je ta koja daje golove"reče Nalić.Kada Ubiparip ne dadne golove u Širokom , trener njega krivi ,istina, na način da spominje šanse ali ne i ko nije zabio.
- Nemere to tako.Trener ne može tražiti alibi u igračima jer ih je on selektiro.Trener mora kazati ja snosim odgovornost, pogriješio sam ,pogrešno sam procijenio.Nije to teško i neće ostati bez diplome.Ovako se samo igrači iritiraju i dolazi do disonantne igre.Nema onog "svi za jednog jedan za sve".Igrači koji nisu trenerovi ili SD miljenici pomisle pa neka ti ovi tvoji favoriti igraju trenerčino.
- Ovo su neki primjeri zbog kojih se gubi povjerenje.Mislim da nema potrebe navoditi više jer radi se o istoj matrici.
-Otud je ovih 6. bodova osvojenih protiv slabe Mladosti i i nazor protiv Krupe posve tanko.
- Zato i proizilazi da je naredna utakmica to što je za trenera Nalića.
Poslije Olimpika gostujemo kod onog gurbeta Dudića.On će zid svlačionice oblijepiti novinskim člancima o povredi Hasanovića u probnoj utakmici protiv nas. Izgubili smo puno vremena tražeći igru.Molim Boga da smo je pronašli i da će Nikolić doći ko "biber po pilavu".
Nego ja tebi predlazem da nas malo vise zabavljas svojim najjacim oruzjem a to su analize protivnika, naseg tima, taktikom, postavkama i drugim stvarima.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Koga je od fudbalskih timova Nalić trenirao? Koliko ima sezona staža u klupskom fudbalu ?
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 18 avg 2020, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Po toj logici novi treneri nikad ne bi dobili priliku vec bi radili starci do smrti. Pa vidis da se u Evropi bukvalno igracima koji prestanu igrat iste godine povjere prvi timovi sa kojima osvoje i LP. Mladi ljudi se trebaju fotsirat u svim segmentuma ako zelimo napredak i promjene.
Od mene podrška za Nalića.Za sada je ostvario rezultat u okviru očekivanog.Možda se moglo ostvariti i računati na bod u Širokom ali nije bilo sreće.Vjerujem da će biti uspješan jer ima fudbalsku inteligenciju i da će ostati duže vremena.
Do sada je povukao nekoliko dobrih poteza (zamijenio Kostića,insistirao na pojačanjima na kritičnim mjestima,vratio Nukića na krilo jer je vidio da u njegovoj formaciji bolje funkcioniše na toj poziciji (iako je kod Baljića Nukić bolje igrao na beku),riješio se nekih sumnjivih igrača tipa Cenaj,Mitrović,pa i Milakovića koji nije zadovoljio na probi,afirmisao je Karjaševića i još neke novajlije u ovih par kola, zatim dobro fizički pripremio ekipu itd,itd.Vidi se da Nalić ima mogućnost korekcije (zasad nije previše tvrdoglav) i da mijenja stvari koje ne funcioniraju.
To što @tuzlac unaprijed baksuzira sve trenere koji dođu u klub i priželjkuje slabe rezultate u nadi da će doći njegov ljubimac (emocionalno potrešeni bivši trener Olimpika,Sarajeva,Mladosti,Slobode i Đerzeleza) je njegov privatni stav i ne bih se miješao previše u to jer svako ima pravo na svoje snove ali to je trenutno poprilično iracionalno i fiktivno.
Kad je u pitanju igra Džafića nema mjesta nekoj velikoj kritici jer on nije mnogo igrao ali čini mi se da bi sa protokom vremena i uigravanjem mogao biti koristan jer ima odličan centaršut i ostvaruje dobra nabacivanja za Ubiparipa.
Do sada je povukao nekoliko dobrih poteza (zamijenio Kostića,insistirao na pojačanjima na kritičnim mjestima,vratio Nukića na krilo jer je vidio da u njegovoj formaciji bolje funkcioniše na toj poziciji (iako je kod Baljića Nukić bolje igrao na beku),riješio se nekih sumnjivih igrača tipa Cenaj,Mitrović,pa i Milakovića koji nije zadovoljio na probi,afirmisao je Karjaševića i još neke novajlije u ovih par kola, zatim dobro fizički pripremio ekipu itd,itd.Vidi se da Nalić ima mogućnost korekcije (zasad nije previše tvrdoglav) i da mijenja stvari koje ne funcioniraju.
To što @tuzlac unaprijed baksuzira sve trenere koji dođu u klub i priželjkuje slabe rezultate u nadi da će doći njegov ljubimac (emocionalno potrešeni bivši trener Olimpika,Sarajeva,Mladosti,Slobode i Đerzeleza) je njegov privatni stav i ne bih se miješao previše u to jer svako ima pravo na svoje snove ali to je trenutno poprilično iracionalno i fiktivno.
Kad je u pitanju igra Džafića nema mjesta nekoj velikoj kritici jer on nije mnogo igrao ali čini mi se da bi sa protokom vremena i uigravanjem mogao biti koristan jer ima odličan centaršut i ostvaruje dobra nabacivanja za Ubiparipa.
Poprilično se slažem sa tvojom konstatacijom. Posebno mi je drago što je Nala našao pravo mjesto za Husu Karijaševića jer je bio neopravdano izostavljan.CityCity je napisao/la: ↑18 avg 2020, 18:26Od mene podrška za Nalića.Za sada je ostvario rezultat u okviru očekivanog.Možda se moglo ostvariti i računati na bod u Širokom ali nije bilo sreće.Vjerujem da će biti uspješan jer ima fudbalsku inteligenciju i da će ostati duže vremena.
tcity055 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 16:06Po toj logici novi treneri nikad ne bi dobili priliku vec bi radili starci do smrti. Pa vidis da se u Evropi bukvalno igracima koji prestanu igrat iste godine povjere prvi timovi sa kojima osvoje i LP. Mladi ljudi se trebaju fotsirat u svim segmentuma ako zelimo napredak i promjene.
To stoji.Ali,Đorđe Gerum je imao 36 godina kad je na kupi Slobode osvojio 3. mjesto u Jugoslaviji. Počinjati karijeru klupskog trenera sa 50.godina, izgleda malo čudno složićeš se.To nije mladost.Gvožđe se kuje dok je vruće.tcity055 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 16:06Po toj logici novi treneri nikad ne bi dobili priliku vec bi radili starci do smrti. Pa vidis da se u Evropi bukvalno igracima koji prestanu igrat iste godine povjere prvi timovi sa kojima osvoje i LP. Mladi ljudi se trebaju fotsirat u svim segmentuma ako zelimo napredak i promjene.
Mi trenutno boljeg nemamo. Ja sam podrzao i Basica i Vojvodu i Ninkovića i Starcevica i Varešanovića i Bošnjaka i Balju tako cu i ovog a sutra kad dode neko drugi i njega cu. Gledam PL i klub u nastajanju i meni godi. Nego de ti nama malo o Olimpiku kako ih dobit.tuzlac je napisao/la: ↑18 avg 2020, 19:48To stoji.Ali,Đorđe Gerum je imao 36 godina kad je na kupi Slobode osvojio 3. mjesto u Jugoslaviji. Počinjati karijeru klupskog trenera sa 50.godina, izgleda malo čudno složićeš se.To nije mladost.Gvožđe se kuje dok je vruće.tcity055 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 16:06Po toj logici novi treneri nikad ne bi dobili priliku vec bi radili starci do smrti. Pa vidis da se u Evropi bukvalno igracima koji prestanu igrat iste godine povjere prvi timovi sa kojima osvoje i LP. Mladi ljudi se trebaju fotsirat u svim segmentuma ako zelimo napredak i promjene.
Ne vidim razlog da se osporava rad Nalica prije i poslije svake utakmice.U svakoj utakmici do sada smo igrali dopadljiv fudbal.Ostaje zal za izgubljenim bodovima jer smo po prikazanoj igri zasluzili vise od poraza kako na Pecari tako i na Kosevu.
Slazu se kockice i iz utakmice u utakmicu smo sve bolji.
- Šta veliš ,vratio Nukića na krilo,nako što ga je u Širokom stavio na beka, da bi ubleha Džafić imao mjesto na krilu.CityCity je napisao/la: ↑18 avg 2020, 18:26Od mene podrška za Nalića.Za sada je ostvario rezultat u okviru očekivanog.Možda se moglo ostvariti i računati na bod u Širokom ali nije bilo sreće.Vjerujem da će biti uspješan jer ima fudbalsku inteligenciju i da će ostati duže vremena.
- Džafić je pogrešno doveden .To nije igrač za nas i sjedit će na tribinama. To važi i za Beganovića,potpuno neotreban igrač u ovoj ekipi.
- Dovođenjem Crnkića oni mogu tražiti drugu sredinu.Nukić i Crnkić su najboji par krila u PL bIh.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 18 avg 2020, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Ostaje žal za izgubljenim bodovima".??? Ovo je za uokviriti.slogash je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:02Ne vidim razlog da se osporava rad Nalica prije i poslije svake utakmice.U svakoj utakmici do sada smo igrali dopadljiv fudbal.Ostaje zal za izgubljenim bodovima jer smo po prikazanoj igri zasluzili vise od poraza kako na Pecari tako i na Kosevu.
A tebi nije zao kad izgube ? Ti slavis svaki poraz i cekas da dodje covjek koji nikad nece doci...tuzlac je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:11"Ostaje žal za izgubljenim bodovima".??? Ovo je za uokviriti.slogash je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:02Ne vidim razlog da se osporava rad Nalica prije i poslije svake utakmice.U svakoj utakmici do sada smo igrali dopadljiv fudbal.Ostaje zal za izgubljenim bodovima jer smo po prikazanoj igri zasluzili vise od poraza kako na Pecari tako i na Kosevu.
U tim svojim projekcijama se ponekad malo zapetljaš.Pogledaj utakmicu sa Mladosti i vidjećeš da je Nukić igrao krilo.Drugo Džafić nije nikakva "ubleha" nego igrač našeg kluba a tek će se vidjeti njegova uloga.Čak si ga nazvao čini mi se prije izvjesnog vremena i "uhljupom" a da čovjek nije odigrao ni jednu prvenstvenu utakmicu za klub što je potpuno neprimjereno.Takođe nama treba i kvalitetna zamjena za Nukića i za Crnkića u slučaju slabe forme povreda,kartona,za promjene formacija itd.U isto vrijeme ni Beganović nije baš toliko loš.Imao je on i dobrih partija pa i golova što se izgleda brzo zaboravlja a treba reći i da ne igra na svojoj poziciji napadača.tuzlac je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:06- Šta veliš ,vratio Nukića na krilo,nako što ga je u Širokom stavio na beka, da bi ubleha Džafić imao mjesto na krilu.CityCity je napisao/la: ↑18 avg 2020, 18:26Od mene podrška za Nalića.Za sada je ostvario rezultat u okviru očekivanog.Možda se moglo ostvariti i računati na bod u Širokom ali nije bilo sreće.Vjerujem da će biti uspješan jer ima fudbalsku inteligenciju i da će ostati duže vremena.
- Džafić je pogrešno doveden .To nije igrač za nas i sjedit će na tribinama.Dovođenjem Crnkića on može tražiti drugu sredinu.Nukić i Crnkić su najboji par krilau PL bIh.
- To važi i za Beganovića.
- Iskreno teško.Preiskusna ekipa.Mi pod imperativom pobjede ,njima bod ko kuća.Oni su od Zrinjskog i Krupe na gostovanjima izgubili po 1:0.tcity055 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 19:58Mi trenutno boljeg nemamo. Ja sam podrzao i Basica i Vojvodu i Ninkovića i Starcevica i Varešanovića i Bošnjaka i Balju tako cu i ovog a sutra kad dode neko drugi i njega cu. Gledam PL i klub u nastajanju i meni godi. Nego de ti nama malo o Olimpiku kako ih dobit.tuzlac je napisao/la: ↑18 avg 2020, 19:48To stoji.Ali,Đorđe Gerum je imao 36 godina kad je na kupi Slobode osvojio 3. mjesto u Jugoslaviji. Počinjati karijeru klupskog trenera sa 50.godina, izgleda malo čudno složićeš se.To nije mladost.Gvožđe se kuje dok je vruće.tcity055 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 16:06
Po toj logici novi treneri nikad ne bi dobili priliku vec bi radili starci do smrti. Pa vidis da se u Evropi bukvalno igracima koji prestanu igrat iste godine povjere prvi timovi sa kojima osvoje i LP. Mladi ljudi se trebaju fotsirat u svim segmentuma ako zelimo napredak i promjene.
- Očekujem aktivnu odbranu gostiju koje predvodi Darko Vojvodić.Na golu im je golman Hadžić bivši golman Slobode iz vremena Ćire Blaževića.Pogledajte na transfermarkt ,koga sve imaju.Naš Adis Hadžanović je sad njihov igrač.itd.Dosta momaka koji su prošli akademije Sarajeva i Želje.Pa Đokara Milović,Adžem i Zeba......
- Mi smo bez Fejzića što smatram malim hendikepom.On je odlično ušao u ovu sezonu, kolege iz odbrane su navikli na njega.Nemojmo ni u šali potcijeniti narednog protivnika.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 18 avg 2020, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Da ,bravo da si zapazio da je Nukić u Doboju igrao svoju poziciju na krilu a Đerić na beku. Džafić je imao "lakšu prehladu" te nije bio na rosteru.Hajde sad poveži Nukićev ućinak u Širokom i Doboju.CityCity je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:24U tim svojim projekcijama se ponekad malo zapetljaš.Pogledaj utakmicu sa Mladosti i vidjećeš da je Nukić igrao krilo.Drugo Džafić nije nikakva "ubleha" nego igrač našeg kluba a tek će se vidjeti njegova uloga.Čak si ga nazvao čini mi se prije izvjesnog vremena i "uhljupom" a da čovjek nije odigrao ni jednu prvenstvenu utakmicu za klub što je potpuno neprimjereno.Takođe nama treba i kvalitetna zamjena za Nukića i za Crnkića u slučaju slabe forme povreda,kartona,za promjene formacija itd.U isto vrijeme ni Beganović nije baš toliko loš.Imao je on i dobrih partija pa i golova što se izgleda brzo zaboravlja a treba reći i da ne igra na svojoj poziciji napadača.tuzlac je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:06- Šta veliš ,vratio Nukića na krilo,nako što ga je u Širokom stavio na beka, da bi ubleha Džafić imao mjesto na krilu.CityCity je napisao/la: ↑18 avg 2020, 18:26Od mene podrška za Nalića.Za sada je ostvario rezultat u okviru očekivanog.Možda se moglo ostvariti i računati na bod u Širokom ali nije bilo sreće.Vjerujem da će biti uspješan jer ima fudbalsku inteligenciju i da će ostati duže vremena.
- Džafić je pogrešno doveden .To nije igrač za nas i sjedit će na tribinama.Dovođenjem Crnkića on može tražiti drugu sredinu.Nukić i Crnkić su najboji par krilau PL bIh.
- To važi i za Beganovića.
Fejza jest napravio glupost ali nista Azir nije slabiji cak sta vise s obzirom na godine dosta perspektivniji i ovo mu je prilika da se ucvrsti na golu. Iskreno se nadam da ce se na vrijeme postic pogodak i da se nece ponovit Krupa. Olimpik je pod vecim pritiskom posebno Vojvoda kome je noga ako izgubi jer boda nije osvojio. I tu vidim sansu. Nastranu da smo mi bolja ekipa al valja to potvrdit.tuzlac je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:35- Iskreno teško.Preiskusna ekipa.Mi pod imperativom pobjede ,njima bod ko kuća.Oni su od Zrinjskog i Krupe na gostovanjima izgubili po 1:0.tcity055 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 19:58Mi trenutno boljeg nemamo. Ja sam podrzao i Basica i Vojvodu i Ninkovića i Starcevica i Varešanovića i Bošnjaka i Balju tako cu i ovog a sutra kad dode neko drugi i njega cu. Gledam PL i klub u nastajanju i meni godi. Nego de ti nama malo o Olimpiku kako ih dobit.
- Očekujem aktivnu odbranu gostiju koje predvodi Darko Vojvodić.Na golu im je golman Hadžić bivši golman Slobode iz vremena Ćire Blaževića.Pogledajtena transfermarkt ,koga sve imaju.Naš Adis Hadžanović je sad njihov igrač.itd.Dosta momaka koji su prošli akademije Sarajeva i Želje.Pa Đokara Milović,Adžem i Zeba......
- Mi smo bez Fejzića što smatram malim hendikepom.On je odlično ušao u ovu sezonu, kolege iz odbrane su navikli na njega.Nemojmo ni u šali potcijeniti narednog protivnika.
"tcity055" skloni "Fukaronija".Oni idu škutorima u goste bez gaća.Tri obroka i konak od Zrinjskog i naravno laka pobjeda i njihovog starog ****.
-
- Kontakt:
Iskren da budem ne znam te, i ne bih da te uvrijedim, ali isprozivao si igraca i trenera kao niko na forumu. Sta mislis da klub moze imati top 22 igraca , uvjek se gledala neka okosnica od 13/14 igraca i ostatak je taj koji se popunjava nesto kroz U21, a drugi dio da kazem solidni igraci. Ocito da komentarises i donosis odluke na osnovu svidzami se / nesvidzami se. Nemoj u isti kos stavljati igraca koji je odigrao par utakmica i onoga koji je manje igrao. Guras nam ovdje Musemica, koji je sa Sarajevom nesto osvojio, a dobro znamo kako Sarajevo osvaja titule. Licno ga znam, i nemoj da nabrajam njegove negativnosti, od toga kako se odnosi prema igracima do talova. Tvoja pisanja za Baljica, Hasagica, Muratovica, i niza oatalih od igraca pa nadalje su tako iritantni i omalovazavajuci da covjek ima utisak da svoje licne frustracije lijecis po forumu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
NIKOLIĆ DOBIO RADNU DOZVOLU, U KOMBINACIJI ZA OLIMPIK

19. Avgusta 2020. 125 Pregleda
Nemanja Nikolić dobio je radnu i boravišnu dozvolu te je stekao pravo nastupa za Tuzla City.
Ovaj 32-godišnji veznjak koji je u plave redove stigao početkom avgusta, zbog administrativnih prepreka nije imao pravo nastupa u prva četiri kola.
Zahvaljujući vrijednoj administraciji kluba, Nikolić je za duel sa Olimpikom na raspolaganju treneru Zlatanu Naliću.
Inače, Nikolić je prije dolaska u Tuzla City bio član Crvene zvijezde, Spartaka, OFK Beograda, crnogorskog Grblja, bjeloruskih Dinama iz Minska i Bate Borisova, zatim izraelskog Hapoela iz Tel Aviva, dok u Tuzlu stiže iz Voždovca gdje je kao kapiten u prošloj sezoni u 25 utakmica postigao sedam golova i imao pet asistencija.
press Služba F.K.Tuzla City

19. Avgusta 2020. 125 Pregleda
Nemanja Nikolić dobio je radnu i boravišnu dozvolu te je stekao pravo nastupa za Tuzla City.
Ovaj 32-godišnji veznjak koji je u plave redove stigao početkom avgusta, zbog administrativnih prepreka nije imao pravo nastupa u prva četiri kola.
Zahvaljujući vrijednoj administraciji kluba, Nikolić je za duel sa Olimpikom na raspolaganju treneru Zlatanu Naliću.
Inače, Nikolić je prije dolaska u Tuzla City bio član Crvene zvijezde, Spartaka, OFK Beograda, crnogorskog Grblja, bjeloruskih Dinama iz Minska i Bate Borisova, zatim izraelskog Hapoela iz Tel Aviva, dok u Tuzlu stiže iz Voždovca gdje je kao kapiten u prošloj sezoni u 25 utakmica postigao sedam golova i imao pet asistencija.
press Služba F.K.Tuzla City
Muminović - Đerić,Barišić,Kojić,Rugašević - Rustemović (Nikolić), Karjašević, - Nukić,Maksimovć,Bađi(Crnkić), - Ubiparip.....(Brajlović(U21) ,Durković(U21) ,Morris,Nikolič,Kulović,Crnkić,Ramić,Mešinović( U21) ,Džaferović (U21)).
Ostali: Fejzić ,Kostić,Ivković,Šarčević,Beganović,Džafić,Hasanović .
Ostali: Fejzić ,Kostić,Ivković,Šarčević,Beganović,Džafić,Hasanović .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.