Dodje osma godina i prvi na tabeli sa skorom 4 od 4 a bit ce i 5/5 siguran sam u to uz prethodnu pljacku saveza na celu sa Vicom. Zato su zaplatili Velez, Radnik, Borac, Sloboda hladnokrvnim pobjedama. S obzirom da ce Zrinjski uzeti Slobodu, Zizovic bi trebao ostati na klupi i samim tim dobiti po usima na Grbavici. Tek u Sirokom je moguc remi/poraz, a s ovom igrom Zelje i to je teoretski samo.Kockoglavi je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:37A malih plavih mitomana sve znaju o nama.
O dugovima, dresovima, majicama,amblemima.
A dodje osma godina![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Eno sada macron kriv što oni u poderanoj opremi idu u evropu.
Stvarno pretjerujete.
Stvarno pretjerujete.
Željezničar za život cijeli!
Sve si u pravu, pa ovaj Vanja je prvo bio navijac Zelje na forumu, Virto ga prokuzio. Poslije za parama otiso i posto "dobro upuceni" pitar odjednom.Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:43Kako je Sabrina pustila svoje plaćenike na forum, ne može se normalno razgovarati. Sve neko ruganje, omalovažavanje, galama. Čitam nekad danas i svoje navijače koji progovore isto ovako napadaju, u čoporu. Bože sačuvaj.
Što ste agresivni, stara vam oprema, iznošena pa šta. Ne morate se ljutiti.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sramota da deset plaćenika teroriše forum, bukvalno se ne može normalno razgovarati! Mislim boli me briga ali mi žao njihovih navijača koje guše i brane im iznositi mišljenje. E to je tugairfo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:52Sve si u pravu, pa ovaj Vanja je prvo bio navijac Zelje na forumu, Virto ga prokuzio. Poslije za parama otiso i posto "dobro upuceni" pitar odjednom.Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:43Kako je Sabrina pustila svoje plaćenike na forum, ne može se normalno razgovarati. Sve neko ruganje, omalovažavanje, galama. Čitam nekad danas i svoje navijače koji progovore isto ovako napadaju, u čoporu. Bože sačuvaj.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači nisam jedini koji se sjeća ovogairfo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:52Sve si u pravu, pa ovaj Vanja je prvo bio navijac Zelje na forumu, Virto ga prokuzio. Poslije za parama otiso i posto "dobro upuceni" pitar odjednom.Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:43Kako je Sabrina pustila svoje plaćenike na forum, ne može se normalno razgovarati. Sve neko ruganje, omalovažavanje, galama. Čitam nekad danas i svoje navijače koji progovore isto ovako napadaju, u čoporu. Bože sačuvaj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad ti nesto kažes onda nema se sta dodati osim...irfo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:52Sve si u pravu, pa ovaj Vanja je prvo bio navijac Zelje na forumu, Virto ga prokuzio. Poslije za parama otiso i posto "dobro upuceni" pitar odjednom.Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:43Kako je Sabrina pustila svoje plaćenike na forum, ne može se normalno razgovarati. Sve neko ruganje, omalovažavanje, galama. Čitam nekad danas i svoje navijače koji progovore isto ovako napadaju, u čoporu. Bože sačuvaj.

Ps, na temi Sirokog fali moderator, jedna molbiva Adminu ne bi bila na odmet...
Vanja8 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 18:03Kad ti nesto kažes onda nema se sta dodati osim...irfo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:52Sve si u pravu, pa ovaj Vanja je prvo bio navijac Zelje na forumu, Virto ga prokuzio. Poslije za parama otiso i posto "dobro upuceni" pitar odjednom.Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:43Kako je Sabrina pustila svoje plaćenike na forum, ne može se normalno razgovarati. Sve neko ruganje, omalovažavanje, galama. Čitam nekad danas i svoje navijače koji progovore isto ovako napadaju, u čoporu. Bože sačuvaj.
Što ste agresivni, stara vam oprema, iznošena pa šta. Ne morate se ljutiti.![]()
![]()
![]()
Ps, na temi Sirokog fali moderator, jedna molbiva Adminu ne bi bila na odmet...

Ispravi me ako sam sta slago?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:03Iskreno kone po slikama ona vam oprema izblijedila, ružno za vidjeti. Pa majku mu što niste uzeli bar za ovih evropskih dvadesetak novih trenerki a ne ovako u iznošenoj odjeći se blamirate. Ne moraju svi imati ali bar ovi malo skuplji sa transfermarkta.
Doduše nike je to, peri der godinama.

Jel ovo pricas o ovoj vasoh sacici jada ovdje? Vas moderator brise sve sto nije u skladu sa razmisljanjem amawowih pudlica ovdje a i tvoj nik nam nesto nije poznat toliko o tomeBbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:56Sramota da deset plaćenika teroriše forum, bukvalno se ne može normalno razgovarati! Mislim boli me briga ali mi žao njihovih navijača koje guše i brane im iznositi mišljenje. E to je tugairfo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:52Sve si u pravu, pa ovaj Vanja je prvo bio navijac Zelje na forumu, Virto ga prokuzio. Poslije za parama otiso i posto "dobro upuceni" pitar odjednom.Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:43Kako je Sabrina pustila svoje plaćenike na forum, ne može se normalno razgovarati. Sve neko ruganje, omalovažavanje, galama. Čitam nekad danas i svoje navijače koji progovore isto ovako napadaju, u čoporu. Bože sačuvaj.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Prica mitomana podsjeca , na pricu o frajeru koji po.**** sve trebe, a misevi oko njega mu nalaze mane.Zip je napisao/la: ↑18 avg 2020, 18:15Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:03Iskreno kone po slikama ona vam oprema izblijedila, ružno za vidjeti. Pa majku mu što niste uzeli bar za ovih evropskih dvadesetak novih trenerki a ne ovako u iznošenoj odjeći se blamirate. Ne moraju svi imati ali bar ovi malo skuplji sa transfermarkta.
Doduše nike je to, peri der godinama.![]()
![]()
![]()
![]()
Divi mu glave, frizure, divi mu majice, divi mu pelaci,..A oni osam godina nisu vidjeli pi.c.ke.
A on ga.ze li ga.ze

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- feniksptica
- Kontakt:
Meni u EU stigla druga narudzba iz Kine. Jaranu neki dan 3 narudzba iz kine u BiH 30 dana ceko. I to njemu povece nesto. Vama jedni dresovi mogu a drugi dresovi ne mogu stici. Koliko se informacije mogu naci na internetu Macron nije prestao radit tokom pandemije..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Hajd molim te ne rise visefeniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2020, 18:56Meni u EU stigla druga narudzba iz Kine. Jaranu neki dan 3 narudzba iz kine u BiH 30 dana ceko. I to njemu povece nesto. Vama jedni dresovi mogu a drugi dresovi ne mogu stici. Koliko se informacije mogu naci na internetu Macron nije prestao radit tokom pandemije..
Zaganjajte upravu gore i komplet novu opremu da vam kupe
Bolan brukate grad
Rijesite vise to
Ti stvarno vjerujes da to nije doslo ,sve sto nose je Macron od trenerki do ovih ostalih stvari(sto se moze vidjeti normalno gdje se god pojave da nose njihove stvari),a znaju oni sto ne pokazuju "dresove" koji su poslani.feniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2020, 18:56Meni u EU stigla druga narudzba iz Kine. Jaranu neki dan 3 narudzba iz kine u BiH 30 dana ceko. I to njemu povece nesto. Vama jedni dresovi mogu a drugi dresovi ne mogu stici. Koliko se informacije mogu naci na internetu Macron nije prestao radit tokom pandemije..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A mute im vala sa ovim dresovima,sto jest jest 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
svrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 19:01
Hajd molim te ne rise vise
Zaganjajte upravu gore i komplet novu opremu da vam kupe
Bolan brukate grad
Rijesite vise to

Kume koja je ovo garnitura, četvrta, peta? Ja ne znam razlikovat ovo, jel dres il je majica za trening, ko kad je novo a kvalitet.
Malo sam virnuo i jakne zimske kakve su. Strava. Tri vrste, pa kome se šta sviđa.
A kad pitarima puhne kroz one trenerkice krpljene, rano moja to će se sve porazboljevat.
Zadnja izmjena: Bbake, dana/u 18 avg 2020, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.