Prolazi Dynamo k'o iz ****

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prolazi Dynamo k'o iz ****
Vala ako padnem samo na tome ,cut ces me dobro
brate drugo ti je liga adrugo Evropa imaš primjere lyon salzburg ooni su bili teški aut sajder a vidi gdje su... Jedna je tekma šta znaš
Ma sve ja tebe razumijem ali Astana je bar klasu iznad Dinama a realno i iznad nas, bitno je Velšane proći bez povreda i problema a onda šta Bog da idemo Europa liga
Imajul ove trenerke u fan shopu?
Ali da se možemo potući sa njima apsolutno možemo i mi i Dynamo ali realno prije utakmice su veliki favoriti i protiv Dynama i protiv nas.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 17:00Astana prolazi lagano Dynamo, sa nama se mozda namuce i možemo ih izbaciti uz neku ludu srecu.
Ne treba letjeti u visine pa posle, da bude bolan pad. Daleko smo ni od nivoa Astane iako su zadnjih godina u padu opet su pojam za nas. Dovoljno im je pogledati prvu ekipu i i gdje su ti igraci igrali prije Astane.
Jah,dvije po pola
Jbg nema nista bez rizika haha,,igrao sam najvise sto se igra jedna tekma valjda ne bude stimanja jer svi ovi jaci ce zapeti odma.ajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2020, 15:50I to na stoju uplatio haha ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 15:39Ako prepises padamo obojicaajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2020, 15:34
Šta si još igrao da prepišem ?![]()
Da mi je eto bar cenera dobit, da imam moral igrat tu kladionicu.karabag 1 psg 2 danas, a sutra molde 1 ludogorec 2 i connas 1
salim se,sarajevo 2
to je to,kvota 6,5 ukupno.
Nemam ja daMu za to, ja jedino mogu na stotinu feninga uplatit, obzirom da kvotu 1.25 ne mogu pogodit i marka bi puno bila.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.