Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stream ce bit sigurno, ceka se potvrda za TV prenos
Moj Vinko, moj Hadzija...
Jesu pljuvaci i oni na stadionu sto psuju kad ne igramo dobro?,jebu rod i porod svima od igraca do trenera,i tako godinama a 70 % bude takvih,treba ih poslati na grbavicu jel nek prate strumfove ccc,samo trebaju dolaziti pozitivci na kosevo i oni kospicari sto samo sute... de necemo vise promjeni temu..
Aaa Zipe lahko ti je samnom, haj sad njemu šta reci ako smiješZip je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:54Samo jedan voli klub vise od svog zivota.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:51Nek se vaš komentar unaprijed zna,ili prosli ili ispali vama ce biti odgovor dobro je ovo,jer vi volite klub vise od drugihajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:29
Željno iščekujem komentare Sancheza sutra na poluvremenu![]()
![]()
Nece svijet propasti sta god da se desi. Zao mi je samo onih koji prizeljkuju los rezultat![]()
Ja jaVanja8 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:56" ,, "Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:51Nek se vaš komentar unaprijed zna,ili prosli ili ispali vama ce biti odgovor dobro je ovo,jer vi volite klub vise od drugihajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:29
Željno iščekujem komentare Sancheza sutra na poluvremenu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trebao si iskoristiti prvi dan, hladno kvota bila 2.40 na nasSanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 15:30ja uplatio onaj listic od juce pa valjda prodje1,50 na nas trenutno,ode stotka
sad samo
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: hibrid, iliyaa8, OldTownDistrict i 49 gostiju.