FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Benjolos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benjolos » 18 avg 2020, 13:17

Opusteno ljudi ba, cuva se Tino naš za Veleža to nam je bitnija utakmica od ove sutra hehe
Bordo bijeli za život cijeli!!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 avg 2020, 13:17

fera je napisao/la:
18 avg 2020, 13:08
Vanja8 je napisao/la:
18 avg 2020, 12:40
Kad procitas salvu nebuloza,tacno dobijes osjećaj da je klub ugasen ,ali eto samo nam nisu saopstili...
Da li pojedinci smiju ženu pitati sto potrosi 100 KM kod frizera,a ovamo bi ono se sekiralo sto Nam toliko placa Susica...
E svasta...
Epohalne se stvari iznose ovdje i tacno imas osjećaj da nam je tekma sa Nomadima jedina koja može klub spasiti od brisanja iz registra postojećih klubova...
Zaboli mene ona stvar za Upravu ako ne ostvare zacrtanio, ali zaboli i Nama sto vi ovdje "mlatite" praznu slamu "istorijskim" postovima o smjenama,raskidima i reguliranju plata u vašoj reziji...
Tu jednu stvar zaboravljajte da sve to spada u Nadležnost onog ko finansira...
Kada on skonta da nesto nije u redu svi oni koji su podbacili dozivjece sudbinu prethodnog trenera...
Za to vrijeme, možete i samnom zajedno,sjediti,navijati,ljutiti se,radovati, ali uvijek imati spoznaju da nista posebno ne mozete ovakvim glupostim promijeniti...
brate vanja ovaj forum je postojao i prije tana i nama i ove uprave i uvijek se pisalo i kritikovalo naravno kvalitet postova zavisi od kapaciteta mozgova koji ih pisu...
Meni je izuzento smetalo ono bacanje šupljih o pojacanjima bio sam se povukao s teme skoro niksko nisam pisao al nisam od toga pravio događaj i pisao odo ja a vi bacajte suplje... Povukao se i cekao da prođe furka.
Meni je ovaj forum drag bas zbog toga sto imas ljude razlicitih misljenja, veliku razliku u godinama između forumasa, ima izuzezno pametnih i skroz suprotnih ljudi i draze mi je puno citati njihova iskrena misljenja, pohvale i kritike nego neke glupe furke za djecu i lozenje raje.
Pustiti ljude da pisu sta hoce dok god se pridrzavaju pravila foruma ne treba se praviti cenzura misljenja koja su razlicita od vecine.
Da se razumijemo mene vinko nije ocarao i sumnjam i da hoce al nisam za tjeranje ni za smjene samo sam za to da se ne napadaju ljudi koji kulturno pisu samo zato sto nisu zadovoljni situacijom u timu.
Recimo da je zeljo usao losije u sezonu ovdje bi bila bolja atmosfera... Dosta faktora je tu u igri ne samo stanje u nasem klubu.
@dimaria ocigledno imamo razlicite poglede na forum i komunikaciju :-)
jbg ne cita niko osim nas i par mahala ovu temu ne moze se tu neka velika steta napraviti, igraci akp uđu da citaju samo se mogu ismijati budalastinama koje pisu pojedinci.
Brate @fera,nikome nisam rekao da ne Pise ili iznosi svoje vidjenje...Samo napisah da se ne izvaljuju ovolike gluposti...Sve nekakve teorije zavjere,talovi...
Pa i ja sam prvi za smjenu ako se podbaci,ali skidati glave,psovati igrace, trenera, SD jer si drugi sa dva boda zaostatka za vodećim,do ovog kola je brat moj u najmanju ruku p.reseravanje...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 avg 2020, 13:19

Vanja udaras mi na jedini izvor zabave kad nema utakmica, morao sam reagovati :-)
smijesno nam je ovo brate vanja, brate fera isto svecenici zvucimo :mrgreen:
You are someone else I am still right here

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 avg 2020, 13:21

Denchi je napisao/la:
18 avg 2020, 13:15
bordobijeli je napisao/la:
18 avg 2020, 12:54
4-3-3
Kovacevic

Hodzic
Šerbercic
Dupovac
Pidro (Salcin)

Milicevic
Djokanovic
Oremus

Tatar
Rahmanovic
Ahmetovic

Ili ce onu standardnu 4-2-3-1
Izvini sokole ko ti je krilo Rahmanovic ili Ahmetovic?
Pa u ovoj mojoj nekoj 433
Ahmo špic a ova dva su iza ne skroz krila Tatar lijevi, Rahman desno da idu prema unutra na sut. A imao bi 3 vezna da špartaju Oremus, Đokanovič, Milicevic.
Ovo je neka moja vizija, ma da mislim da ce se Vinko drzati svoje 4231 s klasicnim krilima a Rahman 10 i Ahmo centarfor.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 avg 2020, 13:23

fera je napisao/la:
18 avg 2020, 13:19
Vanja udaras mi na jedini izvor zabave kad nema utakmica, morao sam reagovati :-)
smijesno nam je ovo brate vanja, brate fera isto svecenici zvucimo :mrgreen:
Presaltacemo se hadzija fera,insAllah...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 avg 2020, 13:39

Stroj1946 je napisao/la:
18 avg 2020, 13:12
Sušić će morati odigrati par utakmica. Kako god okrenemo. Trenutno nije spreman, i ne bi ga uvrstio ni u prvih 18 protiv velšana ovakav kakav je sad, nikakve nam koristi. Raja hoće da ga gledaju kako igra, veća je želja nego navijača od mogućnosti.
A ne znam šta vas čudi to uopšte, kad lik nije igro ozbiljan fudbal već 2 sezone, nego se provlačio i u klubovima. Trebat će njemu dosta vremena da se vrati, ako kod nas ne uspije da se provali, nek prekine karijeru, jer očigledno jednostavno nije za fudbala uopšte.
Ma to je kljucno pitanje, koliko se njemu uopste igra i koliko uopste ima zelju da se vrati na teren. Ima svakakvih prica na tu temu i od strane doktora koji ga tretiraju.
Nadam se da ce se vratiti i da cemo imati koristi od njega ove sezone.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 avg 2020, 13:40

Iz prve ruke ljudi, kakav je ovo tal bio za Susica, nevjerovatno....

Lik je dsao da uzme pare i da upozna Sarajevo kao grad, jer mu je amidza rekao da mora bar jednu tekmu odigrati u FK Sarajevu. On je dosao da ispuni zelju amidzi. Vjerujte, to vam je 100% tacno :rol: :rol: :rol: :rol:
Susic ne moze da igra, nece da igra, kaze voli klub vise od svog zivota.. i ode do bankomata da se dozove da osjeti koliku to ljubav on prema klubu osjeca :kafa:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 18 avg 2020, 13:43

Ekskluzivno:

FaceTV je imao problema sa pravima za prijenos utakmice, a to bi se trebalo riješiti tokom dana.

Šanse da je rade su 95% :D :bih:

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 18 avg 2020, 13:46

Sušiću se nikako ne igra. Ne znam čemu opravdavanja.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 18 avg 2020, 13:49

Na zvaničnoj stranici UEFA.com je objavljen spisak fudbalera na koje računa Vinko Marinović u evropskim takmičenjima, a na njemu se nalazi Tino Sven Sušić koji nije otputovao sa ekipom u Vels.

Ipak, na spisku nema najnovijeg pojačanja Bordo tima Aleksandra Pejovića koji je stigao nedavno, te još nije registrovan.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2020, 13:53

AngelDiMaria je napisao/la:
18 avg 2020, 12:13
ja koliko znam vise puta je naglaseno da je hebibovic odavno vec spreman, a za susia tek da je u nedjelju poceo s loptom. ja iskreno za sad jesam razocaran prelaznim rokom, ali vi ljud isto mozete srat, to je nevjerovatno. znate vi na koje mislim. osjecam se kao one sezone kad nismo evropu osvojili takav je ambijent ovdje. radi li ista ovaj moderator
Ambijent vi sami stvarate, ne ja. Je li ti misliš da pomaže kad ti počneš vrijeđati druge na osnovu toga? To nije dozvoljeno a na ambijent koji vi stvarate imate pravo, ne mogu vam to oduzeti sve dok je u domenu normalne diskusije.
''Vinko nije trener za nas'' a odgovor na to ''jeebo ti usro mater''. Skontaj sam, ne trebam ti ja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 avg 2020, 13:55

U iscekivanju da se misevi vrate u svoju rupu, jos 30h do pocetka :tralala: :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2020, 13:55

Zundo je napisao/la:
18 avg 2020, 13:49
Na zvaničnoj stranici UEFA.com je objavljen spisak fudbalera na koje računa Vinko Marinović u evropskim takmičenjima, a na njemu se nalazi Tino Sven Sušić koji nije otputovao sa ekipom u Vels.

Ipak, na spisku nema najnovijeg pojačanja Bordo tima Aleksandra Pejovića koji je stigao nedavno, te još nije registrovan.
Naši su zvanično objavili da nije krenuo na put, ne znam šta je to onda.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 avg 2020, 13:55

MortemHz je napisao/la:
18 avg 2020, 13:53
ja koliko znam vise puta je naglaseno da je hebibovic odavno vec spreman, a za susia tek da je u nedjelju poceo s loptom. ja iskreno za sad jesam razocaran prelaznim rokom, ali vi ljud isto mozete srat, to je nevjerovatno. znate vi na koje mislim. osjecam se kao one sezone kad nismo evropu osvojili takav je ambijent ovdje. radi li ista ovaj moderator
Ambijent vi sami stvarate, ne ja. Je li ti misliš da pomaže kad ti počneš vrijeđati druge na osnovu toga? To nije dozvoljeno a na ambijent koji vi stvarate imate pravo, ne mogu vam to oduzeti sve dok je u domenu normalne diskusije.
''Vinko nije trener za nas'' a odgovor na to ''jeebo ti usro mater''. Skontaj sam, ne trebam ti ja.
Ma tebe treba smijeniti za svaki slucaj...

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 avg 2020, 13:59

Vanja8 je napisao/la:
18 avg 2020, 13:55
MortemHz je napisao/la:
znam sta hoces reci, ali ajd, tesko gutam da neko u pogresno vrijeme pise neke stvari. i cisto da se zna ja nisam pisao usro, ja sam pisao nesto drugo :kafa: zao mi je sto nema na forumu mojih "sličnomišljenika", pa tema malo ode u racku al ajde
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 18 avg 2020, 14:02

MortemHz je napisao/la:
Zundo je napisao/la:
18 avg 2020, 13:49

Naši su zvanično objavili da nije krenuo na put, ne znam šta je to onda.
Pa i nije otišao u Vels, a ovo je spisak općenito za Evropu ove godine
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2020, 14:04

18 avg 2020, 13:59
Vanja8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

znam sta hoces reci, ali ajd, tesko gutam da neko u pogresno vrijeme pise neke stvari. i cisto da se zna ja nisam pisao usro, ja sam pisao nesto drugo :kafa: zao mi je sto nema na forumu mojih "sličnomišljenika", pa tema malo ode u racku al ajde
Znam ja šta si ti pisao, zato i nisam htio ponavljati to. Na temi ima više osoba koji dijele tvoje mišljenje. Mi moramo naučiti uvažiti nečije mišljenje pa makar to bilo kako Ahmetović nije za nas recimo.

aco93
Kontakt:

Post Postao/la aco93 » 18 avg 2020, 14:05

Ko ce prenositi sarajeva sutra? Srecno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2020, 14:07

Vanja8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Uskratit ću ti insajderske ako se ne budeš ponašao kako zahtjevam :kafa:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 18 avg 2020, 14:07

aco93 je napisao/la:
18 avg 2020, 14:05
Ko ce prenositi sarajeva sutra? Srecno
Youtube kanala Nomada.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera i 49 gostiju.