FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ovo je za direktora fan shopa, ima poseban oglas za direktora klubaVeteranSA je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:23https://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izb ... o-o/42998/
Od kada smo mi d.o.o?
FKŽ !
Nije vam to isti oglas. Traze se 2 direktora, uporedite rokove za prijavu. Razliciti su.SudoHusika je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:24Baš, i ja se pitam.VeteranSA je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:23https://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izb ... o-o/42998/
Od kada smo mi d.o.o?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
moguće, da, samo je opis poslova kao za direktora kluba, a ne fan shopaTeaM87 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:27ovo je za direktora fan shopa, ima poseban oglas za direktora klubaVeteranSA je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:23https://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izb ... o-o/42998/
Od kada smo mi d.o.o?
U skladu sa navedenim odgovornostima i potrebama Kluba, od kandidata tražimo sljedeće kvalifkacije:
- poželjno radno iskustvo u vezi sa organizacijom poslovanja , prodajom, marketingom i dizajnom
Ima razlika, npr. ovo traze za tog direktora, a za direktora Kluba ovog nema. Ovo i jeste bitno za Fan Shop.
- poželjno radno iskustvo u vezi sa organizacijom poslovanja , prodajom, marketingom i dizajnom
Ima razlika, npr. ovo traze za tog direktora, a za direktora Kluba ovog nema. Ovo i jeste bitno za Fan Shop.
OK znači traže dva direktora, sada je jasnije...
Bitne su nam ove pozicije. Nadam se bas da ce ubosti sa nekim sposobnim, za Fan Shop i kreativnim jer takva nam osoba tamo treba da moze i privuci narod i to sve. Molit Boga da ubodemo dobro sa tim ljudima.
Prijavio sam se pa sta bude 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
S tim da je jedan covjek kupio 1000 karti. Mi mozemo na 7-8 hiljada.
Zadnja izmjena: biceDUPLA, dana/u 18 avg 2020, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR 1921
Uplatio sam 8 ulaznica putem PayPala, trebam li sad poslati mail klubu da dobijem potvrdu donacije ili?
Zeljeznicar za zivot cijeli!
[email protected] na ovaj mail dostavi dokaz da bi ti oni dostavili ove potvrde
Ne treba ako si preko paypala, jedino ako preko ziro racuna uplacujesLjoZee je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:55[email protected] na ovaj mail dostavi dokaz da bi ti oni dostavili ove potvrde
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Svaka cast Benjo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
SVIII , SVIIII dijelite i kupujte !!!!!!!

Ok, hvalairfo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:57Ne treba ako si preko paypala, jedino ako preko ziro racuna uplacujesLjoZee je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:55[email protected] na ovaj mail dostavi dokaz da bi ti oni dostavili ove potvrde
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Željezničar za život cijeli!
wow
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, seha77, TefalTava i 45 gostiju.