Ljepotani
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljepotani
Zasto moderacija dopusta ovo divljanje homofoba? U ime LGBTIQ+ aktivista ss.ba foruma koje cine coehlo41, MaliUziVertikalni, Donnie Darko, Mello, harden, BoixosNois1899, Osim13 i moja malenkost, izrazavam nezadovoljstvo ovakvim ponasanjem i najostrije osudjujem ponasanje pojednih, slobodno cu reci i homofobnih, forumasa. Svojim (ne)radom moderacija presutno pdrzava homofobe i kao takva je saucesnik u ugrozavanju osnovnih ljudskih prava!
mora da je neko obrisao, ne primjetim divljanje?
ne kontam jel misliš da si smiješan ili je to neki tvoj vid protesta, ali ispadaš glup, malo je reć.
ne kontam jel misliš da si smiješan ili je to neki tvoj vid protesta, ali ispadaš glup, malo je reć.
Govore nam da smo pe.deri, a nismo. Meni je to dovoljna uvreda.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Ne vidim da je tebi neko rekao to, a daleko je od divljanja koje pokušavate prizvati. Osim toga, izgleda da si jedini homofob ovdje ti... što je loše biti homoseksualac, to nije nikakva posebna uvreda? Ko da ti na temi Ljepotice neko kaže da voliš plavuše, a ti se uvrijedio strašno jer voliš crnke.
samo bubajte mladići, svako ima pravo da postavlja slike onog što mu se dopada, dok god je u normama pristojnosti. Mene ne prozivajte radi vaših sitnih neslaganja, da li ti osim gledanja voliš napraviti i korak dalje ili ne i da li se nekom dopadaju slike koje stavljate ili ne... to nije moj problem, ko što nije ni na ljepoticama moje mjesto da raspravljam o ukusima.
samo bubajte mladići, svako ima pravo da postavlja slike onog što mu se dopada, dok god je u normama pristojnosti. Mene ne prozivajte radi vaših sitnih neslaganja, da li ti osim gledanja voliš napraviti i korak dalje ili ne i da li se nekom dopadaju slike koje stavljate ili ne... to nije moj problem, ko što nije ni na ljepoticama moje mjesto da raspravljam o ukusima.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vjerojatno mu smeta izraz "ped.er", kao što bi i meni smetalo. Uostalom ni homoseksualci ne vole kad ih se naziva ped.erima jer je to pogrdan naziv za osobu homoseksualne orijentacije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ne vidim gdje to piše, prijavite post.
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Izvini šefe, mislio sam da ćeš reći nešto razumnije od relativiziranja tipa "izgleda da si jedini homofob ovdje ti". Nema ništa u tome loše biti gej ili bi ili trans, ali ima nešto lošte u tome kada neko koristi žargonizam "pe.der" da uvrijedi drugu heteroseksualnu osobu. To nije uvreda meni lično, nego gej osobama. Svaka pretpostavka tuđe seksualnosti na osnovu njegovog ponašanja je predrasuda.admin je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:45Ne vidim da je tebi neko rekao to, a daleko je od divljanja koje pokušavate prizvati. Osim toga, izgleda da si jedini homofob ovdje ti... što je loše biti homoseksualac, to nije nikakva posebna uvreda? Ko da ti na temi Ljepotice neko kaže da voliš plavuše, a ti se uvrijedio strašno jer voliš crnke.
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 18 avg 2020, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ljepši i muževniji sa našim genima se nije pojavio niti će
Admin svojim primjerom krsi pravila foruma.Sto bi sad svaki drugi forumas se pridrzavao pravila kad ni admin to ne radj.
Vidi se da je Gefufna ostavio trajne posljedice na naseg admina pa sad povrijedjeni ego lijeci uvredama i jeftinim pokusajima relativizacije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Baš je kul kad ljudi sa 44 godine drže do svog izgleda
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ja sve kontam ljudi se zayebavaju kad ono fkt za vratove se hvataju
Admine i oni su ljudi. Što ih više nama bolje. 

"We need to suffer. And we need to fight."
predlazem da predjemo na stvar i da staviš Gefufinu sliku ovdje pošto je očigleno bol zbog gubitka bila motiv otvaranja ove teme.
a da se admina prodješ i da se pridruzis kolegi koji ti toliko nedostaje.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 2 gosta.