FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opusteno ljudi ba, cuva se Tino naš za Veleža to nam je bitnija utakmica od ove sutra hehe
Bordo bijeli za život cijeli!!
Brate @fera,nikome nisam rekao da ne Pise ili iznosi svoje vidjenje...Samo napisah da se ne izvaljuju ovolike gluposti...Sve nekakve teorije zavjere,talovi...fera je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:08brate vanja ovaj forum je postojao i prije tana i nama i ove uprave i uvijek se pisalo i kritikovalo naravno kvalitet postova zavisi od kapaciteta mozgova koji ih pisu...Vanja8 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:40Kad procitas salvu nebuloza,tacno dobijes osjećaj da je klub ugasen ,ali eto samo nam nisu saopstili...
Da li pojedinci smiju ženu pitati sto potrosi 100 KM kod frizera,a ovamo bi ono se sekiralo sto Nam toliko placa Susica...
E svasta...
Epohalne se stvari iznose ovdje i tacno imas osjećaj da nam je tekma sa Nomadima jedina koja može klub spasiti od brisanja iz registra postojećih klubova...
Zaboli mene ona stvar za Upravu ako ne ostvare zacrtanio, ali zaboli i Nama sto vi ovdje "mlatite" praznu slamu "istorijskim" postovima o smjenama,raskidima i reguliranju plata u vašoj reziji...
Tu jednu stvar zaboravljajte da sve to spada u Nadležnost onog ko finansira...
Kada on skonta da nesto nije u redu svi oni koji su podbacili dozivjece sudbinu prethodnog trenera...
Za to vrijeme, možete i samnom zajedno,sjediti,navijati,ljutiti se,radovati, ali uvijek imati spoznaju da nista posebno ne mozete ovakvim glupostim promijeniti...
Meni je izuzento smetalo ono bacanje šupljih o pojacanjima bio sam se povukao s teme skoro niksko nisam pisao al nisam od toga pravio događaj i pisao odo ja a vi bacajte suplje... Povukao se i cekao da prođe furka.
Meni je ovaj forum drag bas zbog toga sto imas ljude razlicitih misljenja, veliku razliku u godinama između forumasa, ima izuzezno pametnih i skroz suprotnih ljudi i draze mi je puno citati njihova iskrena misljenja, pohvale i kritike nego neke glupe furke za djecu i lozenje raje.
Pustiti ljude da pisu sta hoce dok god se pridrzavaju pravila foruma ne treba se praviti cenzura misljenja koja su razlicita od vecine.
Da se razumijemo mene vinko nije ocarao i sumnjam i da hoce al nisam za tjeranje ni za smjene samo sam za to da se ne napadaju ljudi koji kulturno pisu samo zato sto nisu zadovoljni situacijom u timu.
Recimo da je zeljo usao losije u sezonu ovdje bi bila bolja atmosfera... Dosta faktora je tu u igri ne samo stanje u nasem klubu.
@dimaria ocigledno imamo razlicite poglede na forum i komunikaciju
jbg ne cita niko osim nas i par mahala ovu temu ne moze se tu neka velika steta napraviti, igraci akp uđu da citaju samo se mogu ismijati budalastinama koje pisu pojedinci.
Pa i ja sam prvi za smjenu ako se podbaci,ali skidati glave,psovati igrace, trenera, SD jer si drugi sa dva boda zaostatka za vodećim,do ovog kola je brat moj u najmanju ruku p.reseravanje...
Vanja udaras mi na jedini izvor zabave kad nema utakmica, morao sam reagovati 
smijesno nam je ovo brate vanja, brate fera isto svecenici zvucimo

smijesno nam je ovo brate vanja, brate fera isto svecenici zvucimo

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Pa u ovoj mojoj nekoj 433Denchi je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:15Izvini sokole ko ti je krilo Rahmanovic ili Ahmetovic?bordobijeli je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:544-3-3
Kovacevic
Hodzic
Šerbercic
Dupovac
Pidro (Salcin)
Milicevic
Djokanovic
Oremus
Tatar
Rahmanovic
Ahmetovic
Ili ce onu standardnu 4-2-3-1
Ahmo špic a ova dva su iza ne skroz krila Tatar lijevi, Rahman desno da idu prema unutra na sut. A imao bi 3 vezna da špartaju Oremus, Đokanovič, Milicevic.
Ovo je neka moja vizija, ma da mislim da ce se Vinko drzati svoje 4231 s klasicnim krilima a Rahman 10 i Ahmo centarfor.
Ma to je kljucno pitanje, koliko se njemu uopste igra i koliko uopste ima zelju da se vrati na teren. Ima svakakvih prica na tu temu i od strane doktora koji ga tretiraju.Stroj1946 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:12Sušić će morati odigrati par utakmica. Kako god okrenemo. Trenutno nije spreman, i ne bi ga uvrstio ni u prvih 18 protiv velšana ovakav kakav je sad, nikakve nam koristi. Raja hoće da ga gledaju kako igra, veća je želja nego navijača od mogućnosti.
A ne znam šta vas čudi to uopšte, kad lik nije igro ozbiljan fudbal već 2 sezone, nego se provlačio i u klubovima. Trebat će njemu dosta vremena da se vrati, ako kod nas ne uspije da se provali, nek prekine karijeru, jer očigledno jednostavno nije za fudbala uopšte.
Nadam se da ce se vratiti i da cemo imati koristi od njega ove sezone.
Iz prve ruke ljudi, kakav je ovo tal bio za Susica, nevjerovatno....
Lik je dsao da uzme pare i da upozna Sarajevo kao grad, jer mu je amidza rekao da mora bar jednu tekmu odigrati u FK Sarajevu. On je dosao da ispuni zelju amidzi. Vjerujte, to vam je 100% tacno
Susic ne moze da igra, nece da igra, kaze voli klub vise od svog zivota.. i ode do bankomata da se dozove da osjeti koliku to ljubav on prema klubu osjeca
Lik je dsao da uzme pare i da upozna Sarajevo kao grad, jer mu je amidza rekao da mora bar jednu tekmu odigrati u FK Sarajevu. On je dosao da ispuni zelju amidzi. Vjerujte, to vam je 100% tacno

Susic ne moze da igra, nece da igra, kaze voli klub vise od svog zivota.. i ode do bankomata da se dozove da osjeti koliku to ljubav on prema klubu osjeca

Ekskluzivno:
FaceTV je imao problema sa pravima za prijenos utakmice, a to bi se trebalo riješiti tokom dana.
Šanse da je rade su 95%

FaceTV je imao problema sa pravima za prijenos utakmice, a to bi se trebalo riješiti tokom dana.
Šanse da je rade su 95%

Sušiću se nikako ne igra. Ne znam čemu opravdavanja.
Na zvaničnoj stranici UEFA.com je objavljen spisak fudbalera na koje računa Vinko Marinović u evropskim takmičenjima, a na njemu se nalazi Tino Sven Sušić koji nije otputovao sa ekipom u Vels.
Ipak, na spisku nema najnovijeg pojačanja Bordo tima Aleksandra Pejovića koji je stigao nedavno, te još nije registrovan.
Ipak, na spisku nema najnovijeg pojačanja Bordo tima Aleksandra Pejovića koji je stigao nedavno, te još nije registrovan.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ambijent vi sami stvarate, ne ja. Je li ti misliš da pomaže kad ti počneš vrijeđati druge na osnovu toga? To nije dozvoljeno a na ambijent koji vi stvarate imate pravo, ne mogu vam to oduzeti sve dok je u domenu normalne diskusije.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:13ja koliko znam vise puta je naglaseno da je hebibovic odavno vec spreman, a za susia tek da je u nedjelju poceo s loptom. ja iskreno za sad jesam razocaran prelaznim rokom, ali vi ljud isto mozete srat, to je nevjerovatno. znate vi na koje mislim. osjecam se kao one sezone kad nismo evropu osvojili takav je ambijent ovdje. radi li ista ovaj moderator
''Vinko nije trener za nas'' a odgovor na to ''jeebo ti usro mater''. Skontaj sam, ne trebam ti ja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U iscekivanju da se misevi vrate u svoju rupu, jos 30h do pocetka

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naši su zvanično objavili da nije krenuo na put, ne znam šta je to onda.Zundo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:49Na zvaničnoj stranici UEFA.com je objavljen spisak fudbalera na koje računa Vinko Marinović u evropskim takmičenjima, a na njemu se nalazi Tino Sven Sušić koji nije otputovao sa ekipom u Vels.
Ma tebe treba smijeniti za svaki slucaj...MortemHz je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:53Ambijent vi sami stvarate, ne ja. Je li ti misliš da pomaže kad ti počneš vrijeđati druge na osnovu toga? To nije dozvoljeno a na ambijent koji vi stvarate imate pravo, ne mogu vam to oduzeti sve dok je u domenu normalne diskusije.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:13ja koliko znam vise puta je naglaseno da je hebibovic odavno vec spreman, a za susia tek da je u nedjelju poceo s loptom. ja iskreno za sad jesam razocaran prelaznim rokom, ali vi ljud isto mozete srat, to je nevjerovatno. znate vi na koje mislim. osjecam se kao one sezone kad nismo evropu osvojili takav je ambijent ovdje. radi li ista ovaj moderator
''Vinko nije trener za nas'' a odgovor na to ''jeebo ti usro mater''. Skontaj sam, ne trebam ti ja.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
znam sta hoces reci, ali ajd, tesko gutam da neko u pogresno vrijeme pise neke stvari. i cisto da se zna ja nisam pisao usro, ja sam pisao nesto drugoVanja8 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:55Ma tebe treba smijeniti za svaki slucaj...MortemHz je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:53Ambijent vi sami stvarate, ne ja. Je li ti misliš da pomaže kad ti počneš vrijeđati druge na osnovu toga? To nije dozvoljeno a na ambijent koji vi stvarate imate pravo, ne mogu vam to oduzeti sve dok je u domenu normalne diskusije.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:13ja koliko znam vise puta je naglaseno da je hebibovic odavno vec spreman, a za susia tek da je u nedjelju poceo s loptom. ja iskreno za sad jesam razocaran prelaznim rokom, ali vi ljud isto mozete srat, to je nevjerovatno. znate vi na koje mislim. osjecam se kao one sezone kad nismo evropu osvojili takav je ambijent ovdje. radi li ista ovaj moderator

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pa i nije otišao u Vels, a ovo je spisak općenito za Evropu ove godineMortemHz je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:55Naši su zvanično objavili da nije krenuo na put, ne znam šta je to onda.Zundo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:49Na zvaničnoj stranici UEFA.com je objavljen spisak fudbalera na koje računa Vinko Marinović u evropskim takmičenjima, a na njemu se nalazi Tino Sven Sušić koji nije otputovao sa ekipom u Vels.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam ja šta si ti pisao, zato i nisam htio ponavljati to. Na temi ima više osoba koji dijele tvoje mišljenje. Mi moramo naučiti uvažiti nečije mišljenje pa makar to bilo kako Ahmetović nije za nas recimo.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:59znam sta hoces reci, ali ajd, tesko gutam da neko u pogresno vrijeme pise neke stvari. i cisto da se zna ja nisam pisao usro, ja sam pisao nesto drugoVanja8 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:55Ma tebe treba smijeniti za svaki slucaj...MortemHz je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:53
Ambijent vi sami stvarate, ne ja. Je li ti misliš da pomaže kad ti počneš vrijeđati druge na osnovu toga? To nije dozvoljeno a na ambijent koji vi stvarate imate pravo, ne mogu vam to oduzeti sve dok je u domenu normalne diskusije.
''Vinko nije trener za nas'' a odgovor na to ''jeebo ti usro mater''. Skontaj sam, ne trebam ti ja.zao mi je sto nema na forumu mojih "sličnomišljenika", pa tema malo ode u racku al ajde
Ko ce prenositi sarajeva sutra? Srecno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uskratit ću ti insajderske ako se ne budeš ponašao kako zahtjevamVanja8 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:55Ma tebe treba smijeniti za svaki slucaj...MortemHz je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:53Ambijent vi sami stvarate, ne ja. Je li ti misliš da pomaže kad ti počneš vrijeđati druge na osnovu toga? To nije dozvoljeno a na ambijent koji vi stvarate imate pravo, ne mogu vam to oduzeti sve dok je u domenu normalne diskusije.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:13ja koliko znam vise puta je naglaseno da je hebibovic odavno vec spreman, a za susia tek da je u nedjelju poceo s loptom. ja iskreno za sad jesam razocaran prelaznim rokom, ali vi ljud isto mozete srat, to je nevjerovatno. znate vi na koje mislim. osjecam se kao one sezone kad nismo evropu osvojili takav je ambijent ovdje. radi li ista ovaj moderator

Youtube kanala Nomada.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.