FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Hztesanj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hztesanj » 18 avg 2020, 12:07

Igraj bordo bijeli !!!
12. igrač kluba iz Titove 38b

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 18 avg 2020, 12:08

Neka, neka. Sutra kad pregazimo Nomade necete o Susicu pisat. Nego ce se on tiho nametnuti u utakmicama koje slijede.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 18 avg 2020, 12:08

Vrijeme će pokazati.
ISTINA ZA VEDRANA!

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 18 avg 2020, 12:09

bordobijeli je napisao/la:
18 avg 2020, 12:07
Ja mislim da nema nikakve zavjere oko Sučića. Momak povredio mišić, poceo trenirati ove sedmice s loptom normalno da nakon pauze nije spreman za maksimalne napore a ovu utakmicu trebaju igrati spremni igraci. Ja to tako vidim.
Onda nisu trebali voditi ni Hebibovića, kojeg najavljuju tek iza rep. pauze

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 avg 2020, 12:13

ja koliko znam vise puta je naglaseno da je hebibovic odavno vec spreman, a za susia tek da je u nedjelju poceo s loptom. ja iskreno za sad jesam razocaran prelaznim rokom, ali vi ljud isto mozete srat, to je nevjerovatno. znate vi na koje mislim. osjecam se kao one sezone kad nismo evropu osvojili takav je ambijent ovdje. radi li ista ovaj moderator
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 avg 2020, 12:17

Vi ste bolesni ljudi. Ozbiljno vam kazem.
Kakve teorije zavjere i kakve ideje se prosipaju ovdje. Nesto slicno o igracima kojima žena ne da da igraju u Sarajevu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 avg 2020, 12:18

Sta ga ima voditi kad i tako ne bi igrao. Nije igrao cijele pripreme, ni početka prvenstva i sad ga odmah treba ubaciit protiv ovih krkana.

To sto vas je vecina u fifi igrici vas problem.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 avg 2020, 12:31

AngelDiMaria je napisao/la:
18 avg 2020, 12:13
ja koliko znam vise puta je naglaseno da je hebibovic odavno vec spreman, a za susia tek da je u nedjelju poceo s loptom. ja iskreno za sad jesam razocaran prelaznim rokom, ali vi ljud isto mozete srat, to je nevjerovatno. znate vi na koje mislim. osjecam se kao one sezone kad nismo evropu osvojili takav je ambijent ovdje. radi li ista ovaj moderator
Sta ce raditi? Da banuje nekog jer drugacuje razmislja, ne slazem se ni ja sa svim sto se pise al nece mortem banovati svakog ko pise se nama ne sviđa.
Na ovoj temi je manje vise uvijek ista situacija godinama vec.
You are someone else I am still right here

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 avg 2020, 12:40

Kad procitas salvu nebuloza,tacno dobijes osjećaj da je klub ugasen ,ali eto samo nam nisu saopstili...
Da li pojedinci smiju ženu pitati sto potrosi 100 KM kod frizera,a ovamo bi ono se sekiralo sto Nam toliko placa Susica...
E svasta...
Epohalne se stvari iznose ovdje i tacno imas osjećaj da nam je tekma sa Nomadima jedina koja može klub spasiti od brisanja iz registra postojećih klubova...
Zaboli mene ona stvar za Upravu ako ne ostvare zacrtanio, ali zaboli i Nama sto vi ovdje "mlatite" praznu slamu "istorijskim" postovima o smjenama,raskidima i reguliranju plata u vašoj reziji...
Tu jednu stvar zaboravljajte da sve to spada u Nadležnost onog ko finansira...
Kada on skonta da nesto nije u redu svi oni koji su podbacili dozivjece sudbinu prethodnog trenera...
Za to vrijeme, možete i samnom zajedno,sjediti,navijati,ljutiti se,radovati, ali uvijek imati spoznaju da nista posebno ne mozete ovakvim glupostim promijeniti...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 18 avg 2020, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 18 avg 2020, 12:44

Ja ne znam zasto se ne rijesimo Cruza, nepotreban skroz, bezveze ga placamo...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 avg 2020, 12:48

Samo uz maksimalnu borbenost, zelju, htijenje i uz davanje 100% svojih mogucnosti mi mozemo proci sutra.
Ne smijemo zaboraviti da koliko god smo se mi obradovali njima i oni su nama i oni ovu utakmicu vide kao svoju veliku sansu i bice max motivisani i agresivni.
Zato sekunde ne smije biti opustanja kod nasih.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 18 avg 2020, 12:51

E zbog ovih stvari se nerviram, da ga nisu najavili ne bi se ni digla prašina
Zadnja izmjena: Haver !, dana/u 18 avg 2020, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 avg 2020, 12:54

4-3-3
Kovacevic

Hodzic
Šerbercic
Dupovac
Pidro (Salcin)

Milicevic
Djokanovic
Oremus

Tatar
Rahmanovic
Ahmetovic

Ili ce onu standardnu 4-2-3-1

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 18 avg 2020, 12:55

Vanja8 je napisao/la:
18 avg 2020, 12:40
Kad procitas salvu nebuloza,tacno dobijes osjećaj da je klub ugasen ,ali eto samo nam nisu saopstili...
Da li pojedinci smiju ženu pitati sto potrosi 100 KM kod frizera,a ovamo bi ono se sekiralo sto Nam toliko placa Susica...
E svasta...
Epohalne se stvari iznose ovdje i tacno imas osjećaj da nam je tekma sa Nomadima jedina koja može klub spasiti od brisanja iz registra postojećih klubova...
Zaboli mene ona stvar za Upravu ako ne ostvare zacrtanio, ali zaboli i Nama sto vi ovdje "mlatite" praznu slamu "istorijskim" postovima o smjenama,raskidima i reguliranju plata u vašoj reziji...
Kada on skonta da nesto nije u redu svi oni koji su podbacili dozivjece sudbinu prethodnog trenera...
Za to vrijeme, možete i samnom zajedno,sjediti,navijati,ljutiti se,radovati, ali uvijek imati spoznaju da nista posebno ne mozete ovakvim glupostim promijeniti...
Slazem s tobom, brate, u vecini posta, osim u dijelu da ne mozemo nista promijeniti. Ne zato sto mozemo nesto promijeniti protestima i sl., nego se bojim da ta promjena ne dodje kasno, u smislu da izgubimo sve sanse u borbi za titulu.

P.S. Posto si ti, objektivno govoreci, najupuceniji u rad kluba, interesuje me znas li koliko i preko koga je Nam upucen u svakodnevna desavanja u klubu? I na koji nacin, naravno? Covjek je napravio ogromne pare i siguran sam da nije upucen u pravo stanje kod TSS recimo, jer on ne bi dozvolio da mu bilo kakva investicija propada.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 avg 2020, 12:58

fera je napisao/la:
18 avg 2020, 12:31
AngelDiMaria je napisao/la:
18 avg 2020, 12:13
Sta ce raditi? Da banuje nekog jer drugacuje razmislja, ne slazem se ni ja sa svim sto se pise al nece mortem banovati svakog ko pise se nama ne sviđa.
Na ovoj temi je manje vise uvijek ista situacija godinama vec.
ne, njegovo nije da banuje nego da vodi racuna da se na temi izkazuju misljenja, a ne necije zelje, zalopojke, smicalice, nakaradne ideje koje dovode do narusavanja same ideje ovog foruma, upozoravaj ih itd. po meni nije uredu pisati kao sto to rade pojedini.ja sam ih znao uredno uvrijediti i znam da mi je post uredno bio editovan i to mi je ok jer sam sam skontao da sam pretjerao. isto tako sam misljenja da se previse daje slobode nekim razmisljanjima koja nemaju veze s realnoscu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 avg 2020, 13:08

Vanja8 je napisao/la:
E svasta...
brate vanja ovaj forum je postojao i prije tana i nama i ove uprave i uvijek se pisalo i kritikovalo naravno kvalitet postova zavisi od kapaciteta mozgova koji ih pisu...
Meni je izuzento smetalo ono bacanje šupljih o pojacanjima bio sam se povukao s teme skoro niksko nisam pisao al nisam od toga pravio događaj i pisao odo ja a vi bacajte suplje... Povukao se i cekao da prođe furka.
Meni je ovaj forum drag bas zbog toga sto imas ljude razlicitih misljenja, veliku razliku u godinama između forumasa, ima izuzezno pametnih i skroz suprotnih ljudi i draze mi je puno citati njihova iskrena misljenja, pohvale i kritike nego neke glupe furke za djecu i lozenje raje.
Pustiti ljude da pisu sta hoce dok god se pridrzavaju pravila foruma ne treba se praviti cenzura misljenja koja su razlicita od vecine.
Da se razumijemo mene vinko nije ocarao i sumnjam i da hoce al nisam za tjeranje ni za smjene samo sam za to da se ne napadaju ljudi koji kulturno pisu samo zato sto nisu zadovoljni situacijom u timu.
Recimo da je zeljo usao losije u sezonu ovdje bi bila bolja atmosfera... Dosta faktora je tu u igri ne samo stanje u nasem klubu.
@dimaria ocigledno imamo razlicite poglede na forum i komunikaciju :-)
jbg ne cita niko osim nas i par mahala ovu temu ne moze se tu neka velika steta napraviti, igraci akp uđu da citaju samo se mogu ismijati budalastinama koje pisu pojedinci.
You are someone else I am still right here

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 avg 2020, 13:10

Napapijri je napisao/la:
18 avg 2020, 12:55
Vanja8 je napisao/la:
E svasta...
Slazem s tobom, brate, u vecini posta, osim u dijelu da ne mozemo nista promijeniti. Ne zato sto mozemo nesto promijeniti protestima i sl., nego se bojim da ta promjena ne dodje kasno, u smislu da izgubimo sve sanse u borbi za titulu.

P.S. Posto si ti, objektivno govoreci, najupuceniji u rad kluba, interesuje me znas li koliko i preko koga je Nam upucen u svakodnevna desavanja u klubu? I na koji nacin, naravno? Covjek je napravio ogromne pare i siguran sam da nije upucen u pravo stanje kod TSS recimo, jer on ne bi dozvolio da mu bilo kakva investicija propada.
Daleko od toga da sam ja najupuceniji,uglavnom ti sve zna Morto, Pantelija,GIS...
Ono sto ja znam jeste da je Nam svakodnevno na link vezi sa Sabrinom i da ga ona doslovno o svemu obavjestava... Uvijek se interesuje za povrijedjen igrace i Direktorica mu prezentuje procjenu ljekara kao i procjenu SŠ da li nekog igraca treba i koliko uvoditi i kakav je plan za njega ion se mnogo ne petlja u to...
A da je upoznat sa finansiranjem igraca,Uprave,troskovima, to itekako jeste,svaki ugovor se prvo njemu salje, pa onda u UO i kada on da saglasnost onda se i ratifikuje...
Njegov stav je da klub nece podizati kredite u bankama i za svo dodatno finansiranje, on stoji na raspolaganju...
To je ono sto znam,a i to sam uglavnom sve saznao od Morte...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 avg 2020, 13:12

Sušić će morati odigrati par utakmica. Kako god okrenemo. Trenutno nije spreman, i ne bi ga uvrstio ni u prvih 18 protiv velšana ovakav kakav je sad, nikakve nam koristi. Raja hoće da ga gledaju kako igra, veća je želja nego navijača od mogućnosti.
A ne znam šta vas čudi to uopšte, kad lik nije igro ozbiljan fudbal već 2 sezone, nego se provlačio i u klubovima. Trebat će njemu dosta vremena da se vrati, ako kod nas ne uspije da se provali, nek prekine karijeru, jer očigledno jednostavno nije za fudbala uopšte.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 avg 2020, 13:15

bordobijeli je napisao/la:
18 avg 2020, 12:54
4-3-3
Kovacevic

Hodzic
Šerbercic
Dupovac
Pidro (Salcin)

Milicevic
Djokanovic
Oremus

Tatar
Rahmanovic
Ahmetovic

Ili ce onu standardnu 4-2-3-1
Izvini sokole ko ti je krilo Rahmanovic ili Ahmetovic?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 avg 2020, 13:16

Bravo fera jako dobra dijagnoza ovog foruma. Da bi bio zanimljiv forum treba realno pisati to je kljuc samo realno. Nekad je dobro nekad loše i to treba tako prihvatit

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, r3m1, Tatamata1946 i 412 gostiju.