FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije nikakva šuplja, niti laž, 100% provjerena informacija, menadžeri se hvalili na sav glas, i propalo sve ..
Nisam ja nikakva desna ruka, i sam Amar je u jednoj od izjava rekao, “jedan naš napadač je na klupi, ne zbog povrede, već zbog nekih drugih razloga” ..
Tako da opušteno, i zajedno do titule !
Bravo Džeko, Šeha i Arma, nastavi niz ..
Neće biti maximalno jer je težak vakat, ali sigurno respektabilno.
Kako god, bitno da raja prepoznaje trenutak.
@Caki, nije istina. Sve i da jeste, koja je poenta napisanog? Šta, neki naš igrač htio da ide, nahajcao ga menadžer, pa ga Amar spustio, pa nije ni došla ponuda.. I u čemu je fol, šta dobijaš sa tim što si napisao a još važnije, šta svi mi i klub dobijamo?
K'o princeze, ubaci kamen u cipelu samo nek' žulja
Željezničar za život cijeli!
- Mahalac1987
- Kontakt:
Ispostovana akcija. Kupljene dvije ulaznice, toliko sam trenutno u mogucnosti. Odziv je veoma dobar. JER SI JEDAN JEDINI!
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma nema veze koliko ko mozeBbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:47
@Caki, nije istina. Sve i da jeste, koja je poenta napisanog? Šta, neki naš igrač htio da ide, nahajcao ga menadžer, pa ga Amar spustio, pa nije ni došla ponuda.. I u čemu je fol, šta dobijaš sa tim što si napisao a još važnije, šta svi mi i klub dobijamo?

idemo u petak 5/5

Ma sve to stoji, samo sam htio reci, da ponovno vrijedi ono da pojedinac nije veći od kluba, od Željezničara, i da se to nikada ne smije dozvolit.Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:47
Ovdje ću stati sa ovom raspravom, idemo dalje, prvi smo, navijači su opet tu, podrška je tu ..

Kao što sam sinoć i napisao 200 karti od Edina, Ibrahima
Bravo momci
Od malena za sva vremena

Bravo momci

Od malena za sva vremena
MNOGE GODINE SAM PROVEO S TOBOM,
GDJE GOD IGRO BIO TU,
ZNAJ DA NIKAD NEĆU PRESTATI S BORBOM,
TEBI VJERAN OSTAĆU,
ŽELJO LEO LEO ŽELJO LEO,
TEBE LUDO VOLIM JA,
ŽELJO LEO LEO ŽELJO LEO,
LJUBAV SI MI JEDINA !

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Odem u banku i uplatim na bratovo ime pet ulaznica na žiro račun.Pitanje trebam li još šta obaviti jer vidim da se neki e-mail spominje lijevo-desno?Mislim ako sam uplatio meni nije potrebna potvrda nikakva imam svoj primjerak.
ps pitam jer bih sutra i na svoje ime da uplatim.
ps pitam jer bih sutra i na svoje ime da uplatim.
Šiljak se javlja, sa potvrdom o donacijiLjoZee je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:13https://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izb ... car/42995/
Evo trazimo novog direktora

Nadajmo se najboljem, klub se polako oporavlja, kad se jedna Valencija gasi, onda je svima jasno kakva je situacija u fudbalu, pa opčenito u svijetu ..
Mi trebamo biti ponosni

Sad ne smijemo fuliti, potrebna nam je bas sposobna osoba na mjestu direktora
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
uslov je da bude sa biroaLjoZee je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:13https://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izb ... car/42995/
Evo trazimo novog direktora

Valjda napokon nadjemo direktora koji nece samo da sisa 3 hiljada maraka i drka kur.ac. Molim te Boze
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Baš, i ja se pitam.VeteranSA je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:23https://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izb ... o-o/42998/
Od kada smo mi d.o.o?
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: inzomni, MoSaZeLjo1921, Proximic, strucnjak9 i 31 gost.