Sretno nasi!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U tom slucaju dogovoriti sporazumni raskid i svako svojim putem.Historicar je napisao/la: ↑18 avg 2020, 11:14Sušić vjerovatno preskače i Velež, a ako budemo igrali sa Astanom, nece sigurno putovati u Kazahstan, pod obrazloženjem da je rizično da nakon povrede igra na umjetnoj podlozi.Dakle, možemo se nadati, da će zaigrati nakon reprezentativne pauze u septembru, preko 6 mjeseci nakon posljednje zvanične utakmice.
Ako ga volis kao sto pises, nemoj ga voliti toliko bgtiSanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:53Zip je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:48Kako je samo tebi tegobno gledati uspjehe i kako ti je tesko radovati se pobjedama klubaSanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:45
susica ostavit za kakvog bajramskog turnira,cuj doktora kaze napokon je zdrav![]()
![]()
![]()
Stara forumska izvlakusa,jel trebam tebi dokazivati koliko volim klub? Da slikam clansku, dresove, šalove,ulaznice,pa da ti onda kazes ovo je pravi navijac a?
ma fuj
Prvo ne kulturan si. Drugo Welšane i Atalantu ne mozes poredit, trce svim srcem navijam za FKS ko god bio na klupi. Opet ponavljam ova utakmica jedna od ključnih u sezoni i dat ce smjernice za sezonu, ne znam sta ti nije jasno ??SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 10:26Šta će bolan jedna utakmica odrediti uhljupe matori? Što to nije odredila nakon Atalante? Nije jer je tvoj ljubimac bio trener? Čuj bude 5-6 utakmica koje lome, jesi ti svjestan da će svaka ekipa u ligi imati toliko poraza?bordobijeli je napisao/la: ↑17 avg 2020, 23:14Al realno ova utakmica ce odrediti kako ce se razvijati sezona. Svaku sezonu bude 5-6 utakmica koje lome sezonu na pozitivu ili negativu ova utakmica je jedna od njih, nije posljednja al jako je bitna.
Oni nisu tehnički potkovani, tako da iznošenje lopti ne bi trebalo pretstavljati problem. Ne znam zašto zaobilazite Andreja?? On i Oremuš komotno mogu odraditi tranziciju. Zbog njihove fizike, pretpostavljam da će Velšani igrati na duge lopte sa relejem u sredini od kojeg će se odbijati lopte na njihove bokove, koji bi se unda ubacivali u prostor i opet gađali tog releja u šesnaestercu. Po mome skromnom mišljenju, tog releja treba pokriti flasterom (Oremuš) koji bi ga isključio potpuno iz igre. Na taj način, oslobodila bi se naša krila koja bi imala male, ili nikakve defanzivne zadatke. Otočni fudbal ne poznaje klasična krila ili bekove. To su za njih bočni igrači i većinom ostrvske ekipe, napose irske i velške igraju sa samo dva bočna igrača u nekim defanzivnim 532 i 343 varijantama. Toga me, iskreno, najviše i strah. Sa 5 igrača nazad, oni će nastojati da što više naših igrača privuku u ofanzivu. Puštaće nam bočne igrače da što više ubacuju loptu u kazneni, a onda će odbicama ići u kontre, mi to, realno, ne možemo ispratiti. Pri takvim slučajevima, flaster odmah, na njihovoj polovini mora praviti pametan faul na njihovom releju. Onda mogu hurcu svirat, a mooda da ih slušaju. Koliko god da su fizički jaki i trkački spremni, oni su šablonska ekipa. Poyebi im šablon i mrtvi su.amypitar je napisao/la: ↑18 avg 2020, 10:53Moj Denchi pogubno bi bilo sa Oremusom i Milicevicem na zadnjem veznom, al na zalost mislim da ce tako i krenuti, jer nam treba visoki igraci kod njihovih ubacaja.Salcin na beku defanzivno lose, on he leptir za njihove boksere.
Mislim da nam ovde trebaju trkaci, borci i disciplina kao u Banja Luci.
Ja bi opet krenuo sa Hodzicem i Pidrom na boku, mada je i Pidro lose odigrao protiv Tuzle.Mislim da bi trebalo ovom mecu posvetiti sto vise paznje na njihovu skok igru i defanzivu, a gore oni ce kiksati siguran sam da ce Rahman, Fanimo, Tatara, Ahmet probiti.