Jarane ja pratim GS vec dugo vremena i pretpostavljam da znam malo bolje situaciju u i oko kluba malo bolje nego ti.RKO je napisao/la:Starigrad1977 je napisao/la:Ma Hagi je cigan, cigancina al najveci....Al neka, neka ga je doveo GS, ne zna Hagi kako ce mu neko kevu ebati na kraju svega..Ne zna u sta se upustio, mafija je to veca nego sto Rumun misli..Moze se ponasani non sarlantno jos par sedmica, no kad mu staru nenu objese o strik u Rumuniji onda ce doci sebi i vidjeti u sta se upustio....Pa nije Galatasaray neka Tribina iz Jablanice da sluzi kao poligon za usavrsavanje..
Meni je i drago sto se ovo desilo i sto Miske nije dio toga..Brod tone u Istanbulu i nekome ce se ledja polomiti zbog toga a najblizi svemu je rumun Hagi.....
Ne zna Hagi sta je Galatasaray i u sta se upustio...kako ce znati sta je Galata kad je on jedna od najvecih legendi tog kluba ikad i po drugi puta je trener te ekipe.A ovo boldano ne znam ni kako bi prokomentarisao....drago ti je sto ne igra
Sadasnji Galatasaray i onaj GS od prije 10-15 godina kada je Hagi igrao su totalno dvije razlicite price, u svakom pogledu..Sve se promijenilo u svakom pogledu....Navijaci, stadion, odnos igraca, trenera, medii, ma sve zivo....
Mislim da je GS u strasnim dugovima i da samo zamazuju oci...Uprava je nakon onih uspjeha pokrala lovu i doveli su GS na rub propasti, no zadjih sezona je mislim da oni samo idu iz minusa u jos veci minus....Zaduzuju se a nikakvih rezultata nema jer kao sto rekoh, nista nije isto kao prije....Koliko je sve slabo i truhlo tamo govori da u jednom trenu nisu imali oko 500 000 dolara da otkupe Ribery-a koji je vec igrao za njih i isti se vratio za Francusku a odmah nakon toga znamo sta se desilo....Ma rade se propusti, glupi potezi a iza svega stoji i mafija....Uglavnom Galatasaray je brod koji tone i kada dodje na dno pocet ce se cistiti neki racuni a tada ne bih zelio ni da Miske ni ibricic budu tamo.....