FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tu smo i dalje tu smo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ja nisam tu, ovo je automatizirana poruka, ali, ne brinite, podeseno je tako ako neko napise da je Handzic debel pali se alarm...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Nismo izbacili Manchester, ali smo se itekako dobro nosili sa njima i bili ravnopravni, pogotovo na KoševuPitar6785 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 03:07Tu tucu udaranje je lahko rijesit pustis amatere da te udare par puta odma pritisak na sudiju (ne udarat ne gurat njihove igrace, takode bit pametan u glavi ne ispadat iz dakta radi udaranj) posle 3-4 starta udaranja procjenit dali sudija to dopusta i u kojoj
Mjeri i onda istom mjerom vracat.
Ovi ovde sto pisu neko ce pisat Sabra heroina emir doktor vinko majstor u slucaju pobjede a u slucaju poraza sabra lezba emir dick vinko jesic itd..
To je normalno ako FK SARAJEVO 7 morostuki prvah BIH YUGOSLAVIJE I NAJ TROFEJNI KLUB U BOSNI I HERCEGOVINI AKO NEMOZE IZBACIT AMATERE KO GOD VODI KLUBU AKO IMA OBRAZA SAM TREBA DA DAOTKAZ VEC U WELSU I DA SAM SEBI U PRIVATNON ANGAZMANU PLATI PREVOZ KUCI, da ne trosi klubski budzet.
Pa jebote mi Manchester prije 50 godina izbacili iz lige prvaka sad da nemozemo eve ublehe..
Neigraju protiv LIVERPOOLA pa da se treba halalit ako ispadnu, iskren da budem bio bi razocaran ako nas Astana pobjedi vise od 2 gola razlike

A to sve je jako relevantno u kontekstu sutrasnje utakmice!?Historicar je napisao/la: ↑18 avg 2020, 08:40Nismo izbacili Manchester, ali smo se itekako dobro nosili sa njima i bili ravnopravni, pogotovo na KoševuPitar6785 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 03:07Tu tucu udaranje je lahko rijesit pustis amatere da te udare par puta odma pritisak na sudiju (ne udarat ne gurat njihove igrace, takode bit pametan u glavi ne ispadat iz dakta radi udaranj) posle 3-4 starta udaranja procjenit dali sudija to dopusta i u kojoj
Ovi ovde sto pisu neko ce pisat Sabra heroina emir doktor vinko majstor u slucaju pobjede a u slucaju poraza sabra lezba emir dick vinko jesic itd..
To je normalno ako FK SARAJEVO 7 morostuki prvah BIH YUGOSLAVIJE I NAJ TROFEJNI KLUB U BOSNI I HERCEGOVINI AKO NEMOZE IZBACIT AMATERE KO GOD VODI KLUBU AKO IMA OBRAZA SAM TREBA DA DAOTKAZ VEC U WELSU I DA SAM SEBI U PRIVATNON ANGAZMANU PLATI PREVOZ KUCI, da ne trosi klubski budzet.
Pa jebote mi Manchester prije 50 godina izbacili iz lige prvaka sad da nemozemo eve ublehe..
Neigraju protiv LIVERPOOLA pa da se treba halalit ako ispadnu, iskren da budem bio bi razocaran ako nas Astana pobjedi vise od 2 gola razlike![]()
E cuj nema susica na spisku,ojjjjj susicuuu
U Vels su otputovali sljedeći igrači: Kovačević, Džafić, Dizdarević, D. Hodžić, Hebibović, Salčin, Pidro, Dupovac, Bešić, Šerbečić, Miličević, F. Hodžić, Đokanović, Oremuš, Mustedanagić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Jukić, Fanimo, Ahmetović i Handžić.
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ek ... -vels/5796
-
- Kontakt:
Sad ce ti Zip za ovo sto si napisao da trener treba sam da ode nakon neuspijeha poslati ovo :Historicar je napisao/la: ↑18 avg 2020, 08:40Nismo izbacili Manchester, ali smo se itekako dobro nosili sa njima i bili ravnopravni, pogotovo na KoševuPitar6785 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 03:07Tu tucu udaranje je lahko rijesit pustis amatere da te udare par puta odma pritisak na sudiju (ne udarat ne gurat njihove igrace, takode bit pametan u glavi ne ispadat iz dakta radi udaranj) posle 3-4 starta udaranja procjenit dali sudija to dopusta i u kojoj
Neigraju protiv LIVERPOOLA pa da se treba halalit ako ispadnu, iskren da budem bio bi razocaran ako nas Astana pobjedi vise od 2 gola razlike![]()

Susic je jucer autom krenuo boji se aviona 100% informacija 

Ekipa FK Sarajevo, šampiona BiH i predstavnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka, otputovala je u Vels na utakmicu protiv Connah's Quay Nomadsa.
-
- Kontakt:
susica ostavit za kakvog bajramskog turnira,cuj doktora kaze napokon je zdravZukanovic je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:43U Vels su otputovali sljedeći igrači: Kovačević, Džafić, Dizdarević, D. Hodžić, Hebibović, Salčin, Pidro, Dupovac, Bešić, Šerbečić, Miličević, F. Hodžić, Đokanović, Oremuš, Mustedanagić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Jukić, Fanimo, Ahmetović i Handžić.

Sigurno je da on ne bi ni igrao tamo obzirom da se tek oporavio i na dugu pauzu, a radi se o jednoj utakmici koja je jako važna za nastavak sezone i mislim da ne bi bio od pomoći ako bi igrao pod ručnom, međutim i ja sam u neku ruku razočaran jer njegovo putovanje bi bila dodatna simbolička snaga za ekipu
Bitno je da smo se bivseg otarasili. Sve ostalo mozeSanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:43Sad ce ti Zip za ovo sto si napisao da trener treba sam da ode nakon neuspijeha poslati ovo :Historicar je napisao/la: ↑18 avg 2020, 08:40Nismo izbacili Manchester, ali smo se itekako dobro nosili sa njima i bili ravnopravni, pogotovo na KoševuPitar6785 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 03:07Tu tucu udaranje je lahko rijesit pustis amatere da te udare par puta odma pritisak na sudiju (ne udarat ne gurat njihove igrace, takode bit pametan u glavi ne ispadat iz dakta radi udaranj) posle 3-4 starta udaranja procjenit dali sudija to dopusta i u kojoj
i ja sam to juce isto rekao.

- Kockoglavi
- Kontakt:
Imaš ekipu mitomani 1921 pa njih prati.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:45susica ostavit za kakvog bajramskog turnira,cuj doktora kaze napokon je zdravZukanovic je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:43U Vels su otputovali sljedeći igrači: Kovačević, Džafić, Dizdarević, D. Hodžić, Hebibović, Salčin, Pidro, Dupovac, Bešić, Šerbečić, Miličević, F. Hodžić, Đokanović, Oremuš, Mustedanagić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Jukić, Fanimo, Ahmetović i Handžić.
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ek ... -vels/5796![]()
Izgleda da NEMA PRENOSA NA FACE ako je neko tako planirao gledati neka se znalazi za stream...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kako je samo tebi tegobno gledati uspjehe i kako ti je tesko radovati se pobjedama klubaSanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:45susica ostavit za kakvog bajramskog turnira,cuj doktora kaze napokon je zdravZukanovic je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:43U Vels su otputovali sljedeći igrači: Kovačević, Džafić, Dizdarević, D. Hodžić, Hebibović, Salčin, Pidro, Dupovac, Bešić, Šerbečić, Miličević, F. Hodžić, Đokanović, Oremuš, Mustedanagić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Jukić, Fanimo, Ahmetović i Handžić.

-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom,al ako mjenjas onda daj boljeg,ja nikada ne bih mjenjao nesto za isto,sto vec imam,pa et vidjet cemo vrijeme ce pokazati.Zip je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:46Bitno je da smo se bivseg otarasili. Sve ostalo mozeSanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:43Sad ce ti Zip za ovo sto si napisao da trener treba sam da ode nakon neuspijeha poslati ovo :Historicar je napisao/la: ↑18 avg 2020, 08:40
Nismo izbacili Manchester, ali smo se itekako dobro nosili sa njima i bili ravnopravni, pogotovo na Koševu![]()
i ja sam to juce isto rekao.
![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šteta za Sušića, valjda uskoro konačno bude u konkurenciji.
Ja bi sutra ovako, moja želja:
Kovačević
Hodžić - Šerbečić - Miličević - Salčin
Velkoski - Oremuš
Tatar - Rahmanović - Fanimo
Ahmetović
Salčin - Pidro
Ahmetović - Handžić
Velkoski - Đokanović
Fanimo - Jukić
Ja bi sutra ovako, moja želja:
Kovačević
Hodžić - Šerbečić - Miličević - Salčin
Velkoski - Oremuš
Tatar - Rahmanović - Fanimo
Ahmetović
Salčin - Pidro
Ahmetović - Handžić
Velkoski - Đokanović
Fanimo - Jukić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:48Kako je samo tebi tegobno gledati uspjehe i kako ti je tesko radovati se pobjedama klubaSanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:45susica ostavit za kakvog bajramskog turnira,cuj doktora kaze napokon je zdravZukanovic je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:43U Vels su otputovali sljedeći igrači: Kovačević, Džafić, Dizdarević, D. Hodžić, Hebibović, Salčin, Pidro, Dupovac, Bešić, Šerbečić, Miličević, F. Hodžić, Đokanović, Oremuš, Mustedanagić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Jukić, Fanimo, Ahmetović i Handžić.
![]()
![]()
Stara forumska izvlakusa,jel trebam tebi dokazivati koliko volim klub? Da slikam clansku, dresove, šalove,ulaznice,pa da ti onda kazes ovo je pravi navijac a?
Kovacevic
Hodzic-Serbecic-Dupovac-Salcin
Milicevic-Oremus
Tatar-Rahmanovic-Krste
Ahmetovic
Djokanovic, Fanimo
Pidro, Mustedanagic
Handzic
Hodzic-Serbecic-Dupovac-Salcin
Milicevic-Oremus
Tatar-Rahmanovic-Krste
Ahmetovic
Djokanovic, Fanimo
Pidro, Mustedanagic
Handzic
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:45susica ostavit za kakvog bajramskog turnira,cuj doktora kaze napokon je zdravZukanovic je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:43U Vels su otputovali sljedeći igrači: Kovačević, Džafić, Dizdarević, D. Hodžić, Hebibović, Salčin, Pidro, Dupovac, Bešić, Šerbečić, Miličević, F. Hodžić, Đokanović, Oremuš, Mustedanagić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Jukić, Fanimo, Ahmetović i Handžić.

alen hamzic šta ima

Zadnja izmjena: RajaBa1983, dana/u 18 avg 2020, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, budzak, fks74, johntravolta123, Napapijri, nedimmmm1337, Pitaristok, Tarapi i 70 gostiju.