Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 01:57
Mačor je napisao/la:Sjecatel se vremena Jordana i Malonea i nekadasnjih okrsaja Bullsa i Jazza jbt dodje ta tekma to citava Bosna gleda na Hayatu. Yebo Ligu Prvaka kako se NBA pratio a posebno ovaj mec.
A tad je bilo i vrijeme kralja Reggie Millera i bas ste nas tad derali pa sam vas mrzio tad, al kako ste slabi opet ste podnosljivi.
Ovo nema veze s vasom pricom al eto da i ja nest napisem ovdje

eh damije bilo biti ovdje u to vrijeme

....moj stari je ovdje zivio u tom periodu kada su uzeli zadnje dvije titule i bas mi prica kakvo je ludilo vladalo u gradu ...jedino u gradu sto je radilo tokom utakmice, to su bili sport barovi gdje se raja skupljala gledala utakmice i cugala naravno...na ulicama nisi kazu mogo vidjeti covjeka zivog, svi su pratili utkamice Bullsa u to vrijeme....oni koji su najvise profitirali u tome, kazu to su taxisti i pizzerije...s obzirom da svi cugaju dok je tekma, onda kada su sa drustvom uglavnom koriste taxi ili narucuju pizze i td...ma ebiga imao sam priliku tad da odem u posjetu u Chicago, a vala nisam u to vrijeme imao volje da idem iz TZ...nadam se da ce sad ova generacija sa Rosom napraviti nesto i da se imam cemu diviti...nemojte me pogresno svatiti, ja se vec divbim ovom sto Rose radi

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987