Ma ide ovdje neki prelaz iz 1/2 , Amidza zatefterio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hajd sto je retardirana nacija nego nemamo uspjeha u nicemu u sportu svakom ocajni al eto ocekivanja su osvajanje LPOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑17 avg 2020, 22:55Ako pobijedimo. Sabrina heroina, Hadzija doktor zanata, Nam gigant. Idemo u play off, priča se o grupnim fazama, Vinko svjesno sve radio u ligi... Ako izgubimo. Vinko kar'na, priče o Husrefu, novim trenerima, Hadzija fulio totalno sa igračima, Nam skrtica, uprava napolje.
Retardirane nacije genetski, od Vardara pa do Triglava.
Tako je oduvijek a ne samo sad. Stalno variramo s razmišljanjem od ocaja do sjaja. Jbg to smo mi nazalostOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑17 avg 2020, 22:55Ako pobijedimo. Sabrina heroina, Hadzija doktor zanata, Nam gigant. Idemo u play off, priča se o grupnim fazama, Vinko svjesno sve radio u ligi... Ako izgubimo. Vinko kar'na, priče o Husrefu, novim trenerima, Hadzija fulio totalno sa igračima, Nam skrtica, uprava napolje.
Kad ćemo više prihvatiti realnost, i zašto nikad? Šta treba da nam se desi da dodjemo tobe?zagor1987 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 22:57Hajd sto je retardirana nacija nego nemamo uspjeha u nicemu u sportu svakom ocajni al eto ocekivanja su osvajanje LPOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑17 avg 2020, 22:55Ako pobijedimo. Sabrina heroina, Hadzija doktor zanata, Nam gigant. Idemo u play off, priča se o grupnim fazama, Vinko svjesno sve radio u ligi... Ako izgubimo. Vinko kar'na, priče o Husrefu, novim trenerima, Hadzija fulio totalno sa igračima, Nam skrtica, uprava napolje.
A i što se tiče tog udaranja prepali smo se... Spustit loptu, i brz protok. Na vrijeme je se oslobadjat i svaki njihov start bit ce kaznjen zutim kartonom...Historicar je napisao/la: ↑18 avg 2020, 00:04Koliko li ce trebati da se Pejoviću sredi ta papirologija, Enin iz Zrinjskog je čekao 4 kola.Bilo bi super da se to sredi do Veleža, vjerovatno ce ih biti dosta umornih i prebijenih iz Velsa, taman da on svjež uleti![]()
Ma bolji smo buraz, to je jasno, vec ovo sto sam vidio i čitao, oni su baš divlja ekipa, nađi samo izjave igrača Partizana od prije godinu danaajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2020, 00:57A i što se tiče tog udaranja prepali smo se... Spustit loptu, i brz protok. Na vrijeme je se oslobadjat i svaki njihov start bit ce kaznjen zutim kartonom...Historicar je napisao/la: ↑18 avg 2020, 00:04Koliko li ce trebati da se Pejoviću sredi ta papirologija, Enin iz Zrinjskog je čekao 4 kola.Bilo bi super da se to sredi do Veleža, vjerovatno ce ih biti dosta umornih i prebijenih iz Velsa, taman da on svjež uleti![]()
Mislim da smo ipak tehnicki potkovniji od njih da moze biti brz protok lopte. Ako se upustimo u bezveznu trku i tučnjavu sa njima, mislim da necemo imati puno koristi od toga...
Ja imam neki osjecaj da cemo se mi pomarisati s Brestom za trece koloPitar6785 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 03:07Tu tucu udaranje je lahko rijesit pustis amatere da te udare par puta odma pritisak na sudiju (ne udarat ne gurat njihove igrace, takode bit pametan u glavi ne ispadat iz dakta radi udaranj) posle 3-4 starta udaranja procjenit dali sudija to dopusta i u kojoj
Mjeri i onda istom mjerom vracat.
Ovi ovde sto pisu neko ce pisat Sabra heroina emir doktor vinko majstor u slucaju pobjede a u slucaju poraza sabra lezba emir dick vinko jesic itd..
To je normalno ako FK SARAJEVO 7 morostuki prvah BIH YUGOSLAVIJE I NAJ TROFEJNI KLUB U BOSNI I HERCEGOVINI AKO NEMOZE IZBACIT AMATERE KO GOD VODI KLUBU AKO IMA OBRAZA SAM TREBA DA DAOTKAZ VEC U WELSU I DA SAM SEBI U PRIVATNON ANGAZMANU PLATI PREVOZ KUCI, da ne trosi klubski budzet.
Pa jebote mi Manchester prije 50 godina izbacili iz lige prvaka sad da nemozemo eve ublehe..
Neigraju protiv LIVERPOOLA pa da se treba halalit ako ispadnu, iskren da budem bio bi razocaran ako nas Astana pobjedi vise od 2 gola razlike
Tu smoajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2020, 05:12Šta je pichici udbaški, spavate jel... Mislite da će se velšani sami izbacit.![]()
Trenutno korisnika/ca: keli, mnon46, mosarajvosa83, muhamedhulk i 57 gostiju.