adn_sah je napisao/la:stvarno je lijepo citat kad te neko poredi sa jednim gigantom kao sto je zagrebrkbso je napisao/la:Jest, jest, ne može Zagreb među 8, a Bosna visočka u kojoj je Starac Sirćo 1000 Ljeta alfa & omega i u 38. ne može ni među 150 u Evropi. Dok ne mogu Pažin & Savić , može Vražalić kao krilni bek trpat, to je odlika ovih klubova koji možda nisu među 16, ali jesu među 24 u Evropiimeime je napisao/la:nisam rekao jedini nego najglasniji. a poraz od 20razlike je malo reci katastrofa i to od kluba koji ne moze ni medju 8 u evropi. a o sirci kad je rijec , kad sam ja rekao da je perspektivan? sto taj savic ili pazin nisu dali 10 golova poluraspaloj visockoj bosni? mislim da je teze dati jacoj ekipi gol (bosna sa) nego visokom... nisam ja kriv sto bekovi nemaju veze, pa krila moraju na njihove pozicije... a jedini BIH ucesnik lige sampiona ne moze naci sponzore, to govori o ljudima koji su za to zaduzeni...Imeime, prepametuješ, a iz tebe samo neka gorčina izlazi. Tako gorak ne možeš biti objektivan.
Samo glupson poput tebe iz gore citiranog može izvesti zaključak da neko poredi Zagreb i visočku Bosnu