Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Serie A
Podigni kredit, uloži ga na titulu i naredne godine u ovo doba bit ćeš bogataš

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čestitke simpatizerima Intera. Eventualno osvajanje ELe, garantuje i borbu za Superkup Evrope. Tako da ovo takmičenje itekako ima svoju vrijednost i težinu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ulazi se i u prvi pot kod izvlacenja grupa za LP
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Da.
Hejteri bi rekli prilika da se prođe grupa

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Romagnoli13
- Kontakt:
A i 30ak miliona eura u kasi nije loše, koliko bi pobjednik takmičenja trebao dobiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Big Rom 

Europski trofej je europski trofej,ali treba onu Sevillu dobiti,to je njihovo takmicenje,ljudi imaju 5 od 5
Fina pobjeda 

Ma da izbjegne opet "grupa smrti"

P.S. Šanse u finalu su 50-50, mi možda jesmo jači ali jbg Sevilla ima iskustva u ovim stvarima i znaju to igrat
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Dobar Inter, procepi i Conte do finala, vidjet cemo kako ce izgledati Inter u finalu.
Zanimljiva ce to utakmica biti, iako je i veceras ista taktika bila, samo sto Saktar nije mogao meda naprijed, Inter je bio nazad veci dio utakmice.
Zanimljiva ce to utakmica biti, iako je i veceras ista taktika bila, samo sto Saktar nije mogao meda naprijed, Inter je bio nazad veci dio utakmice.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Odlicna tekma. Sad se pripremiti za sevilju i njihovo cigancenje kod sudije.
Nadam se da mozemo i njih uzeti buduci da nam je napad u dobroj formi a po prikazanom mi ne djeluje da je njihova odbrana dobra- tipicno spanjolski.
Kod nas, napokon ono sto ocekujem- talijanski tvrda, kompaktna i stabilna odbrana. Sto kaze Sir Alex, napad dobija utakmice a odbrana titule.
Nadam se da mozemo i njih uzeti buduci da nam je napad u dobroj formi a po prikazanom mi ne djeluje da je njihova odbrana dobra- tipicno spanjolski.
Kod nas, napokon ono sto ocekujem- talijanski tvrda, kompaktna i stabilna odbrana. Sto kaze Sir Alex, napad dobija utakmice a odbrana titule.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cestitie na finalu! Moje misljenje je da su sanse Intera 70% u finalu jer je kvalitetnija ekipa. Bilo je par kiksova u Serie A ali generalno Inter je dobar ove sezone.
Ulijeva optimizam što smo dobro tempirali formu, i u Seriji A smo dobili zadnje 4 (a u zadnjih 5 nismo gol primili), u EL dobili sve 3 (uz samo 1 primljen gol) tako da u finale ulazimo u odličnoj formi. Idealna prilika da se nešto osvoji 

Bukvalno da mogu birati protivnika u finalu EL, njih bih poslednje odabrao. Da je United prosao, to bi Bolignoli rijesio, ovako ce bas gadno biti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Romagnoli13
- Kontakt:
Poduva ga Lazio, nece niko tamo, pogotovo David Silva, hehe
Čuj D.Silva ode u Sociedad , neće u Lazio , baš sam očekivao da će potpisati za Lazio , vjerujem da bi se snašao , a igraju i LP. Šteta što ga nećemo gledati u Seria A.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma druze Laziov nastup u LP je fail u najavi za Italiju. Covjek im vjerovatno nece da ode jer su ponudili neku crkavicu iako bi trebali da imaju veci budzet nego prosle godine zbog samog nastupa koji bi im obezbjedio 2-3 igraca od 30-40 miliona eura. Oni ce umjesto toga da vjerovatni dovedu nekog Siptara, igraca iz SPAL-a i Juznoamerikanca za milion eura.
Samo da potvrdimo : Nicolo Barella je najbolji veznjak u Serie A.
Cinjenica.
Cinjenica.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.