FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo se smirite, da nebi bilo poslije plakanja, j.bavanja i tjeranja. 

Mene je hastra ovih nomada nije bas ovo yebi ti to.. pogotovo kako mi loše igramo, a ubjeđen sam da cemo se tamo braniti od prve minute i igrat na kontre 99,99%
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jako teško, to oni rade radi nedostatka kvaliteta. Prekidi, startovi itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo da ne bude povreda neka sa krkanima.Prolazimo 10000%
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ma tebe strah da se Dzerzelez Zenica digne iz mezarja...
Al ako su tvoje prognoze kao sto se pokazalo ovih par dana, onda mi nemamo sta da brinemo.
Pa ako se budemo morali braniti protiv njih onda i ne zasluzujemo prolaz.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mi se nismo branili protiv Celtica i Batea, a da se branimo protiv ovih
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma frljavi su naki, a u nas samopouzdanje 0 bd, ne znam ja bi pokuso s ovim pjevacem njega boli briga kako ce odigrat bit ce opusten, prva tekma, ovi ostali ce biti u grču.. mada je to neko iskustvo igranja Evrope naša prednost, barem bi trebala bit Krle, Dupovaca, Ahmet, Rahmanovic, Hodzic...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ma sta nas ima biti strah, ove dvije utakmice su se ubile da nam pokazu da vrijedimo. welšani i velez ekipe po mjeri nista specijalno nisu ni Celtic ni Atalanta da se bojimo. Jednostavno nakon ove dvije utakmice cemo znati na cemu smo, da li nastavljamo uzlazni put ili cemo u negativu.
Očekujem da Fanimo, Rahman i Merso riješe utakmicu, nisam siguran da oni imaju i približno takve igrače.
Možda jesu fizički jači, zato samo spustiti loptu, teren će biti idealan, vjerovatno i vrijeme.
Ove ako ne prođemo treba predati i ligu evrope, raspustiti ekipu i početi od nule.
Možda jesu fizički jači, zato samo spustiti loptu, teren će biti idealan, vjerovatno i vrijeme.
Ove ako ne prođemo treba predati i ligu evrope, raspustiti ekipu i početi od nule.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne sjecam se za juznoamere ali se sjecam da su nas prenosili par puta.
Realno, yt nadjes na tvu i gledas, jes da je marjan dozivljaj ali eto..neko ga i ne voli bas slusati. Ak bude ba face, gledacu svakako.
Ne moze Susic poceti nikako, pa nije igrao utakmicu (bilo kakvu) ne pamtim. Igro bi u drugoj brzini...
Realno, yt nadjes na tvu i gledas, jes da je marjan dozivljaj ali eto..neko ga i ne voli bas slusati. Ak bude ba face, gledacu svakako.
Ne moze Susic poceti nikako, pa nije igrao utakmicu (bilo kakvu) ne pamtim. Igro bi u drugoj brzini...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa kakva je to kriza, raja posjecuje fan shop haos oni velicina nemaju. Imal ovdje ko kakve veze sa fan shopom da nam javi kad dodje ?miky_hz je napisao/la: ↑17 avg 2020, 20:26Ako nije danas onda nije,ja sam bio u petak,isti problem na eci peci pec broj da potrefisJavierBosnia je napisao/la: ↑17 avg 2020, 20:23Jel dolazilo ba majica u fan shop, velicina kriza zadnji put

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Znaci ovako Molde 1 ludogorec 2 sarajevo 2 psg 2 karabag1 oko 7 koeficijent zavisi od kladionice,pa ko hoce hoce 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgradimo Koševo zajednoSanchez1987 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 22:04Znaci ovako Molde 1 ludogorec 2 sarajevo 2 psg 2 karabag1 oko 7 koeficijent zavisi od kladionice,pa ko hoce hoce![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Treba samo poceti i sve se zavrsiMortemHz je napisao/la: ↑17 avg 2020, 22:06Izgradimo Koševo zajednoSanchez1987 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 22:04Znaci ovako Molde 1 ludogorec 2 sarajevo 2 psg 2 karabag1 oko 7 koeficijent zavisi od kladionice,pa ko hoce hoce![]()
Pa nismo se ni protiv TC do sada branili

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
100 km uloga znaci oko 600 neto
i sad puta 150 navijaca eto bar za nesto
:bih: 

Maki sigurno neće komentirati ovu utakmicu ukoliko bude na FaceTVmuhamedhulk je napisao/la: ↑17 avg 2020, 21:52Ne sjecam se za juznoamere ali se sjecam da su nas prenosili par puta.

1.50 trenutno... sa 2.30 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MaroonBjelave, sassari, SHZ82 i 41 gost.