Ovo gore se slazem a sto se tice FKSSudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2020, 19:16Željo je najviše pokazao, i sasvim zasluženo smo na 4/4.
Borac, ne znam kako da ovu ekipu definišem. Ima tu jako jako dobrih igrača i prekaljenih majstora - Jovanović, Subić, Zakarić, Vranješ, smetljar Kajkut. I na to dodaš mlade igrače koji su poprilično kvalitetni i željni dokazivanja (Lukic i Danilović). Fin je to spoj mladosti i iskustva, ali igra je nekakva, ne znam, spora. Čuva se prvenstveno svoj go, a gore ovi igrači uvijek nešto mogu izmajmunisati.
TC na momente prikazuje jako lijepu igru, ali nešto nisam siguran u ovog Nalića. Demagog pravi. Mada mislim da ce biti tu oko 3,4,5 mjesta.
Velež dobro igra, uvijek su našpanovani i ako Dudić ne bude jeo vnago, biće to ekipa za borbu za Evropu.
Zrinjski - sad' za sad' se ne zna ko pije a ko plaća. Mada poznavajući njih i par igrača, biće oni ponovo u top 4 bez sumnje.
Široki se okrenuo mladima tako da su oni najmanje pod pritiskom. Igraju jako lijepo ali neiskustvo ih je koštalo maksimalnog učinka. Niko neće lahko sa njima.
E sad, pitari. Prema imenima i visini primanja, to je sigurno najkvalitetnija ekipa, bar po imenima. Ne možeš trenutno provaliti šta je razlog jako loše igre u prva 3 kola gdje su realno uzeli više bodova nego što su zaslužili. Ako je riječ o tempiranju forme, onda ok. Mislim da će im raspoloženje zavisiti od učinka u Evropi gdje 99% navijača smatra da su spremni za grupe EL. Takodjer, odbrana djeluje jako loše.
Mladost su trebali pobijediti jer su se da kazemo isfulali i ta ekipa je ocaj, dok protiv TC bod bi bio puna saka brade po prikazanoj igri ali sta je tu je sto bi rekao nas bivsi strucnjak, bodovi su tu. Nema tu tempiranja forme ,prvo u to ne vjerujem nikako, cuj tempiranje forme. Za sta ? Da nekada poslije igraci lete i zabijaju kao nikada do sada. Ako imas sirinu i ovakve igrace onda idi na juris jer si takav klub da ne trebas braniti 1:0. Ko ce znati sta se desava, mozda vinko jos trazi pocetnih 11, ma da je to trebao u pripremnim odraditi i smatram da je manjak kvalitetnih pripremnih uzrok ovakvoj igri. Doci ce to na svoje vjerujen