FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Veoma važna pobjeda iz više razloga.Stigla je realizacija,vraća se samopuzdanje,mirnije je u svlačionici a i Nalić može da malo odahne jer sve je izvjesnije da njegova filozofija igre dobija pozitivne konture.
Tačno je da je Mladost oslabila ali treba imati na umu da je ista ekipa Sarajevu u Doboj-Kaknju uzela bod(ove).Posebnu težinu ima činjenica da smo više od 50 minuta igrali sa igračem manje zbog potpuno nepotrebnog crvenog kartona Fejzića i u tom periodu postigli dva gola i održali pobjedu.Tu je Nala odigrao prave poteze jer je mijenjao na vrijeme umorne igrače.
Čestitke svim igračima i stručnom štabu na pobjedi.Veoma raduje povratak Crnkića a po izvještajima izgleda da je Nukić ponovo briljirao.
Nažalost na kanalu Arenasporta nismo mogli gledati ovaj veoma zanimljiv meč.
Tačno je da je Mladost oslabila ali treba imati na umu da je ista ekipa Sarajevu u Doboj-Kaknju uzela bod(ove).Posebnu težinu ima činjenica da smo više od 50 minuta igrali sa igračem manje zbog potpuno nepotrebnog crvenog kartona Fejzića i u tom periodu postigli dva gola i održali pobjedu.Tu je Nala odigrao prave poteze jer je mijenjao na vrijeme umorne igrače.
Čestitke svim igračima i stručnom štabu na pobjedi.Veoma raduje povratak Crnkića a po izvještajima izgleda da je Nukić ponovo briljirao.
Nažalost na kanalu Arenasporta nismo mogli gledati ovaj veoma zanimljiv meč.
Zadnja izmjena: CityCity, dana/u 15 avg 2020, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestitke za pobjedu....uzeti sad Olimpik i probiti se u sami vrh
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
"Pustinjska lisica "zabio konačno u 4 kolu.

Četitam momcima na pobjedi .Mladost je očito u kategoriji Zvijezde 09 ili Bratstva-Gračanica. Iz ove dvije pobjede nad Krupom i Mladosti osvojili smo 6 bodova ,došli smo na učinak od 50% i primakli u sredinu tabele.Ipak ,ova ekipa nije ušla u prvenstvo da bi izborila opstanak,tako da nema razloga za euforiju .Nemamo se Bog zna šta radovati jer dolaze utakmice protiv jačih ekipa.Vidjet ćemo kako će to sve izgledat u nastavku lige.Žao mi je da je Fejzić"morao" zaraditi crveni karton.Dobit će najmanje 2 utakmice kazne.Nećemo ga imati u Mostaru.
-------------------------------------
Tuzla City : Fejzić - Đerić, Barišić,Kojić, Rugašević (53. Duraković), - Karjašević, Rustemović, Nukić,Maksimović (53. Crnkić), - Ramić (41. Muminović), Ubiparip (66. Badji).
Evo ekipe i još da vidimo tog Nikolića.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 15 avg 2020, 22:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Višestruko značajna pobjeda. Osvojena tri boda. Strijelci proradili. Pogađalo pet različitih igrača. Pojačano samopouzdanje. Dosta igrača ušlo u igru. Stvoreni svi uslovi da se kvalitetno pripreme i dobro napraše Olimpik. Vojvoda će pokušat sa potpunom defanzivom ali Olimpik nema igrače za PL.
Nadam se da neće sad na pripreme u Stanišiće.tcity055 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 21:28Višestruko značajna pobjeda. Osvojena tri boda. Strijelci proradili. Pogađalo pet različitih igrača. Pojačano samopouzdanje. Dosta igrača ušlo u igru. Stvoreni svi uslovi da se kvalitetno pripreme i dobro napraše Olimpik. Vojvoda će pokušat sa potpunom defanzivom ali Olimpik nema igrače za PL.

Od svih naših 5 golova na jučerašnjoj utakmici najefektniji je postigao povratnik.
Veoma je vazno cak i presudno da sto vise igraca dobija priliku. Nije mi bas drago sto Kostica i Bude pa i Beganovica sve manje vidamo cak ih nema ni na klupi. Mladim treba takođe kad je god moguce dat priliku. Dugo je prvenstvo ima i KUP. Pitanje je sad i za tog Cenaja nema ga nigdje i dal je trebao dolazit uopce. Treba nastavit sa praksom da igraci koji nisu u prvom planu igraju prijateljske sa ekipama iz kantona.
MNOGO SE RADUJEM ZBOG NJEGOVOG OSTANKA U EKIPI.TREBA FORSIRATI SAMO NAJBOLJE A NE TALDŽIJE . OVA EKIPA SA NIKOLIĆEM I MUSEMIĆEM MOŽE IDUĆE SEZONE AKOBOGDA NA TITULU.(2021/2022)
- U ovoj sezoni nema imperativa kad je plasman u pitanju ali, ima imperativ kad je svaka naredna utakmica u pitanju.
- Olimpik je vrijedan svakog poštovanja.Mi smo stari rivali iz federalne lige , sezona 2017/18.
- Vojvodić dobro poznaje klimu u našoj ekipi i učinit će sve da ostane neporažen.
- Nalića i dalje prati ona izreka:" ILI PUKOVNIK ILI POKOJNIK".Remi protiv Olimpika je njegov oproštaj sa klupom TuzlaCity.
Izbjegavam ulazit u replike. Svako ima pravo na svoj stav i misljenje. Aii, Tuzlac korektno bi bilo da malo Nalu popustis. Nije on to zasluzio u toj mjeri. Igra nije losa ni protiv Sirokog a ni protiv Sarajeva. S druge strane, Nala je imao a i danas ima veliki pritisak i prigovore navijaca Slobode sto je prihvatii nas a vi za vi Nalica i Slobode. Pustimo ga malo ao ne bude to sam ce se povući. Musemic je odbio preuzet jesenas a ti znas Azmira ko ga jednom odbije on ga prekrizi.tuzlac je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:53MNOGO SE RADUJEM ZBOG NJEGOVOG OSTANKA U EKIPI.TREBA FORSIRATI SAMO NAJBOLJE A NE TALDŽIJE . OVA EKIPA SA NIKOLIĆEM I MUSEMIĆEM MOŽE IDUĆE SEZONE AKOBOGDA NA TITULU.(2021/2022)
- U ovoj sezoni nema imperativa kad je plasman u pitanju ali, ima imperativ kad je svaka naredna utakmica u pitanju.
- Olimpik je vrijedan svakog poštovanja.Mi smo stari rivali iz federalne lige , sezona 2017/18.
- Vojvodić dobro poznaje klimu u našoj ekipi i učinit će sve da ostane neporažen.
- Nalića i dalje prati ona izreka:" ILI PUKOVNIK ILI POKOJNIK".Remi protiv Olimpika je njegov oproštaj sa klupom TuzlaCity.
-
- Kontakt:
Zar je moguce da je neko jos vidio da nam je tuzlac presednik, trener, selektor, trener golmana a naravno i sportski dr mr.....Covjek svaki dana bi nekoga smijenio, frustracija ga ubi..Daj boze da je dvije karte kupio, ili na neki dr nacin klubu pomigao, a ubi klupskom politikom.tcity055 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 21:12Izbjegavam ulazit u replike. Svako ima pravo na svoj stav i misljenje. Aii, Tuzlac korektno bi bilo da malo Nalu popustis. Nije on to zasluzio u toj mjeri. Igra nije losa ni protiv Sirokog a ni protiv Sarajeva. S druge strane, Nala je imao a i danas ima veliki pritisak i prigovore navijaca Slobode sto je prihvatii nas a vi za vi Nalica i Slobode. Pustimo ga malo ao ne bude to sam ce se povući. Musemic je odbio preuzet jesenas a ti znas Azmira ko ga jednom odbije on ga prekrizi.tuzlac je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:53MNOGO SE RADUJEM ZBOG NJEGOVOG OSTANKA U EKIPI.TREBA FORSIRATI SAMO NAJBOLJE A NE TALDŽIJE . OVA EKIPA SA NIKOLIĆEM I MUSEMIĆEM MOŽE IDUĆE SEZONE AKOBOGDA NA TITULU.(2021/2022)
Tuzla City / Sloga Simin Han
- Ja Zlatana Nalića -čovjeka,cijenim i poštujem.Oca sam njegovog kao dječak volio i bio je jedan od idola mog djetnjstva. Kad sam sazreo uvijek sam zastao ako bi on bio pred soliterom gdje je Pošta na Slatini.Progovorio bih koju sa "Tečom".Išao sam mu na Dženazu.Bilo nas je desetak kad smo formirali povorku kod Muzičke škole pa krenuli na Bukovčiće.
- Odgojen sam da poštujem ljude jer i meni godi kad osjetim nečije poštovanje.
- Ovo što ti,dragi moj prijatelju potenciraš je drugi nivo odnosa.Otac rođenog sina klepi po ruci ako ne radi onako kako bi trebalo.
- Da sad ne citiram sve moje napisano od prozivke , otegao bih.
- Naš Zlatan je fudbalsjki učitelj i trenutno je trener Tuzla City.
- Tvoj prijatelj Čiro Blađević je 100 puta ponovio .kad ekipi ide dobro svi su zaslužni ali kad krene po lošem samo je jedan krivac -trener".
- To je sudbina i nepisano pravilo koje prati fudbalske pedagoge.
- Kad se kaže" "ako Nalić ne pobijedi Olimpik ,mrka kapa", to je gola istina , ne velika izreka nekog hudog navjača.
- To nipošto ne znači da ja priželjkujem remi ili poraz Tuzle.Ja onda "ne bi bio u vinklu".
- Na početku priprema sam "škrabo" da ove sezone ne treba ratovati protiv "dušmana"(velike 4.), izborna je godina u F/NSBiH.
Neka cilj bude ljepota igre i pridobijanje simpatizera i navijača, taman.I sad stojim na tom stanovištu.
- Kada sam ugledao neka "pojačanja" ili forsiranje propalih "pojačanja" od prije, mrak mi je pao na oči.Nalić je izgubio utakmicu u Širokom.Izbacio odličnog beka Đerića a Nukića stavio na beka.Što? Zato da otvori mjesto "velikom pojačanju "Džafiću".O Beganoviću zbog kojeg umalo izgubismo Crnku da i ne govorim.I neću sad brojati ko srpska narikača.Gadno se vara svaki trener i sportski direktor ako potcijeni navijače , misleći da nam mogu poturiti rog pod svijeću.Tada dolazi do reakcije navijača , dakle ,onda ,kad vidi da ga neko hoće u zdrav mozak.Nukić napravi 3 asistencije jučer , niko neće reći pogriješio sam što ga odmah nisam staviona krilo nego sam ga držao na beku zbog Džafića.Ali kada Ubiparip u nekoj prijateljskoj zabije golove onda "ekipa je ta koja daje golove"reče Nalić.Kada Ubiparip ne dadne golove u Širokom , trener njega krivi ,istina, na način da spominje šanse ali ne i ko nije zabio.
- Nemere to tako.Trener ne može tražiti alibi u igračima jer ih je on selektiro.Trener mora kazati ja snosim odgovornost, pogriješio sam ,pogrešno sam procijenio.Nije to teško i neće ostati bez diplome.Ovako se samo igrači iritiraju i dolazi do disonantne igre.Nema onog "svi za jednog jedan za sve".Igrači koji nisu trenerovi ili SD miljenici pomisle pa neka ti ovi tvoji favoriti igraju trenerčino.
- Ovo su neki primjeri zbog kojih se gubi povjerenje.Mislim da nema potrebe navoditi više jer radi se o istoj matrici.
-Otud je ovih 6. bodova osvojenih protiv slabe Mladosti i i nazor protiv Krupe posve tanko.
- Zato i proizilazi da je naredna utakmica to što je za trenera Nalića.
Poslije Olimpika gostujemo kod onog gurbeta Dudića.On će zid svlačionice oblijepiti novinskim člancima o povredi Hasanovića u probnoj utakmici protiv nas. Izgubili smo puno vremena tražeći igru.Molim Boga da smo je pronašli i da će Nikolić doći ko "biber po pilavu".
- Ovo što ti,dragi moj prijatelju potenciraš je drugi nivo odnosa.Otac rođenog sina klepi po ruci ako ne radi onako kako bi trebalo.
- Tvoj prijatelj Čiro Blađević je 100 puta ponovio .kad ekipi ide dobro svi su zaslužni ali kad krene po lošem samo je jedan krivac -trener".
- Kad se kaže" "ako Nalić ne pobijedi Olimpik ,mrka kapa", to je gola istina , ne velika izreka nekog hudog navjača.
- To nipošto ne znači da ja priželjkujem remi ili poraz Tuzle.Ja onda "ne bi bio u vinklu".
- Na početku priprema sam "škrabo" da ove sezone ne treba ratovati protiv "dušmana"(velike 4.), izborna je godina u F/NSBiH.
Neka cilj bude ljepota igre i pridobijanje simpatizera i navijača, taman.I sad stojim na tom stanovištu.
- Kada sam ugledao neka "pojačanja" ili forsiranje propalih "pojačanja" od prije, mrak mi je pao na oči.Nalić je izgubio utakmicu u Širokom.Izbacio odličnog beka Đerića a Nukića stavio na beka.Što? Zato da otvori mjesto "velikom pojačanju "Džafiću".O Beganoviću zbog kojeg umalo izgubismo Crnku da i ne govorim.I neću sad brojati ko srpska narikača.Gadno se vara svaki trener i sportski direktor ako potcijeni navijače , misleći da nam mogu poturiti rog pod svijeću.Tada dolazi do reakcije navijača , dakle ,onda ,kad vidi da ga neko hoće u zdrav mozak.Nukić napravi 3 asistencije jučer , niko neće reći pogriješio sam što ga odmah nisam staviona krilo nego sam ga držao na beku zbog Džafića.Ali kada Ubiparip u nekoj prijateljskoj zabije golove onda "ekipa je ta koja daje golove"reče Nalić.Kada Ubiparip ne dadne golove u Širokom , trener njega krivi ,istina, na način da spominje šanse ali ne i ko nije zabio.
- Nemere to tako.Trener ne može tražiti alibi u igračima jer ih je on selektiro.Trener mora kazati ja snosim odgovornost, pogriješio sam ,pogrešno sam procijenio.Nije to teško i neće ostati bez diplome.Ovako se samo igrači iritiraju i dolazi do disonantne igre.Nema onog "svi za jednog jedan za sve".Igrači koji nisu trenerovi ili SD miljenici pomisle pa neka ti ovi tvoji favoriti igraju trenerčino.
- Ovo su neki primjeri zbog kojih se gubi povjerenje.Mislim da nema potrebe navoditi više jer radi se o istoj matrici.
-Otud je ovih 6. bodova osvojenih protiv slabe Mladosti i i nazor protiv Krupe posve tanko.
Poslije Olimpika gostujemo kod onog gurbeta Dudića.On će zid svlačionice oblijepiti novinskim člancima o povredi Hasanovića u probnoj utakmici protiv nas. Izgubili smo puno vremena tražeći igru.Molim Boga da smo je pronašli i da će Nikolić doći ko "biber po pilavu".
Naravno da svaki trener snosi odgovornost i za uspjeh ali i neuspjeh. Kod nas u BiH treneri se smjenjuju kao na traci gotovo u svim klubovima. Za neki uspjeh treba malo vremena i neke se stvari moraju istrpet. Pa mijenjali smo mi i do sada i šta smo dobili uglavnom gore. Milenko kad je napustio kormilo mi mislili bit će bolje a ono gore. Što se tiče ove četiri utakmice meni se jedino nije dopala ona protiv Krupe koja se igrala pod velikim pritiskom. I Vojvoda će se postavit na isti način. E sad što se tiče igrača odlazaka i dolazaka i tu se treneri ne pitaju baš puno možda Amar i Slavko pa donekle i Karačić i Dudić. ostali su tu da sklope ekipu od onog sa čim raspolažu. Prodefilovalo je i kod nas puno igrača a mali je broj onih koji su opravdali povjerenje. Tako taj Džafić kojeg spominješ i Cenaj nisu izuzetci, čak šta više Džafić možda bude i dobar. Nala je moderan trener sa zapadnim stilom pristupa i po tome je jedinstven. Što kod nas to ne prolazi to je drugi problem. Ako uzmemo tri boda a vjerujem da hoćemo mi smo i ove godine kandidati za vrh e dal će nam pripast Evropa to je već pitanje viših sila, saveza, Begića, Vica, itd. Ako naš predsjednik uđe a vjerujem da hoće u IO onda je očekivat još veći iskorak kluba.tuzlac je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:04- Ja Zlatana Nalića -čovjeka,cijenim i poštujem.Oca sam njegovog kao dječak volio i bio je jedan od idola mog djetnjstva. Kad sam sazreo uvijek sam zastao ako bi on bio pred soliterom gdje je Pošta na Slatini.Progovorio bih koju sa "Tečom".Išao sam mu na Dženazu.Bilo nas je desetak kad smo formirali povorku kod Muzičke škole pa krenuli na Bukovčiće.
Nego ja tebi predlazem da nas malo vise zabavljas svojim najjacim oruzjem a to su analize protivnika, naseg tima, taktikom, postavkama i drugim stvarima.
Zadnja izmjena: tcity055, dana/u 17 avg 2020, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam uvijek svakom treneru kojeg klub izabere spreman pruzit sansu. I s obzirom da zelim uspjeh klubu, - logicno zelim isto tako uspjeh i bilo kom treneru koji dodje u klub.
Nalic je tek stigao i sto se mene tice tek treba da se vidi dal ce to biti uspjesan ili neuspjesan potez kluba. Zasad on ima neke poteze koji mi se svidjaju (insistiranje na dodatnim pojacanjima tokom priprema, odmah ubacivanje Barisica u vatru (koji se pokazuje kao ozbiljno pojacanje), Budo daleko od terena itd....) i neke koji mi se ne svidjaju (izjave u kojima umjesto da kritikuje greske trazi izgovore tipa "igrali smo dobro", "bili smo bolji ovo ili ono poluvrijeme") ili Badji na lijevom krilu - to ne razumijem bas najbolje, ali eto mogu razumjet donekle s obzirom da Crnkic jos nije bio spreman da bude starter a i Dzafic je valjda zbog bolesti propustio ove zadnje dvije utakmice...)
Dodatni problem Tuzla City-ja je sto mi trenere mijenjamo i kad ne ide (Starcevic, Baljic) i kad ide onako sasvim pristojno (Varesanovic) i kad ide dosta dobro (Bosnjakovic).
Nekad ipak treba pustit treneru malo vise vremena...
Nalic je tek stigao i sto se mene tice tek treba da se vidi dal ce to biti uspjesan ili neuspjesan potez kluba. Zasad on ima neke poteze koji mi se svidjaju (insistiranje na dodatnim pojacanjima tokom priprema, odmah ubacivanje Barisica u vatru (koji se pokazuje kao ozbiljno pojacanje), Budo daleko od terena itd....) i neke koji mi se ne svidjaju (izjave u kojima umjesto da kritikuje greske trazi izgovore tipa "igrali smo dobro", "bili smo bolji ovo ili ono poluvrijeme") ili Badji na lijevom krilu - to ne razumijem bas najbolje, ali eto mogu razumjet donekle s obzirom da Crnkic jos nije bio spreman da bude starter a i Dzafic je valjda zbog bolesti propustio ove zadnje dvije utakmice...)
Dodatni problem Tuzla City-ja je sto mi trenere mijenjamo i kad ne ide (Starcevic, Baljic) i kad ide onako sasvim pristojno (Varesanovic) i kad ide dosta dobro (Bosnjakovic).
Nekad ipak treba pustit treneru malo vise vremena...
Evo i Mladen Žižović ,"pukovnik ili pokojnik".
"KRIZA U PREMIJERLIGAŠU
Odbrojava li Mladen Žižović posljednje dane na klupi Zrinjskog iz Mostara ?
Očajan start Zrinjskog u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Popularni Plemići u 4. kola na svom kontu imaju samo 4 boda i jedan postignuti pogodak .
Navijači i simpatizeri Mostarskog kluba traže ostavku Mladena Žižovića, hoće li do toga doći vidjet ćemo u narednim danima".
"KRIZA U PREMIJERLIGAŠU
Odbrojava li Mladen Žižović posljednje dane na klupi Zrinjskog iz Mostara ?
Očajan start Zrinjskog u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Popularni Plemići u 4. kola na svom kontu imaju samo 4 boda i jedan postignuti pogodak .
Navijači i simpatizeri Mostarskog kluba traže ostavku Mladena Žižovića, hoće li do toga doći vidjet ćemo u narednim danima".
Sa Cenajem sporazumni raskid. Sasvim logicna odluka. Igrac koji se ne izbori za mjesto nije potreban.
DRILON CENAJ NIJE VIŠE ČLAN TUZLA CITYJA

18. Avgusta 2020.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cenaj potpisao za Tuzla City
Zvanično predstavljen
Novo ime u redovima FK Tuzla City je Drilon Cenaj.
26.06.20. 12:20

MURATOVI PULENI
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fudbalski klub Tuzla City i Drilon Cenaj sporazumno su raskinuli ugovor, kojeg su ljetos potpisali.
Ovaj 22-godišnji veznjak u redove tuzlanskog premijerligaša stiga je na početku ljetnih priprema, te je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica.
Međutim, u prva tri kola nije bio u konkurenciji pa su obje strane dogovorile da je najbolje da dođe do sporazumnog raskida saradnje, kako bi Cenaj što prije pronašao klub u kojem će imati više prilike za igru.
Cenaj je u Tuzla City stigao iz Čelika, a prije toga bio je član rumunskog Viitorula i Panduriia, zatim hrvatskog Novigrada, mostarskog Veleža te talijanskih Salernitane i Chieva. Kao junior nosio je dres Sarajeva.
Cenaj je također bio i U19 te U21 reprezentativac Albanije.
Ovom prilikom Cenaju želimo sve najbolje u nastavku karijere.
press Služba F.K.Tuzla City

18. Avgusta 2020.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cenaj potpisao za Tuzla City
Zvanično predstavljen
Novo ime u redovima FK Tuzla City je Drilon Cenaj.
26.06.20. 12:20

MURATOVI PULENI
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fudbalski klub Tuzla City i Drilon Cenaj sporazumno su raskinuli ugovor, kojeg su ljetos potpisali.
Ovaj 22-godišnji veznjak u redove tuzlanskog premijerligaša stiga je na početku ljetnih priprema, te je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica.
Međutim, u prva tri kola nije bio u konkurenciji pa su obje strane dogovorile da je najbolje da dođe do sporazumnog raskida saradnje, kako bi Cenaj što prije pronašao klub u kojem će imati više prilike za igru.
Cenaj je u Tuzla City stigao iz Čelika, a prije toga bio je član rumunskog Viitorula i Panduriia, zatim hrvatskog Novigrada, mostarskog Veleža te talijanskih Salernitane i Chieva. Kao junior nosio je dres Sarajeva.
Cenaj je također bio i U19 te U21 reprezentativac Albanije.
Ovom prilikom Cenaju želimo sve najbolje u nastavku karijere.
press Služba F.K.Tuzla City
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 18 avg 2020, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Možeš li malo podrobnije pojasniti ovo "Nala je moderan trener sa zapadnim stilom pristupa i po tome je jedinstven. "tcity055 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 19:43Naravno da svaki trener snosi odgovornost i za uspjeh ali i neuspjeh. Kod nas u BiH treneri se smjenjuju kao na traci gotovo u svim klubovima. Za neki uspjeh treba malo vremena i neke se stvari moraju istrpet. Pa mijenjali smo mi i do sada i šta smo dobili uglavnom gore. Milenko kad je napustio kormilo mi mislili bit će bolje a ono gore. Što se tiče ove četiri utakmice meni se jedino nije dopala ona protiv Krupe koja se igrala pod velikim pritiskom. I Vojvoda će se postavit na isti način. E sad što se tiče igrača odlazaka i dolazaka i tu se treneri ne pitaju baš puno možda Amar i Slavko pa donekle i Karačić i Dudić. ostali su tu da sklope ekipu od onog sa čim raspolažu. Prodefilovalo je i kod nas puno igrača a mali je broj onih koji su opravdali povjerenje. Tako taj Džafić kojeg spominješ i Cenaj nisu izuzetci, čak šta više Džafić možda bude i dobar. Nala je moderan trener sa zapadnim stilom pristupa i po tome je jedinstven. Što kod nas to ne prolazi to je drugi problem. Ako uzmemo tri boda a vjerujem da hoćemo mi smo i ove godine kandidati za vrh e dal će nam pripast Evropa to je već pitanje viših sila, saveza, Begića, Vica, itd. Ako naš predsjednik uđe a vjerujem da hoće u IO onda je očekivat još veći iskorak kluba.tuzlac je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:04- Ja Zlatana Nalića -čovjeka,cijenim i poštujem.Oca sam njegovog kao dječak volio i bio je jedan od idola mog djetnjstva. Kad sam sazreo uvijek sam zastao ako bi on bio pred soliterom gdje je Pošta na Slatini.Progovorio bih koju sa "Tečom".Išao sam mu na Dženazu.Bilo nas je desetak kad smo formirali povorku kod Muzičke škole pa krenuli na Bukovčiće.
Nego ja tebi predlazem da nas malo vise zabavljas svojim najjacim oruzjem a to su analize protivnika, naseg tima, taktikom, postavkama i drugim stvarima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.