Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BuffonGigi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la BuffonGigi » 17 avg 2020, 14:38

Zamisli Sarri ti uzme naslov, lik koji je vodio klubove u svim rangovima Ita fudbala i nije nikad nista osvojio. A ti das treneru 12 miliona i opet ga poflautas. Ja bih ugasio klub...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 17 avg 2020, 14:50

BuffonGigi je napisao/la:
17 avg 2020, 14:38
Zamisli Sarri ti uzme naslov, lik koji je vodio klubove u svim rangovima Ita fudbala i nije nikad nista osvojio. A ti das treneru 12 miliona i opet ga poflautas. Ja bih ugasio klub...
Bar ga mi nismo flautali u Serie B. A mozes da ga svima i flautas jer ljudi udaraju milione a ti ga idalje flautas.
Kompleksi na licnom nivou ti skacu.
Niko ovdje personalno nema nikakve koristi osim sto se ponekad nazivcira. A da, ti imas personalne koristi, jer ga flautas.
Nek administracija zaustavi ovo bacanje miliona komentara i pokusa odrzati kvalitet ove teme a ne ovako da nam covjek trosi stranice podforuma.

Nego ko je veceras uz italijane :mrgreen:

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 17 avg 2020, 15:02

Trosis ti zrak spodobo a ne stranice na forumu, glavni ti argument serie B iskompleksirani magarce. Kad i za 20 godina ne osvojite nista, i dalje cete pricati o serie B, a da imate obraza bas o tome bi sutjeli.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 avg 2020, 15:05

? ? ? э,
' с &, % $,
" в $ " в $,
? ? ? э....

:mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 17 avg 2020, 15:18

BuffonGigi je napisao/la:
17 avg 2020, 15:02
Trosis ti zrak spodobo a ne stranice na forumu, glavni ti argument serie B iskompleksirani magarce. Kad i za 20 godina ne osvojite nista, i dalje cete pricati o serie B, a da imate obraza bas o tome bi sutjeli.
Ja sam sebe ostvario u 26.-oj godini koliko mnogi nece u zivotu steci i napraviti. Inter meni nije nikad na prvom mjestu, ali eto neko ovdje sve licno shvata.
Za to da li mi imamo obraza ili ne utvrdio je sud i proces koji se vodio i zakljucio. Ishod poznat !

Eh kolege zar cete za Ukrajince da navijate :mrgreen: odakle vam odobrenje, ko vam je dao to pravo :mrgreen:
Izricita naredba je da navijate za Inter veceras :mrgreen:

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 17 avg 2020, 16:20

Ostvario si ti moju patku sine lijepi, cim tako pricas ti zicas taticu i mamicu za markicu i dalje. Argumentacija je na nivou 11-godisnjaka, tako da bih se zapitao na tvom mjestu gdje je zapeo intelektualni razvoj i zbog cega. Obraza nemate i to ne utvrdjuje sud, to utvrdjuje jedan gore visoko koji je dao da 10 godina poslije ni bajramski turnir ne mozete osvojiti. Pusa.

A ja sam veceras na strani ukrajinaca jer mi je pradedo radio za jednu ukrajinsku firmu u Norveskoj pa sam eto vezan.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 17 avg 2020, 17:32

SiamoNoi je napisao/la:
17 avg 2020, 14:32
Tudor došao bit nekakav pomocnik Pirlu,jel ovo skrivena kamera
Hajduk (resigned) -> PAOK (sacked) -> Karabükspor (left the club) -> Galatasaray (sacked) -> Udinese (left the club) -> Udinese again (sacked) -> Hajduk (left the club) -> Juventus

Ovo je najjača karijera nekog trenera ikad.. Lik je doživio totalni fijasko gdje je god bio i svejedno dobija ozbiljne ponude za posao. :bow:
#SuningOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 avg 2020, 17:33

100% na strani Shaktara..od farsopolija, nikada vise za svinjter u evropi, cak ni na bajramskom turniru.. :nene: ostali talijanski timovi, da :thumbup:

Cuj nesto, da se radujem ispadanju Atalante... :urnebes: pa nisam tako nisko spao.. :crazy:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 avg 2020, 17:37

Jericho je napisao/la:
17 avg 2020, 17:32
SiamoNoi je napisao/la:
Hajduk (resigned) -> PAOK (sacked) -> Karabükspor (left the club) -> Galatasaray (sacked) -> Udinese (left the club) -> Udinese again (sacked) -> Hajduk (left the club) -> Juventus

Ovo je najjača karijera nekog trenera ikad.. Lik je doživio totalni fijasko gdje je god bio i svejedno dobija ozbiljne ponude za posao. :bow:
Dobri kontakti su čudo.

Nešto spominju trener za defanzivu,lik nije imao top 3 defanzivu u HNL-u.Eno na Bilom kutku slave i sprdaju se od jutra :urnebes:

Kažu neka i Hajduk nešto uplati Talijanima samo da ga nose :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 avg 2020, 17:45

Zar su navijaci Hajduka relevantni? :D

Ako se ne varam oni su zadnji trofej uzeli sa Tudorom 2013. i sada se krivi on za nesto, a i pticama na grani je jasno kakvu ekipu ima Hajduk.
U Paok je i otisao jer je bio uspjesan u Hajduku, a u Galatasaray jer je bio uspjesan u Karabuksporu. Udinese je ostavio u ligi.

Tacnije on je budala jer previse voli Hajduk pa je prihvati onaj posao. Hajduk ce sada da krene stazama uspjeha i u narednih 10 sezona ce biti 8 puta treci u ligi, 2 puta cetvrti i igrati polufinale kupa 10 puta.

Ali hajde da skratimo. Nekada sam simpatisao navijace Hajduka, neka kontra, manje novca, velika ljubav prema klubu. Prevario sam se. To su najveci debili na svijetu koji zasluzuju da pate.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 avg 2020, 17:59

Jericho je napisao/la:
17 avg 2020, 17:32
SiamoNoi je napisao/la:

E neka je Conteova karijera bila sta bolja dok nije zasjeo za Juventus.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 17 avg 2020, 18:01

Zato Interov glavni asistent Stellini ima u biografiji da je jednu sezonu bio pomocnik Conteu u Juventusu, i to mu je najveci uspjeh i najznacajnije iskustvo u karijeri.

Tudor je Juventino, zbog one samarcine Tottiju uvijek ce biti u srcu navijacima.

Mi imamo bogatu historiju pravljenja pobjednika od najvecih luzera, sa Interom je obrnuto.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 avg 2020, 18:03

Ma nece biti ni pomocnik vec jedan od 10ak trenera prvog tima. Ali nama svakako treneri nisu bili problem cim smo sa Sarrijem uzeli ligu vec to sto tokom sezone na 40% ekipe nismo mogli racunati. Nama je problem sto moramo dosta izrotirati ekipu koja je naceta i stara.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 17 avg 2020, 18:14

Koga god Juve dovede titula ostaje u Turin, pomiritese stim i bit ce vam lakse :kafa:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 17 avg 2020, 18:15

Juventinisimo je napisao/la:
17 avg 2020, 17:33
100% na strani Shaktara..od farsopolija, nikada vise za svinjter u evropi, cak ni na bajramskom turniru.. :nene: ostali talijanski timovi, da :thumbup:

Cuj nesto, da se radujem ispadanju Atalante... :urnebes: pa nisam tako nisko spao.. :crazy:
Pa dobro kad cete prestati negirati istinu. Sud i dokazi su potvrdili, a sad se necemo bahatiti i praviti pametniji od mnogih priznatih pravnika i pravnih sudija u italiji.

Ja se iskreno nisam ni radovao a ni tugovao ispadanju atalante. Sta ces, zarad dobrog polufinala sam mozda vise volio da Psg prodje dalje, a to se i desilo. Iskreno nisam imao favorita izrazenog ali eto, bolji je fudbal prezentovao Psg i ako neko navija za fudbal, onda je bio za Psg.
Lyon je izbacio Juventus i nista se nije posebno desilo, eto i City su isto izbacili pa sta da se radi. Mada neka je Juventus ispao cisto jer su se zaebavali po terenu i mislili da ce oni to odraditi lahko. Isto tako ako i Inter bude imao isti pristup, neka ispadnu.

A ko god tvrdi da je titula iduce god kod Juventusa ili Intera, neka ode i ulozi ozbiljan novac i mirno spava svaku noc.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 17 avg 2020, 18:41

J1897 je napisao/la:
17 avg 2020, 18:14
Koga god Juve dovede titula ostaje u Turin, pomiritese stim i bit ce vam lakse :kafa:
Iskreno, nema potrebu Pirlovo iskustvo komentarisati. Ono sto bi Juventusu moglo biti problematicno jeste mnogo novih igraca ukoliko budu radili rekonstrukciju. Druga stavka je sto nece biti Underdog vec ce biti favorit i morat ce opravdati tu ulogu.
Ako Inter dovede 2 top igraca jos na lijevog beka i u vezni red, mislim da ce biti ozbiljan konkurent i ne bih bio uvjeren da ce Juventus osvojiti. Prednosti bi bila da nema potrebe za dovodjenje mnogo igraca koje treba i uigrati a i pritisak je manji nego na Juventus.
Niko od nas nema karte da vidi u buducnost i bolje je za sve nas da vidimo zanimljiviju borbu za titulu.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 17 avg 2020, 18:49

Kakvi kompleksasi navijaju za Ukrajince a Italijanski tim igra :puke: :rol:
Koga ba boli qrac za koga vi navijate 😂
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 17 avg 2020, 18:51

Bit ce inter ozbiljan konkurent za titulu i vjerovatno ce biti prvaci novembra mjeseca a onda klasik njihov i prosipanje bodova. Ove godine ce veci pritisak biti na interu, dovode se ti neki igraci, placaju se masno treneri za istu poziciju na tabeli kao predhodni treneri. Tako je i prosle sezone jbt, najbolja odbrana, sredina jede sve, atomski napad, najbokji trener pa na kraju pusiona. Toliko se spominjalo te de vrij, skrinar, brozovic handa najboji golman, lukaku, martinez, eriksen.... conte to je motivator, ima da nahajca da lete igraci. Zadnja sezona toliko los Juve a opet prvi, da je Juve bio na nivou razlika bi bila veca a onda bi se pisalo kako interu treba jos puno toga da skine Juve sa trona, ovako eto ta neka nada da im fali dva igraca pa da ko fol mogu nesto
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 17 avg 2020, 19:02

forza_juve je napisao/la:
17 avg 2020, 18:51
Bit ce inter ozbiljan konkurent za titulu i vjerovatno ce biti prvaci novembra mjeseca a onda klasik njihov i prosipanje bodova. Ove godine ce veci pritisak biti na interu, dovode se ti neki igraci, placaju se masno treneri za istu poziciju na tabeli kao predhodni treneri. Tako je i prosle sezone jbt, najbolja odbrana, sredina jede sve, atomski napad, najbokji trener pa na kraju pusiona. Toliko se spominjalo te de vrij, skrinar, brozovic handa najboji golman, lukaku, martinez, eriksen.... conte to je motivator, ima da nahajca da lete igraci. Zadnja sezona toliko los Juve a opet prvi, da je Juve bio na nivou razlika bi bila veca a onda bi se pisalo kako interu treba jos puno toga da skine Juve sa trona, ovako eto ta neka nada da im fali dva igraca pa da ko fol mogu nesto

:tokralju: :urnebes:

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 17 avg 2020, 19:14

Vrebac je napisao/la:
17 avg 2020, 19:02
forza_juve je napisao/la:
17 avg 2020, 18:51

:tokralju: :urnebes:
Malo je falilo
Ah ta Bologna, Verona ili ipak Juve u obe tekme :guz:

slika
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.