plus je Begic sve koji nisu podobni istjerao iz saveza malverzacijama, pa sad imas sve same kriminalce u izvrsnom odboru, kad se sjetim ona tri clana IO koje su predstavili kao izdajnike u narodu da bi se kriminalci Raščić,Durić i co vratili u IO
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da li bi Anel bio pozvan sad u A tim da je igrač iz U21 tima BiH? Ili bi rekli kao i za Demirovića on još uvijek ima pravo nastupa za U21, neka ga tamo, hoće Starčević da igra 3 - 4 - 3 sa Besimom, Nihadom i Anelom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Mirsade ne rise mali će za nas igrati, ima temu na forumu to ti je 99% poziv. Šaljem ti vreli pozdrav uz napomenu da pročitaš tu i tamo neku našu knjigu, ma i novine dovoljno.
Šveđani su napravili intervju sa Anelom gdje pričaju o tome za koju reprezentaciju će igrati, šta mu je rekao selektor Švedske, ali traže da se plati da bi se moglo gledati a sigurno im nije rekao ništa toliko ekskluzivno da se isplati platiti
https://www.patreon.com/posts/intervju-anel-40547077
Mirsad puno umjereniji u švedskoj javnosti, njima se hvali kako ga stalno zovu iz BiH

https://www.patreon.com/posts/intervju-anel-40547077
Mirsad puno umjereniji u švedskoj javnosti, njima se hvali kako ga stalno zovu iz BiH
Danas je kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević izveo sastav na utakmice Lige nacija u septembru. Brdo Malme Anel Ahmedhodžić nije bio tamo, ali očigledno postoji interes.
"Zvali su cijelo vrijeme", piše otac Mirsad Ahmedhodžić u SMS poruci SVT Sport.
"Nije odgovorio" da "i ne" ne "bosanskohercegovačkoj reprezentaciji. Sve vrijeme su zvali, ali on je odgovorio da on nije odlučio ", piše otac Mirsad Ahmedhodžić za SVT Sport.
Prema ocu Mirsada, Anel Ahmedhodžić nije čuo ništa od švedske reprezentacije koja će u sredu 26. avgusta izvesti sastav Lige nacija.
Švedska će se 5. i 8. septembra sastati sa Francuskom i Portugalom.
"Ne znam hoće li on biti izabran u selekciju Švedske sada", piše Mirsad Ahmedhodžić.
-
- Kontakt:
I ovaj fura pricu kao i babo Halilovic ...
nek igra dijete gdje mu srce želi, sretno mu u svakom slučaju
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
BH fudbal.ba
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nakon što je Anel Ahmedhodžić, koji igra za FC Malme iz Švedske, iskazao želju da nastupi za našu nacionalnu reprezentaciju, NS/FS BiH je poduzeo sve potrebne aktivnosti kako bi Ahmedhodžiću bila izdata lična BH dokumenata.
Svi neophodni dokumenti za izdavanje pasoša su završeni u najkraćem vremenskom roku u ambasadi Bosne i Hercegovine u Štokholmu.
Kako nam je potvrđeno Anel Ahmedhodžić će sutra dobiti bh. pasoš što je bio uslov za predaju zahtjeva FIFA-i za promjenu njegovog sportskog državljanstva. (Iz švedskog u bosanskohercegovačko).
NS/FS BiH očekuje da će ovaj zahtjev biti pozitivno riješen početkom narednog mjeseca.
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... -bh-pasos/
Svi neophodni dokumenti za izdavanje pasoša su završeni u najkraćem vremenskom roku u ambasadi Bosne i Hercegovine u Štokholmu.
Kako nam je potvrđeno Anel Ahmedhodžić će sutra dobiti bh. pasoš što je bio uslov za predaju zahtjeva FIFA-i za promjenu njegovog sportskog državljanstva. (Iz švedskog u bosanskohercegovačko).
NS/FS BiH očekuje da će ovaj zahtjev biti pozitivno riješen početkom narednog mjeseca.
E vala nek si i ti za mustuluka jednom! Aferim!Zukanovic je napisao/la: ↑17 avg 2020, 17:19Nakon što je Anel Ahmedhodžić, koji igra za FC Malme iz Švedske, iskazao želju da nastupi za našu nacionalnu reprezentaciju, NS/FS BiH je poduzeo sve potrebne aktivnosti kako bi Ahmedhodžiću bila izdata lična BH dokumenata.

Anele majstore nas, dobro nam dosao sada zvanicno!!

@igrajlopte 🐦
Kako je to u Svedskoj smije on ima oba pasosa? ili ako sada dobio nas ne moze vise nikad igrati za Svedsku?
Sad pritisak na bagru da Becira rijese. Tandem Meho-Mirsad postsje stvarnost. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mirsad je, na FB, objavio neku vijest svedskog portala u vezi Anela, moze li nam ko prevesti?
Sta se tu treba navijati?Mozda ne ispadnu bas u prvom pretkolu,ali grupnu fazu bilo kojeg evropskog takmicenja nece uhvatiti ni za 50 godina.Sa ili bez naseg navijanja.
Dan tmuran ja mahmuran
Daj link. Mozda je onaj clanak sa SVT Sporta gdje rekao da se nije odlucio kao.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.