Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Ko je ovaj celavi hahaha
E ćelo popišam ti se po ćeli Sabanadzovic i Demirovic bili na vagi pa je ovaj prvi u A timu a Demir zavrsio u u 21 timu
Kakva neozbiljnost, poslije pola godine pauze mogli su barem u majicama koje predstavljaju savez BiH izaći pred javnost. A chetalju sa neretve se popišam na labrnju matoru
NEMA NAZAD
sta mislis Deschamps se pojavi na press i kaze nisam zvao Mbappe jer idemo po redu, on jos moze za U21 igrat. Na posmatranju je.
Saban Legenda U15, U17, U19 i U21. on je nasa buducnost. kako ovaj lik pita " sto samo 2 igraca iz nase lige" 

Smijesna ekipa sa smijesnim selektorom za kojeg nisam ocekivao da ce pasti pod utjecaj raznoraznih menadzercica. Je.bali te Sabanadzovic, Serbecic, Todorovic, Duljevic i slicni.
Ali ipak kad razmislim nismo bolje ni zasluzili, previse se vecina pravi pametna a tvrdili su da je Prosinecki bolje rjesenje od Osima.
Ali ipak kad razmislim nismo bolje ni zasluzili, previse se vecina pravi pametna a tvrdili su da je Prosinecki bolje rjesenje od Osima.
forza
Bećir još i full smo nazad onda bekovi,sredina i napad
Rodjeni su pitarske picke!
Joj izjave ovog Cvike vezano za Muhu I Šabana
Za svakog igraca vaze druga pravila, nema dalje, koracamo pravim putem

Za svakog igraca vaze druga pravila, nema dalje, koracamo pravim putem

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ljudi, ovo je spisak iz februara. Tad su ovi igrači dogovoreni i to je to.
Forma, transferi, mjeserci koji su prošli su nebitni.
Forma, transferi, mjeserci koji su prošli su nebitni.
Dvije domace utakmice za odlazak na europ a oni se zajebavaju. 

Mjau !
Cviko pa Lippi, nema dalje. Strucnjak koji je dici Kineski fudbal na next level. Nisam odavno procitao o covjeku ko se bolje "upakovao" i ugurao kao on.
ipak u neku ruku mi je drago sto bar ne moze nista onaj "kvazi menedzer" aka bolesnik sto zastupa par onih iz Maribora. Zaboravio sam mu ime.
-
- Kontakt:
Povraca mi se, ovo je gore od Prosineckog! Cviko fudbalski anonimus koji nema kvalitet da vodi ekipe u federalnoj ligi objasnjava i odlucuje o pozivima u A selekciji.
Sabanadzovic je tu samo zbog Refika i njegovih prijateljskih veza, momak nema kvalitet da igra Premijer ligu nasu. Demirovicu idi igraj za Crnu Goru ne trebaju ti ova sarajevska go.vna u zivotu.
Sabanadzovic je tu samo zbog Refika i njegovih prijateljskih veza, momak nema kvalitet da igra Premijer ligu nasu. Demirovicu idi igraj za Crnu Goru ne trebaju ti ova sarajevska go.vna u zivotu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Admir Husarić aka Profa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- imekorisnicko
- Kontakt:
Izgleda da je jedino što niko ne spori da Sabanadzovic ne treba biti na spiskuWandelanoite je napisao/la: ↑17 avg 2020, 12:24Povraca mi se, ovo je gore od Prosineckog! Cviko fudbalski anonimus koji nema kvalitet da vodi ekipe u federalnoj ligi objasnjava i odlucuje o pozivima u A selekciji.

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dosta skroman sastav, bez Dzeke i Pjanica mi smo trecerazredna ekipa.
Ovo sto ima telenata nisu pozvani, pokusavaju se ozivjeti karijere pojedinaca i zovu se babini sinovi da bi se prodali.
Ovaj Sabanadzovic je odigrao 300 minuta prosle sezone, opet menadzeri vode reprezentaciju.
Ovo sto ima telenata nisu pozvani, pokusavaju se ozivjeti karijere pojedinaca i zovu se babini sinovi da bi se prodali.
Ovaj Sabanadzovic je odigrao 300 minuta prosle sezone, opet menadzeri vode reprezentaciju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- grbavicka1921
- Kontakt:
Odavno se ne zovu igrači koji svojim trenutnim zalaganjem i formom zaslužuju pozive, ma koliko godina života imali. Pa Pape je imao 30 i kusur pa ubijao Rumune. Ako se varam nek me neko ispravi od kona ili boljih poznavaoca.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
"Ne bih se složio da Bešić nije igrao mjesecima. Nisu ni ostali igrali zbog ove situacije. Bešić ostavlja srce na terenu i on zaslužuje da je na spisku. Selektor računa na njega i želimo da bude dio ovog tima. Što se tiče Anela on je jedan od naših najperspektivnijih mladih igrača koji je prošao sve omladinske kategorije BiH. Stav nas je da se trebamo okrenuti mlađim igračima i da ih primaknemo u A tim. Odlučili smo se za Anela kako bi osjetio atmosferu u A selekciji i da bude tu s nama. Razmišljali smo i o Demiroviću, ali u ovom momentu smo se za Anela odlučili. Minutaža koju nema u klubu ne mora uvijek biti presudna", rekao je Cviko.
Cviko
Cviko

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.