Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Ma vidi se da mu caca samo hoce da bude medijski u centru paznje...Tezak slucaj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja mislim da bi ovdje trebali pokusati i preko Dennisa malo urgirati. Obojica su iz Malmea prakticki, tamo bili skupa vjerovatno u jednom trenutku. Tako da mozda bi i anelu bilo drago da mu se kaze imas velike sanse da budes stoperski par sa Dennisom.
Sto bi realno i trebao biti u budućnosti osim ako slucajno Becir ne dodje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
DeeWa je napisao/la: ↑17 avg 2020, 09:26Ja mislim da bi ovdje trebali pokusati i preko Dennisa malo urgirati. Obojica su iz Malmea prakticki, tamo bili skupa vjerovatno u jednom trenutku. Tako da mozda bi i anelu bilo drago da mu se kaze imas velike sanse da budes stoperski par sa Dennisom.
On ce igrati za nas sto posto. Dok otac pise odkucite se sta zelite Anel.bi mogao igrati za Svedsku znaci cekaju nase. Da zele za Svedsku vec bi nas ****
Anelov otac se, na svoj primitivan način, trudi da pokaže da mu je stalo da mali zaigra za BiH. Indirektno, moli da se stvari pokrenu.
S druge strane, ovi naši mu nisu u stanju obezbijediti pasoš, da bi uopšte mogo da pokrene proces promjene sportskog državljanstva.
Već sad vidimo očekivan rasplet, počelo je zaoštravanje, raja ga pljuje, "sad ga ne treba nikako zvat"!, ide se u konflikt koji će ga odaljit od bih.
Na sličan način su tjerani igrači i prije.
Meni se čini da je Hadžikadunić ispunio kvotu kvalitetne dijaspore za narednih nekolko godina.
Sad se ide na taktiku - kontaktirali smo igrača i više ništa nećemo uradit da ga dobijemo.
Na koncu, i ovaj spisak pokazuje ko su ti ljudi.
S druge strane, ovi naši mu nisu u stanju obezbijediti pasoš, da bi uopšte mogo da pokrene proces promjene sportskog državljanstva.
Već sad vidimo očekivan rasplet, počelo je zaoštravanje, raja ga pljuje, "sad ga ne treba nikako zvat"!, ide se u konflikt koji će ga odaljit od bih.
Meni se čini da je Hadžikadunić ispunio kvotu kvalitetne dijaspore za narednih nekolko godina.
Sad se ide na taktiku - kontaktirali smo igrača i više ništa nećemo uradit da ga dobijemo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Anelov otac može i direktno prozivati određene ljude ako smatra da neki pojedinci nešto namjerno koče. Ovo je već poigravanje sa ugledom reprezentacijeDrFilgud je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:17Anelov otac se, na svoj primitivan način, trudi da pokaže da mu je stalo da mali zaigra za BiH. Indirektno, moli da se stvari pokrenu.
S druge strane, ovi naši mu nisu u stanju obezbijediti pasoš, da bi mogo da pokrene proces promjene sportskog državljanstva.
Koji crni ugled reprezentacije!? poznati smo ko zadnji europski šljam.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:20Anelov otac može i direktno prozivati određene ljude ako smatra da neki pojedinci nešto namjerno koče. Ovo je već poigravanje sa ugledom reprezentacijeDrFilgud je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:17Anelov otac se, na svoj primitivan način, trudi da pokaže da mu je stalo da mali zaigra za BiH. Indirektno, moli da se stvari pokrenu.
S druge strane, ovi naši mu nisu u stanju obezbijediti pasoš, da bi mogo da pokrene proces promjene sportskog državljanstva.
Najobičnija bagra koja ono malo dobrog što je uradila, uradila je pod pritiskom navijača.
Mirsad Ahmedhodžić je gospodin i patriota za 99% likova u i oko saveza.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 17 avg 2020, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Upravo, covjek haman moli da se pozove mali, da igra za nas, logicno ako necete vi ima ko hoce
Al bosnjo ko bosnjo, evo ko ovaj sa slikom nekog brkatog soma to ne razumije. Jbg inteligencija je cudna stvar
Al bosnjo ko bosnjo, evo ko ovaj sa slikom nekog brkatog soma to ne razumije. Jbg inteligencija je cudna stvar
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Hahahaha ma pusti ga, vidis da misli da je i dalje 2013-2014 godina kada smo bili nesto u fudbalskoj evropi i ljudi nas gledali sa respektom. Mi smo nizerazredna reprezentacija od 2015 godine gdje menadzerstvo hara, kao i mahala.DrFilgud je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:21Koji crni ugled reprezentacije!? poznati smo ko zadnji europski šljam.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:20Anelov otac može i direktno prozivati određene ljude ako smatra da neki pojedinci nešto namjerno koče. Ovo je već poigravanje sa ugledom reprezentacijeDrFilgud je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:17Anelov otac se, na svoj primitivan način, trudi da pokaže da mu je stalo da mali zaigra za BiH. Indirektno, moli da se stvari pokrenu.
Najobičnija bagra koja ono malo dobrog što je uradila, uradila je pod pritiskom navijača.

@igrajlopte 🐦
- imekorisnicko
- Kontakt:
šta je poenta? Prihvatimo da smo šljam? Ovo što otac radi je u najmanju ruku kontraproduktivno, mali je mlad i igra za Malmo,možda je talentovan,nikad ga nisam gledo u životu,a možda i nije ništa specijalno. U svakom slučaju,ni blizu dovoljno bitna faca da bi prijetioDrFilgud je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:21Koji crni ugled reprezentacije!? poznati smo ko zadnji europski šljam.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:20Anelov otac može i direktno prozivati određene ljude ako smatra da neki pojedinci nešto namjerno koče. Ovo je već poigravanje sa ugledom reprezentacijeDrFilgud je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:17Anelov otac se, na svoj primitivan način, trudi da pokaže da mu je stalo da mali zaigra za BiH. Indirektno, moli da se stvari pokrenu.
To je logika - ako pozove poropalog Hodžića u reprezentaciju, pa on napravi transfer u Baklavaspor, Željo će hajrovat 164,5 marke.
-
- Kontakt:
Mirso pogrijesio sam, da sam na tvom mjestu vec danas bi se Anel odlucio za Svedsku.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Banda namjerno neće da Ahmedhodžiću obezbijedi pasoš, svjesno ga tjeraju.
Da ne zauzima mjesto amaterima iz domaće lige i onim koji su spremni da plate.
Nego lože raju protiv Mirsada, koji ih MOLI da Anel igra za Bih.
Da ne zauzima mjesto amaterima iz domaće lige i onim koji su spremni da plate.
Nego lože raju protiv Mirsada, koji ih MOLI da Anel igra za Bih.
Jel sad svi navijamo da Anel obuce dres Svedske? 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- robertkosar
- Kontakt:
Jasam ga gledao: mlad momak perspektivan jeste ali je dosta naivan i neiskusan i nije jos za repke. Kod Sveda ce propasti kao i tankovic, deni avdic, kujevic itd. Oni ce ga uzeti samo da nije u drugoj repki a prioritet im je njihov rodjeni igrac ili kako oni kazu: han har svensk rotorimekorisnicko je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:25šta je poenta? Prihvatimo da smo šljam? Ovo što otac radi je u najmanju ruku kontraproduktivno, mali je mlad i igra za Malmo,možda je talentovan,nikad ga nisam gledo u životu,a možda i nije ništa specijalno. U svakom slučaju,ni blizu dovoljno bitna faca da bi prijetioDrFilgud je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:21Koji crni ugled reprezentacije!? poznati smo ko zadnji europski šljam.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:20
Anelov otac može i direktno prozivati određene ljude ako smatra da neki pojedinci nešto namjerno koče. Ovo je već poigravanje sa ugledom reprezentacije

Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 17 avg 2020, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ovdje se očito radi o 2 radikalno različite filozofije.Meni su kao navijaču,patrioti ili šta god hoćeš slučajevi "Tanković" i "Seferović" poniženje. Navijam za reprezentaciju,ne za Real Madrid, želim da se sa nečim mogu poistovjetit,identifikovat. Ovo što ovaj otac radi je obični papanluk.
ps igrače Želje ne promovišem nikad
Trenutno navijamo da domaći timovi isdpadnu u prvom pretkoplu Europe.
Što oni žele navijačima reprezentacije, mi želimo njima.
Što oni žele navijačima reprezentacije, mi želimo njima.
Ja sam mislio ,da ja barem Misimovic sposoban.....jbt,vazda problemi oko Papira,a Kada Ameri u Kosarci zele i malo plate,odmah se izganja BIH putovnica
Halo da li si normalan? **** ti tvoj savez i misimovicevo rostiljanje po minhenu, spali smo na to da covjek koji zeli da mu sin zaigra za svoju domovinu i pokusava na sve nacine privuci paznju da bi se bar neko sjetio da treba da radi svoj posao.
Dobicete eksluzivu ubrzo vezano za Anela
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.