NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
Lakersi su tek na 3.mjestu zapada, Spursi i Dallas izgledaju dobro i mogli bi biti i ispred Lakersa. Na istoku Miami se diže, večeras očekujem njihovu pobjedu protiv Kingsa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:bogut 24 poena,22 skoka,5 blokada
partija karijere, milicic 7 blokada
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dobice kingse lagano....Ted Mosby je napisao/la:Lakersi su tek na 3.mjestu zapada, Spursi i Dallas izgledaju dobro i mogli bi biti i ispred Lakersa. Na istoku Miami se diže, večeras očekujem njihovu pobjedu protiv Kingsa

Amare je napravio triple double sa izgubljenim loptama (36poena,10 skokova i 11 izgubljenih)

Washington - New York 95:101
Again and Again!
Again and Again!

CP3 će postati slobodan, a neznam za Mela. To bi bio odličan posao i konačno bi se borili za titulu. Sve ove godine iza nas su bili među zadnjima na Eastu, u vrijeme ljenog Marburyja, nadrogiranog Curryja i Crawforda koji se jedini trudio -.-Wolverine je napisao/la:nema teorije da niksi to urade, samo bi im onemogucilo dovodjenje mela i cp3
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
kako ce skakat kad se stalno izvlaci na sut.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:višeg igrača a tako slabog skakača od bargnanija dugo nije bilo.
meni je gori od njega npr brook lopez, covjek sa svojih 2.13 za 35 minuta hvata 6 skokova u prosjeku

ima tih visokoh dosta koje ne mogu uhvatit loptu pod kosem ,sto bi im ipak trebala bit prva zadacaWolverine je napisao/la:kako ce skakat kad se stalno izvlaci na sut.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:višeg igrača a tako slabog skakača od bargnanija dugo nije bilo.
meni je gori od njega npr brook lopez, covjek sa svojih 2.13 za 35 minuta hvata 6 skokova u prosjeku
Jedan je Yaodema je napisao/la:ima tih visokoh dosta koje ne mogu uhvatit loptu pod kosem ,sto bi im ipak trebala bit prva zadacaWolverine je napisao/la:kako ce skakat kad se stalno izvlaci na sut.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:višeg igrača a tako slabog skakača od bargnanija dugo nije bilo.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
jeste majku ebo tamo na fantasiju meda ne moze sto se skoka tice, sve ocekujem da "proskace" al nishtaWolverine je napisao/la:kako ce skakat kad se stalno izvlaci na sut.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:višeg igrača a tako slabog skakača od bargnanija dugo nije bilo.

nema potpisa
ja ne znam koji k.... ce im cp3, pogotovo ako izbore play off ove sezone. malo je rec da bi to bilo neljudski prema vise nego odlicnom feltonu ove sezene, bolje kakav prekaljeni dobar suter, npr. kad se mogli ukljucit u ovaj trade za richardsonaCarlo je napisao/la:Washington - New York 95:101
Again and Again!
CP3 će postati slobodan, a neznam za Mela. To bi bio odličan posao i konačno bi se borili za titulu. Sve ove godine iza nas su bili među zadnjima na Eastu, u vrijeme ljenog Marburyja, nadrogiranog Curryja i Crawforda koji se jedini trudio -.-Wolverine je napisao/la:nema teorije da niksi to urade, samo bi im onemogucilo dovodjenje mela i cp3
sigurno im je bolje imat cp3 nego feltona. zato feltonu i jesu dali ugovor od dvije godine. mislim da je sigurno to da cemo za dvije sezone gledat novu veliku trojku, amare, melo i cp3.
a richardson njima ne treba, imaju vec dva dobra beka u chandleru i fieldsu. njima treba centar. ako bi se slucajno desilo da pored ove dvojice potpisu i tysona chandlera, pa to bi bila perverzija.
paul
fields/chandler
melo
amare
chandler
strasno...
a richardson njima ne treba, imaju vec dva dobra beka u chandleru i fieldsu. njima treba centar. ako bi se slucajno desilo da pored ove dvojice potpisu i tysona chandlera, pa to bi bila perverzija.
paul
fields/chandler
melo
amare
chandler
strasno...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
to bi bila sjajna petorka, ali da bi osvojili titulu, amare treba poceti igrati odbranuWolverine je napisao/la:sigurno im je bolje imat cp3 nego feltona. zato feltonu i jesu dali ugovor od dvije godine. mislim da je sigurno to da cemo za dvije sezone gledat novu veliku trojku, amare, melo i cp3.
paul
fields/chandler
melo
amare
chandler
strasno...

- adriano_leite
- Kontakt:
Nema sanse da Wilson ostane u Knicksima, jer momak nece igrati za 3 ili 4 miliona po sezoni sigurno, te nece mu moci ponuditi ugovor. Sve mi mirise na trade Chandler-Touriaf-Anthony Randolph i mozda Curry za Mela i jos neki manji ugovor iz Denvera. Ako ostane tim Knicksa ovakav kakav je, nema sanse da potpisu Mela, jer nemaju dovoljno para, zbog produzenja ugovora Chandleru. Mislim da ce Melo trejdom doci u Knickse, jer ne vidim kako drugacije moze doci u Knickse, ako se ne promijeni dosta stvari.Wolverine je napisao/la:sigurno im je bolje imat cp3 nego feltona. zato feltonu i jesu dali ugovor od dvije godine. mislim da je sigurno to da cemo za dvije sezone gledat novu veliku trojku, amare, melo i cp3.
paul
fields/chandler
melo
amare
chandler
strasno...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
ko da je knicksima problem placat luxury tax.
- adriano_leite
- Kontakt:
$42,469,302 salary cap Knicksa za sljedecu sezonu. Melo ce sigurno maximalan ugovor da trazi, znaci nema sanse da stane u nekih 55 miliona dolara salary cap-a. Jer kako ja znam, ne mogu oni da ponude maximalan ugovor free agentu ako ce tada ici u minus. Jedino ako ga trejduju, onda ce imati onaj birth rights ili kako se vec pise, tako da bi tek onda mogli u minus i ponuditi max ugovor.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
birdadriano_leite je napisao/la:$42,469,302 salary cap Knicksa za sljedecu sezonu. Melo ce sigurno maximalan ugovor da trazi, znaci nema sanse da stane u nekih 55 miliona dolara salary cap-a. Jer kako ja znam, ne mogu oni da ponude maximalan ugovor free agentu ako ce tada ici u minus. Jedino ako ga trejduju, onda ce imati onaj birth rights ili kako se vec pise, tako da bi tek onda mogli u minus i ponuditi max ugovor.

a melo ako vec zeli igrati sa amareom i paulom, onda se moze oprostit od maksimalnog ugovora.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma mislim da melo nece u knickse, pre ce otici u netse
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:http://basketball.realgm.com/src_wireta ... 1211/****/
Ma to su samo price, rekla kazala.....A kako vi to mislite da knicksi dovedu i anthonya i paula????

nisu to samo suplje.
sta ti mislis da li bi melo radije igrao a amareom u knicksima ili sa smecem u netsima?
sta ti mislis da li bi melo radije igrao a amareom u knicksima ili sa smecem u netsima?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Dok amare ne popravi odbranu, ja bi radije igrao u netsima, a kada bi popravio igrao bih za knickse.... Kako mislis da osvoje naslov ako amare igra onakvu ocajnu odbranu????Wolverine je napisao/la:nisu to samo suplje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.