sreća, ovdje centimetri znače život

Moderator/ica: rio_Ferdy88
baš, ne mogu vjerovat kakav bolidakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:24svaka cast hrvatskom komentatoru kad moze da se smije na ovo
nema opcija na EON na kompu da se promijeni jezik na SK 3![]()
Jedina opcija kada vam se instalira EON da tad stavite na srpski jezik, ako nije urađeno onda ništa...Captain4 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:26baš, ne mogu vjerovat kakav bolidakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:24svaka cast hrvatskom komentatoru kad moze da se smije na ovo
na TV u sobi gdje imam EON box moze se mijenjati jezik kao i na D3 uredjaju u dnevnom boravku, ali nema te opcije na kompjuteru i aplikaciji na mobitelu, i kad vracam sadrzaj unazad uvijek na hrvatskom jeziku osim glavnog SK1bombaysaphire je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:35Jedina opcija kada vam se instalira EON da tad stavite na srpski jezik, ako nije urađeno onda ništa...Captain4 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:26baš, ne mogu vjerovat kakav bolidakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:24svaka cast hrvatskom komentatoru kad moze da se smije na ovo
Ja imam EON u dnevnom boravku, sreća u sobama je D3 da promjenim kao čovjek![]()
Mada kasnije gledam snimak na hrvatskom, zanimljivo mi koliko je Srđan ispred![]()
Isto vala. Jos sad citam njegove nekakve izjave za Ducati. Citav svijet prica o Doviju i nepravdi koju mu prave, a on naso govoriti da Dovi nema dobre odnose, da ne koristi prilike i da bi on mogo uletit tu. Jbt lik u 2 sezone nije skupio 10 bodova sve ukupno, uzme jednu pol poziciju i digne se do neba. Bas mi je odvratan postao.TOMCRAFT je napisao/la: ↑16 avg 2020, 17:21Zarco mi pomalo ide na neku stvar, preagresivan je, postaje opasan po sve učesnike na stazi, sjetimo se sličnog sudara sa Marquezom na Philip Islandu 2018, prošla trka kada izbacuje Espargara, bilo je još dosta kontakata sa ostalim vozačima, ali bez težih posljedica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.