FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 16 avg 2020, 09:09

Vanja8 je napisao/la:
16 avg 2020, 09:02
E svasta se nacitati ovdje...Hahahahaha

Puna usta Sarajeva, a imas osjecaj kao da si na temi "Plava birtija"...
Shvatam da su pojedinci "zabrinuti" za nas, ali dajte malo perfidnije pisite, previse ste u toj zabrinutosti otisli daleko i vasa prica o smjenama i prizivanjima rusenja trenera apsolutno ne pije vode...

Svaki trener ce imati vrijeme da se dokaže i kao sto je imao i prethodni nakon par blamaža i drhtanja do zadnje minute i stative , tako ce imati i Vinko i normalno da ako po procjeni UO ne ispuni zadatke da ce biti zamijenjen, kao i u svakom drugom klubu...

Odjednom se obicni navijac pretvori u vrsnog analiticara, za kojim Skay sport mjesecima ceka kako bi dao neku analizu meca bilo koje lige...

Tako dodjosmo da saznanja da Partizanovi igraci Suma, Sadiku,Asano,Miletic,Stevanovic, zapravo nisu clanovi prve postave , ali im to Milosevic jos nije rekao nakon poraza od N.Pazara
Kao sto nije ni Ben, Borjan, Degenek u prvih 11 Zvezde...

Pa ako vec tako razmisljate, pokusajte skontati, da možda i Vinko koristi istu taktiku, pa u nastavku izvede neku drugu postavu sa "povratnikom" Gavricem od koga se sad u najmanju ruku pravi Makalele, a do prije 20 dana taj isti igrac je od istih ljuda bio vise ona posuda za pljuvanje u Saloonima na divljem zapadu, no fudbaler...

KONSTRUKTIVNA KRITIKA, da poželjna je u svakoj sredini, u svakom klubu, ali pojedinci koristite je da ukažete na propuste , a ne na blacenje kluba, psovanje i pretvaranje teme u mulj nebuloza i gluposti...

Kad covjek cita sa strane, tacno se upita koliko zapravo pojedinci vole klub i koliko zapravo njih navija da mi i od ovih amatera izgubimo, kako bi pozivali pojedine "spasioce" kluba, koji su presljeni u legende i cije usluge nece klubu biti potrebne u buducnosti...
Meni su najgori ovi što pametuju drugima i sebe smatraju kompetentnim, a drugima ne dozvoljavaju da iznesu svoje mišljenje..

Ti sad ispade Ferguson, a oni su samo posmatrači utakmica, jel?

Opustite se malo, forum je ima svako pravo na svoje mišljenje..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 avg 2020, 09:11

Mi imamo jos 30 kola, tj 90 bodova.

Malo je to za ovu razliku od 5 bodova i utakmicu manje...

Nije samo Ferguson dobar trener, promjeni pricu malo ba... :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 avg 2020, 09:11

zagorski je napisao/la:
16 avg 2020, 03:02
ajdohordas je napisao/la:
16 avg 2020, 01:32
Smiju vam se ljudi bolan dok čitaju vaše postove o njima i koliko ste ih se usr.ali a treće kolo tek...
Šta vam je, de se dozovite malo.
Čitajući ovog @Inijestu čovjeg bi pomislio 15 bodova nam bježe u trećem kolu tek.
Ko god ih se boji i misli da su kvalitetniji od nas ima PL Općenito pa tamo na njihove oči im dižite moral i samopouzdanje.

Ovo je tema FK Sarajevo... Kritike, analize, pretpostavke, transferi, akademija, prvi tim, stadion, administracija itd.

Jednom da mi je da udjem na njihov forum i da pročitam kako oni nas u bilo čemu fale mogao bih umrijeti odmah...
A vi njima samo moral dižite i ego, pisajući po našoj temi kako su dobra ekipa i kako imaju najboljeg trenera u ligi, kako su u formi, kako smo igrački tu i tamo.
A sta ocekujes drugo da se prica, jbg to je realnost videna na terenu u ova 4 kola, mi anemicni oni razvalju. Bodove prospemo kod ekipe nad kojom se drugi izivljavaju, simin han nas ubije igrom na kosevu, na terenu izgledamo kao rastimovani orkestar. A sve to uz cinjenicu da imamo najjaci budzet i daleko najplacenije igrace i SŠ.
Mozemo mi pricati bajke i zavaravati se ali sta imamo od toga!?
I boli me **** za njihov ego i moral, neka im nasi igrom i rezultatom ubiju i jedno i drugo. I neka nama dadnu osnove za bilo kakav optimizam.
Tako je!
Nek prodju nomade i dobijemo velez uz dobru igru sva ova prica ode niz vodu. Trebaju da pokazu na terenu da smo najbolji i to je to.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 avg 2020, 09:12

Zip je napisao/la:
16 avg 2020, 09:11
Mi imamo jos 30 kola, tj 90 bodova.

Malo je to za ovu razliku od 5 bodova i utakmicu manje...

Nije samo Ferguson dobar trener, promjeni pricu malo ba... :rol:
Ferguson je najbolji ikad, od go.vana pitu pravio..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 avg 2020, 09:17

Mourinho,Klopp,Bielsa,Fernando Santos,Espirito Santo, Simeone,Conte
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 avg 2020, 09:20

ledesma je napisao/la:
16 avg 2020, 09:09
Vanja8 je napisao/la:

Shvatam da su pojedinci "zabrinuti" za nas, ali dajte malo perfidnije pisite, previse ste u toj zabrinutosti otisli daleko i vasa prica o smjenama i prizivanjima rusenja trenera apsolutno ne pije vode...

Svaki trener ce imati vrijeme da se dokaže i kao sto je imao i prethodni nakon par blamaža i drhtanja do zadnje minute i stative , tako ce imati i Vinko i normalno da ako po procjeni UO ne ispuni zadatke da ce biti zamijenjen, kao i u svakom drugom klubu...

Odjednom se obicni navijac pretvori u vrsnog analiticara, za kojim Skay sport mjesecima ceka kako bi dao neku analizu meca bilo koje lige...

Tako dodjosmo da saznanja da Partizanovi igraci Suma, Sadiku,Asano,Miletic,Stevanovic, zapravo nisu clanovi prve postave , ali im to Milosevic jos nije rekao nakon poraza od N.Pazara

Pa ako vec tako razmisljate, pokusajte skontati, da možda i Vinko koristi istu taktiku, pa u nastavku izvede neku drugu postavu sa "povratnikom" Gavricem od koga se sad u najmanju ruku pravi Makalele, a do prije 20 dana taj isti igrac je od istih ljuda bio vise ona posuda za pljuvanje u Saloonima na divljem zapadu, no fudbaler...

KONSTRUKTIVNA KRITIKA, da poželjna je u svakoj sredini, u svakom klubu, ali pojedinci koristite je da ukažete na propuste , a ne na blacenje kluba, psovanje i pretvaranje teme u mulj nebuloza i gluposti...

Kad covjek cita sa strane, tacno se upita koliko zapravo pojedinci vole klub i koliko zapravo njih navija da mi i od ovih amatera izgubimo, kako bi pozivali pojedine "spasioce" kluba, koji su presljeni u legende i cije usluge nece klubu biti potrebne u buducnosti...
Meni su najgori ovi što pametuju drugima i sebe smatraju kompetentnim, a drugima ne dozvoljavaju da iznesu svoje mišljenje..

Niti sam Ferguson, niti Ancheloti...
Drugo, kad se nesto procita , onda u glavi skontas sta je neko htio napisati, posto ocigledno imas problem sa percepcijom shvacanja, da ti pojasnim...
Nigdje nisam napisao da neko nema i ne treba da iznose svoje misljenje, ali sam skrenuo pažnju da se ne lupetaju gluposti poput sastava Partizana, Zvezde, Dinamo i konstatacije da oni igraju sa drugom postavom...
Skrenuo sam pažnju da forumasi ne trebaju nikome da psuju ljude iz kluba bez obzira i da ispadnemo iz lige...U sebi neka rade sta hoce, ali javno ne dozvoljavaju ni pravila ovog foruma...
Ukazao sam koliko ljudi nemaju svoje misljenje, pa nakon salvi uvreda prema nasem bivsem igracu Gavricu, sad od njega prave statusni simbol veznog reda...
Eto ukratko, nadam se da si sad konacno shvatio smisao napisanog posta i da ovaj PDF treba da bude tema o klubu, a ne psiholoska radionca isfrustriranosti pojedinaca sa psovkama i nebulozama...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 avg 2020, 09:27

Vanja8 je napisao/la:
16 avg 2020, 09:20
ledesma je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Drugo, kad se nesto procita , onda u glavi skontas sta je neko htio napisati, posto ocigledno imas problem sa percepcijom shvacanja, da ti pojasnim...
Nigdje nisam napisao da neko nema i ne treba da iznose svoje misljenje, ali sam skrenuo pažnju da se ne lupetaju gluposti poput sastava Partizana, Zvezde, Dinamo i konstatacije da oni igraju sa drugom postavom...
Skrenuo sam pažnju da forumasi ne trebaju nikome da psuju ljude iz kluba bez obzira i da ispadnemo iz lige...U sebi neka rade sta hoce, ali javno ne dozvoljavaju ni pravila ovog foruma...
Ukazao sam koliko ljudi nemaju svoje misljenje, pa nakon salvi uvreda prema nasem bivsem igracu Gavricu, sad od njega prave statusni simbol veznog reda...
Eto ukratko, nadam se da si sad konacno shvatio smisao napisanog posta i da ovaj PDF treba da bude tema o klubu, a ne psiholoska radionca isfrustriranosti pojedinaca sa psovkama i nebulozama...

Pametolog ko i onaj zip..

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 avg 2020, 09:31

ledesma je napisao/la:
16 avg 2020, 09:27
Vanja8 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

Pa bolan jos nisi shvatio da smo Zip i ja zajednicki profil...E yebaji ga
A ja se nadao da ces shvatiti sta sam napisao u postu...Nista moram se vratiti na profil Zip...

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 16 avg 2020, 09:55

ajdohordas je napisao/la:
16 avg 2020, 01:32
Smiju vam se ljudi bolan dok čitaju vaše postove o njima i koliko ste ih se usr.ali a treće kolo tek...
Šta vam je, de se dozovite malo.
Čitajući ovog @Inijestu čovjeg bi pomislio 15 bodova nam bježe u trećem kolu tek.
Ko god ih se boji i misli da su kvalitetniji od nas ima PL Općenito pa tamo na njihove oči im dižite moral i samopouzdanje.

Ovo je tema FK Sarajevo... Kritike, analize, pretpostavke, transferi, akademija, prvi tim, stadion, administracija itd.

Jednom da mi je da udjem na njihov forum i da pročitam kako oni nas u bilo čemu fale mogao bih umrijeti odmah...
A vi njima samo moral dižite i ego, pisajući po našoj temi kako su dobra ekipa i kako imaju najboljeg trenera u ligi, kako su u formi, kako smo igrački tu i tamo.

Evo ja se izvinjavam i tebi i svima kojima je zasmetalo tp sto sam napisao, necu vise
Napisao sam to iz razloga sto sam bas razocaran, imas 3 trofeja u 2 god, najbolje uslove, plate, najkompletniji tim i ti umjesto da dovedes 2 pojacanja( Beciraja i Anela Hadzic npr.) i dignes ekipu na veci level, ti brate udjes u sezone sa nekom kurcoboljom, nemotivisan totalno , dopustas da oni gladni kerovi budu bolji od tebe ( bukvalno gladni jer 1/4 plate nasih igraca dobiju u 4 mjeseca jednom)

Jos jednom se izvinjam necu rijec napisati vise osim o FKS! Jel posteno ?
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 avg 2020, 09:57

Odoh daleko, ali ako u skorije vrijeme budemo mijenjali trenera, volio bih vidjeti Vuleta Trivunovica na nasoj klupi. Pravilan razvoj kao trenera, ostvaruje dobre rezultate i sa Goskom, a vec ranije kao trener Borca je dokazao da ima kapacitet i da je sposoban voditi i vece timove.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 avg 2020, 10:00

ledesma je napisao/la:
16 avg 2020, 09:27
Vanja8 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

Evo da ti se i sa ovog profila javim i volio bih da konacno shvatis poentu ovog mog posta....

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2020, 10:08

Ja fino govorim Morti da me zaposli kao pomocnika, da brisem postove on nece. Ja sam ovdje 24/7 nisam kao neki sto su se pokupili hehe
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 avg 2020, 10:08

Jel zna neko kad nasi krecu u Vels sutra, prekosutra?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2020, 10:09

Napapijri je napisao/la:
16 avg 2020, 09:57
Odoh daleko, ali ako u skorije vrijeme budemo mijenjali trenera, volio bih vidjeti Vuleta Trivunovica na nasoj klupi. Pravilan razvoj kao trenera, ostvaruje dobre rezultate i sa Goskom, a vec ranije kao trener Borca je dokazao da ima kapacitet i da je sposoban voditi i vece timove.
Mislim da je produktivnije gledati način na koji ćemo podržati čitav kolektiv FK Sarajevo, za tri dana igramo prvo pretkolo lige prvaka i treba primarno na to gledati pa onda na Velež.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 avg 2020, 10:16

Lik je napisao/la:
16 avg 2020, 10:08
Jel zna neko kad nasi krecu u Vels sutra, prekosutra?
Večeras u 19:00 je druga epizoda Bordo Sedmice, vjerovatno će biti priče o tome.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 16 avg 2020, 10:20

**** im mater, treba ih rastjerat, nismo zabili 10 golova, sta Jeleskovic radi, zasto Vinko ne psuje majke igracima, zasto Vinko stoji mirno, zasto Husref ne prestane **** majke igracima, zasto ne trce po 14 km u prosjeku, zasto Oremus ne igra beka, zasto Oremus igra beka

Konstruktivan razgovor pojedinih clanova ss.ba foruma na dijelu namijenjenom za navijace FK Sarajevo

#GdjeVamJeNovčaniUlogZaUpravljackaPravaKluba
Zadnja izmjena: collector, dana/u 16 avg 2020, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 avg 2020, 10:22

ElCartel11 je napisao/la:
16 avg 2020, 10:08
Ja fino govorim Morti da me zaposli kao pomocnika, da brisem postove on nece. Ja sam ovdje 24/7 nisam kao neki sto su se pokupili hehe
:puke: :puke: :puke:
Mortin mali...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2020, 10:23

Napapijri je napisao/la:
16 avg 2020, 09:57
Ja bi Vuleta prvo u akademiju pa posle polako prvi tim.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 16 avg 2020, 10:24

Meni se ne sviđa ovo odgađanje utakmica. Mogli su normalno juče ili danas odigrati ovu sa Olimpikom pa onda putovati. Šta bi tek bilo da se u grupe plasiramo izgleda da bi igrali cijelu zimu zaostale utakmice.
ISTINA ZA VEDRANA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2020, 10:25

Stigla cestitka iz Bayerna za titulu.

Salihamidzic :salut:

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ, KarloIvandic, Proximic i 43 gosta.