FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Sanchez1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez1987 » 16 avg 2020, 00:55

feniksptica je napisao/la:
15 avg 2020, 23:28
Sanchez1987 je napisao/la:
15 avg 2020, 23:25
tm01hzne je napisao/la:
15 avg 2020, 23:22

Prijenos (koji nije na int. feedu) jednom kamerom i ti bi VAR :D :urnebes:
Otkud tesarima,opcinarima i zidarima,,sve to 😁 samo da ne ispadnemo od ovih amatera :pray:
A volio bi ti jelde..taman jos da vise napadnes Vinka i da prizivas idola da se vrati ?? Mislim i ovako to radis, samo sto bi bilo jos jace. Ne vidim neku pozitivu kod tebe ni sad ni prije kad je bas islo
Tebi ako je dobro da ispadnemo ne moras govoriti u moje ime,,a sto se tice trenera da je moj otac trener i ispadne od opstinara i keramicara,,ja bi mu **** sve,,a tebi i slicnim tebi ako i poslije toga bude dobar onda ga vodi kuci sebi pa trenirajte s njim.
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 16 avg 2020, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 16 avg 2020, 00:57

Srijeda Lyon - Bayern, polufinale lige prvaka, a mi ladno gledamo nase Rajvo <33333
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 avg 2020, 00:58

Kakva je kvota na ove nomade? :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 16 avg 2020, 01:00

joker90 je napisao/la:
16 avg 2020, 00:58
Kakva je kvota na ove nomade? :think:
Nisu haman jos postavili nema nigdje.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 avg 2020, 01:02

ado-hz je napisao/la:
15 avg 2020, 23:33
Ako se kritikuje Vinko, ne valja.

Ako se kritikuju igraci da nisu uigrani ni 2% i da izgledaju da nisu fizicki spremni, ni to ne valja.

Ako pricamo o Akademiji gdje nesto opasno smrdi i gdje su losi rezultati, i to nekome smeta.

Ako pricamo o LP i da nemamo sta da trazimo ni protiv Astane ni Bresta,i to nekome smeta.

Ako pricamo o pojacanjima i nekom novom napadacu,ni to ne valja napada se Emir.

Ako kazemo da su kone po meni glavni favoriti za titulu, dobijes salvu napada jer njih spominjes.
Sta god da neko ovdje prica ne valja, pa o cemu da pricamo i pisemo.

Ne treba ovdje biti jednoumlje jer svakog od nas nesto drugo zanima i ima pravo svako da pise sta god zeli. Nije niciji babo napravio ovaj forum.

Evo mene toliko ne zanima LP jer znam gdje nam je kraj, i bojim se da cemo fokusiranjem na LP a kasnije na EL debelo zayebati u prvenenstvu.
Nemamo mi toliko dobar igracki ni toliko ectra dobre igrace da mozemo ganjati i titulu i kup i Evropu. Mozda nekad budemo imali al sad nemamo.

Moje misljenje je da mi imamo 3-4-5 jako dobrih igraca, ostali su prosjek lige kakvih sigurno imaju i nasi konkurenti.
Iz toga proizilazi cinejenica da tih 5 jako dobrih igraca imaju zabetonirano mjesto u ekipi i nemaju konkurenciju koja bi ih mogla izbaciti iz prvih 11.
Iz toga proizilazi nekad qurcobolja i nezainteresovanost pojedinih igraca i kad dodamo da su tu neki vec 3-4 godine vrlo je moguce da imamo taj problem.
Evo spomenut cu nerado CZ koja ima 22 podjednako dobra igraca i bukvalno sad zadnju tekmu nije igralo 5 nekih "prvotimaca" ako su uopste sigurni da su u prvih 11, i nije se osjetilo ni na igri ni na rezultatu. Isto to ima i Dinamo i Partizan, 22 podjednako dobra igraca. Mi to nemamo!!!
Ne znam kad treba da se upali alarm u 22.kolu kad bude kasno.
Kaze @Zip imas 3 derbija 9 boba u opticaju mozes ih tu uzeti. Pa bolan ja ne zna hocemo li 3 puta uzeti Olimpika a ne kone. Digli smo se i pohasili da nam ne bude bolno spustanje.
Nisam ni za kakvo TJERANJE al da ih svaki dan opominjem da je vrag uzeo salu u svim segmentima bogami hocu.
Od pocetka priprema sve se izgleda radi naopako daj boze da nam se ne obije o glavu.
+1

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 avg 2020, 01:03

Pa ako pricamo o stolatima zidarima i slicnim.
Drinovci, kukesi (najbolji igrac im je otjeran i ismijavan na grbavici jer cijelu sezonu nije zabio)...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 avg 2020, 01:04

Ispadanje u srijedu bio bi šamar od kojeg bi se teško oporavili do kraja sezone.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 avg 2020, 01:09

Da li ce biti prijenos utakmice iz Velsa na TV-u?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 avg 2020, 01:12

Mislim da je uslov UEFA da mora biti prenosa. Bilo kakav kvalitet, bilo koja TV postaja ali mora.
- FKS -

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 avg 2020, 01:32

Smiju vam se ljudi bolan dok čitaju vaše postove o njima i koliko ste ih se usr.ali a treće kolo tek...
Šta vam je, de se dozovite malo.
Čitajući ovog @Inijestu čovjeg bi pomislio 15 bodova nam bježe u trećem kolu tek.
Ko god ih se boji i misli da su kvalitetniji od nas ima PL Općenito pa tamo na njihove oči im dižite moral i samopouzdanje.

Ovo je tema FK Sarajevo... Kritike, analize, pretpostavke, transferi, akademija, prvi tim, stadion, administracija itd.

Jednom da mi je da udjem na njihov forum i da pročitam kako oni nas u bilo čemu fale mogao bih umrijeti odmah...
A vi njima samo moral dižite i ego, pisajući po našoj temi kako su dobra ekipa i kako imaju najboljeg trenera u ligi, kako su u formi, kako smo igrački tu i tamo.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 16 avg 2020, 02:17

Smiju se nama ljudi sto ne mozes dovesti napadaca a glumimo neku silu,,sto imas samo jednog klasicnog desnog beka,,sto ti 10 tka igra lijevog beka,,i tako dalje i tako blize al dobar Hadzija to je nas braco bavarski

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 avg 2020, 03:02

ajdohordas je napisao/la:
16 avg 2020, 01:32
Smiju vam se ljudi bolan dok čitaju vaše postove o njima i koliko ste ih se usr.ali a treće kolo tek...
Šta vam je, de se dozovite malo.
Čitajući ovog @Inijestu čovjeg bi pomislio 15 bodova nam bježe u trećem kolu tek.
Ko god ih se boji i misli da su kvalitetniji od nas ima PL Općenito pa tamo na njihove oči im dižite moral i samopouzdanje.

Ovo je tema FK Sarajevo... Kritike, analize, pretpostavke, transferi, akademija, prvi tim, stadion, administracija itd.

Jednom da mi je da udjem na njihov forum i da pročitam kako oni nas u bilo čemu fale mogao bih umrijeti odmah...
A vi njima samo moral dižite i ego, pisajući po našoj temi kako su dobra ekipa i kako imaju najboljeg trenera u ligi, kako su u formi, kako smo igrački tu i tamo.
A sta ocekujes drugo da se prica, jbg to je realnost videna na terenu u ova 4 kola, mi anemicni oni razvalju. Bodove prospemo kod ekipe nad kojom se drugi izivljavaju, simin han nas ubije igrom na kosevu, na terenu izgledamo kao rastimovani orkestar. A sve to uz cinjenicu da imamo najjaci budzet i daleko najplacenije igrace i SŠ.
Mozemo mi pricati bajke i zavaravati se ali sta imamo od toga!?
I boli me **** za njihov ego i moral, neka im nasi igrom i rezultatom ubiju i jedno i drugo. I neka nama dadnu osnove za bilo kakav optimizam.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 16 avg 2020, 04:38

Hajdeee je napisao/la:
16 avg 2020, 01:12
Mislim da je uslov UEFA da mora biti prenosa. Bilo kakav kvalitet, bilo koja TV postaja ali mora.
Tako je. Iz Velsa će biti signala koji nije TV signal, tj. neće biti na int. feedu :D

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 avg 2020, 07:48

A valaj bolje i nedovoditi nikoga ako nece biti extra kvalitet za nasu ligu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 avg 2020, 07:51

Ma Gotal nam se smijesi, ovo sve sto valja je sarnulo vec negdje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 16 avg 2020, 08:12

Sto selama, kitu ašlama i navrh kite kolut pite.

Ako se prvi mačići u vodu bacaju - prepišaćemo ligu i osvojiti treću zaredom.
Ako se po jutru dan poznaje - ovo godine smo usrali i šefa i stanicu.

Narodna mudrost nikad nije omanula.
Haj dovale do srijede...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2020, 08:29

Denchi je napisao/la:
16 avg 2020, 07:51
Ma Gotal nam se smijesi, ovo sve sto valja je sarnulo vec negdje
https://www.transfermarkt.com/franck-oh ... ler/184921
Kad vec nece niko dobar je i ovaj :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 avg 2020, 08:36

Ma to je krampa, prijem lopte ko autobus, samo sto je visok i jak, strah bi me bilo da ovisimo o njemu da zabije gol....

Ovaj Gotal je bar pokretljiv i tehnicki skolovan....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 16 avg 2020, 08:40

slika
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 avg 2020, 09:02

E svasta se nacitati ovdje...Hahahahaha

Puna usta Sarajeva, a imas osjecaj kao da si na temi "Plava birtija"...
Shvatam da su pojedinci "zabrinuti" za nas, ali dajte malo perfidnije pisite, previse ste u toj zabrinutosti otisli daleko i vasa prica o smjenama i prizivanjima rusenja trenera apsolutno ne pije vode...

Svaki trener ce imati vrijeme da se dokaže i kao sto je imao i prethodni nakon par blamaža i drhtanja do zadnje minute i stative , tako ce imati i Vinko i normalno da ako po procjeni UO ne ispuni zadatke da ce biti zamijenjen, kao i u svakom drugom klubu...

Odjednom se obicni navijac pretvori u vrsnog analiticara, za kojim Skay sport mjesecima ceka kako bi dao neku analizu meca bilo koje lige...

Tako dodjosmo da saznanja da Partizanovi igraci Suma, Sadiku,Asano,Miletic,Stevanovic, zapravo nisu clanovi prve postave , ali im to Milosevic jos nije rekao nakon poraza od N.Pazara
Kao sto nije ni Ben, Borjan, Degenek u prvih 11 Zvezde...

Pa ako vec tako razmisljate, pokusajte skontati, da možda i Vinko koristi istu taktiku, pa u nastavku izvede neku drugu postavu sa "povratnikom" Gavricem od koga se sad u najmanju ruku pravi Makalele, a do prije 20 dana taj isti igrac je od istih ljuda bio vise ona posuda za pljuvanje u Saloonima na divljem zapadu, no fudbaler...

KONSTRUKTIVNA KRITIKA, da poželjna je u svakoj sredini, u svakom klubu, ali pojedinci koristite je da ukažete na propuste , a ne na blacenje kluba, psovanje i pretvaranje teme u mulj nebuloza i gluposti...

Kad covjek cita sa strane, tacno se upita koliko zapravo pojedinci vole klub i koliko zapravo njih navija da mi i od ovih amatera izgubimo, kako bi pozivali pojedine "spasioce" kluba, koji su presljeni u legende i cije usluge nece klubu biti potrebne u buducnosti...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Venom i 35 gostiju.