RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Zanima me da li će bit pomjerena utakmica sa Sarajevom za vikend ?
Vrlo bitna pobjeda! Pobjede koje su vec unaprijed upisane su po pravilu najteze za dobit.
Izgleda da su igraci motivisani, i da polako povecavamo bazu igraca koji konkurisu za igru.
Tesko je komentarisati igrace pojedinacno kad nemas uvid u utakmicu.
Malo je bezveze ovo, da bas nigdje nemozes pogledati utakmicu, pogotovo za nas koji smo navikli na erolsport i utakmice veleza.
Izgleda da su igraci motivisani, i da polako povecavamo bazu igraca koji konkurisu za igru.
Tesko je komentarisati igrace pojedinacno kad nemas uvid u utakmicu.
Malo je bezveze ovo, da bas nigdje nemozes pogledati utakmicu, pogotovo za nas koji smo navikli na erolsport i utakmice veleza.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ja midlim da nećemo zato smo odgodili protiv Olimpika...
Nek bolji pobjedi sljedećeg vikenda
FKS
E bas ...i to sto kazes

Jos na ss.ba upisase da je Krupa povela, valjda im se potkrala greska kad je Zeljo poveo jer su u isto vrijeme upisali gol i za Krupu...i tako jedno 5 minuta stajalo. Kontam sta je ovo u PM

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ide još jedna pobjeda.
Malo sam pratio, valjda se i igra još popravi i da se lagano stvaraju uvjeti za vrh. Poz iz Zenice.

Malo sam pratio, valjda se i igra još popravi i da se lagano stvaraju uvjeti za vrh. Poz iz Zenice.

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Cvija dao gol na odbijenu loptu, pucao neko sa lijeve strane i njemu se odbila na drugu stranu na petercu. A hare na desnoj strani primio loptu, zamahnuo stoperu i golmanu, pa lijevom plasirao u gol za sigurnu pobjedu.
Vrlo bitna pobjeda, dobro smo igrali svih 90 min, Krupa se branila koliko je mogla. Sad strpljivo protiv Sarajeva, za 3 dana igraju europu pa 3 dana nakon toga protiv nas. Bit ce umora, morat ce se pojedini igraci odmarati.
Vrlo bitna pobjeda, dobro smo igrali svih 90 min, Krupa se branila koliko je mogla. Sad strpljivo protiv Sarajeva, za 3 dana igraju europu pa 3 dana nakon toga protiv nas. Bit ce umora, morat ce se pojedini igraci odmarati.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Golovi sa utakmice - https://youtu.be/22CfEOk5Cv8
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Veoma bitna tri boda, koja ce nam dati krila pred gostovanje umornom Sarajevu, po meni imamo sanse protiv njih na Kosevu a plus igraju Evropu. Vidit cemo sve!
Forzza!
Forzza!
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Nerealno... Iz Zenice doci po celopeku ovom...
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Kakav prvijenac Harisa Ovcine u PL

Bravo!

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
-
- Kontakt:
Stoga nije lako niti jednostavno igrati i raditi u FK Velež. A treba odati priznanje igračima ovog kolektiva jer su upravo u utakmici s Krupom, trećoj u sedam dana, pretrčali cijelih 106.9 kilometara!
Bravo trenerima, ali Jasi našem palac gore, parametrima Jaso radi veoma dobar posao.
Bravo trenerima, ali Jasi našem palac gore, parametrima Jaso radi veoma dobar posao.
Ti si naša ljubav jedina!
Puno je bas 106.9km. Ima tu jos bezbroj paramrtara a jedan od najvazniji je kojom se prosjecnom brzinom pretrxalo tih 106.9km. I ono sto je bitno, previse povreda koljena, a zna se ko je odgovoran?! Nije sve za pohvalu.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:27Stoga nije lako niti jednostavno igrati i raditi u FK Velež. A treba odati priznanje igračima ovog kolektiva jer su upravo u utakmici s Krupom, trećoj u sedam dana, pretrčali cijelih 106.9 kilometara!
Max Allegri
-
- Kontakt:
Jel napravio Zvoic incident u svlacionici zbog klupe de mi reci??Mig_Mig je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:05Puno je bas 106.9km. Ima tu jos bezbroj paramrtara a jedan od najvazniji je kojom se prosjecnom brzinom pretrxalo tih 106.9km. I ono sto je bitno, previse povreda koljena, a zna se ko je odgovoran?! Nije sve za pohvalu.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:27Stoga nije lako niti jednostavno igrati i raditi u FK Velež. A treba odati priznanje igračima ovog kolektiva jer su upravo u utakmici s Krupom, trećoj u sedam dana, pretrčali cijelih 106.9 kilometara!
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Koliko znam, i Seid i Dino ako na njih mislis su dobili povrede od udarca. Dzaba da te spremi najbolji kondicioni kad te udari Djeric onako kako je udario. Ne moze tu biti do trenera.Mig_Mig je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:05Puno je bas 106.9km. Ima tu jos bezbroj paramrtara a jedan od najvazniji je kojom se prosjecnom brzinom pretrxalo tih 106.9km. I ono sto je bitno, previse povreda koljena, a zna se ko je odgovoran?! Nije sve za pohvalu.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:27Stoga nije lako niti jednostavno igrati i raditi u FK Velež. A treba odati priznanje igračima ovog kolektiva jer su upravo u utakmici s Krupom, trećoj u sedam dana, pretrčali cijelih 106.9 kilometara!
Ali, u globalu, slazem se s tobom da nije sve za pohvalu i da ima mjesta za napredak. Ali Jaso je mlad momak, i ukoliko bude htio i zelio, itekako moze izrasti u jednog od najboljih kondicionih u drzavi.
I normalno, poredjenje sa Cityem je realno samo po brojkama, u stvarnosti ima itekako razlike, jer se na svjetskom nivou igraci krecu u milionima malih i velikih sprinteva, ali je svakako zanimljiva cinjenica. Upratio sam da je ovo ja mislim vec neka druga ili treca utakmica u kojoj Radovac najvise pretrci. Za pohvalu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Post je napisan 29 jula tj.tacno pred pocetak sezone.Izuzetno se nadam da ce se ostvatiti ovih 10 bodova,sto znaci pobjeda na Kosevubrandao je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:21Nekih 10 bodova u prvih 5 kola su moja zelja,kao i vecini realnih navijaca Veleza.Dva preteska gostovanja u Sarajevu i jedno supertesko gostovanje u Sirokom,gdje se nadam da sa makar 4 boda izlazimo iz tih utakmica.Domace utakmice su vrlo vazne,dosta smo bodova prosuli na domacem terenu u prosloj sezoni,gdje su nam za dlaku izmakla evropska takmicenja.Mnogo ce toga ovisiti i o formi napadaca.Fejsal,iako me kupio svojom brzinom je jos uvijek enigma sa svojim napadackim potencijalom.Iskreno se nadam da ce eksplodirati i krenuti postizati golove vec od Grbavice.Cvijanovic,covjek od koga najvise ocekujem u napadu ove sezone je nase najvece pojacanje kako se vratio poslije povrede.Nadam se da su povrede iza njega,te da ce eksplodirati od postizanja golova.Za Brandaa su suvisne rijeci,preko njegove strane ce vrebati najveca opasnost po protivnicki gol.Za sredinu terena vec imamo dosta igraca,ja se nadam sa nesto brzim triom(Radovac-Prses-Vehabovic)da cemo brzo dolaziti do gola.Tako nesto smo vidjeli vec sada na prijateljskim utakmicama.Da ne bude sve bajno,odbrana nam je ocigledno slabija strana.Zvonic i Bobic su nazalost najslabija karika u ovoj ekipi i iskreno se nadam njihovom odlasku na kraju polusezone.Jedini razlog sto trenutno igraju jeste to sto su nasa djeca.Volio bih da me iznenade bar malo,da ne budu toliki kikseri kao sto znaju biti.U Fedju i ne sumnjam,vec sam negdje govorio da mu treba sati da radi i 5 godina,jer se pokazao kad je najvise trebalo prosle sezone.
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Seida ne uzimam u obzir. Prevencija povreda koljena su jako misici koji se vezu za koljeno. Moze i mora bolje. Bacen je u vatru a fali mu prije svega teorije pa tek onda prkaticnih/situacionih stvari. Koliko vidim spreman je da uci, pa nek nastavi, nije lagan put pred njim. Sto se tice sprintea upravu si, generalno je najbitnije kojom prosjecnom brzinom trcis, Gatuso je na tome izgradio karijeru.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:11Koliko znam, i Seid i Dino ako na njih mislis su dobili povrede od udarca. Dzaba da te spremi najbolji kondicioni kad te udari Djeric onako kako je udario. Ne moze tu biti do trenera.Mig_Mig je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:05Puno je bas 106.9km. Ima tu jos bezbroj paramrtara a jedan od najvazniji je kojom se prosjecnom brzinom pretrxalo tih 106.9km. I ono sto je bitno, previse povreda koljena, a zna se ko je odgovoran?! Nije sve za pohvalu.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:27Stoga nije lako niti jednostavno igrati i raditi u FK Velež. A treba odati priznanje igračima ovog kolektiva jer su upravo u utakmici s Krupom, trećoj u sedam dana, pretrčali cijelih 106.9 kilometara!
Ali, u globalu, slazem se s tobom da nije sve za pohvalu i da ima mjesta za napredak. Ali Jaso je mlad momak, i ukoliko bude htio i zelio, itekako moze izrasti u jednog od najboljih kondicionih u drzavi.
I normalno, poredjenje sa Cityem je realno samo po brojkama, u stvarnosti ima itekako razlike, jer se na svjetskom nivou igraci krecu u milionima malih i velikih sprinteva, ali je svakako zanimljiva cinjenica. Upratio sam da je ovo ja mislim vec neka druga ili treca utakmica u kojoj Radovac najvise pretrci. Za pohvalu.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 16 avg 2020, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Rutinska pobjeda jucer, kontrolisali smo igru tokom citave utakmice. Krupa je dosla po bod i tako se postavila, mi u prvom poluvremenu nismo odigrali nista posebno iako smo imali par solidnih prilika, u drugom smo pojacali tempo i na kraju iskoristili sanse kojih je bilo vise nego u prvom poluvremenu.
Pomjeranje Zeljkovica na zadnjeg veznog je uticalo na bržu distribuciju lopte jos je jednom Zeljkovic pokazao kakav je majstor, uz Brandaa sigurno nas najbolji igrac. Prije gola Ovcine također je sansu imao Catic da se proslavi, ali je traljavo sutirao, a sta tek reci za gol Ovcine prava majstorija.
Slijedi gostovanje Sarajevu gdje nismo bez sansi, Feđa treba postaviti ekipu na pravi nacin i siguran sam da se imamo cemu nadati protiv Sarajeva.
Pomjeranje Zeljkovica na zadnjeg veznog je uticalo na bržu distribuciju lopte jos je jednom Zeljkovic pokazao kakav je majstor, uz Brandaa sigurno nas najbolji igrac. Prije gola Ovcine također je sansu imao Catic da se proslavi, ali je traljavo sutirao, a sta tek reci za gol Ovcine prava majstorija.
Slijedi gostovanje Sarajevu gdje nismo bez sansi, Feđa treba postaviti ekipu na pravi nacin i siguran sam da se imamo cemu nadati protiv Sarajeva.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ima li snimak utakmice neko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.