Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
U tome je citava poentaFinn je napisao/la: ↑15 avg 2020, 21:44Ovo mu je unaprijed pripremljena izvlakusa za forumske krugove i drustvene mreze. Ista prica svake godine, i onda bude kao Pep eksperimentisao, da nije prosli bi lagano.
Garcia mu ocitao lekciju ovo poluvrijeme.
Ukoliko ispadne (mada vjerujem da nece, cisto na individualan kvalitet kao i PSG), exposan je za sva vremena.

Likovi se satraše trazeci izgovore
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pepa treba nabiti nogom samo za forsiranje ovog Gundogana, kakav mrtvac
IDEMO FRANCUSKE KRAMPICE
IDEMO FRANCUSKE KRAMPICE
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- CROtorious
- Kontakt:
Ovaj Walker neka engleska verzija Albe. Bar sto se tice odbojnosti i ****.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Lijepo pisem najteza utakmica na putu ka tituli, a neke neznalice pisu smijesna ekipa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Gundogan, Laporte, Garcia, Fernandinho, Walker, Rodri i Cancelo su na terenu. E moj Pep. Tesko li je biti normalan.
4-IN-A-ROW
Ne shvatam čemu ovolika mržnja prema Leu i Guardioli, mada yebiga neki su 2x zijanili u finalu od njih. 

"We need to suffer. And we need to fight."
To su sve njegova pojacanja

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Cekaj i dalje mu traze izgovore???
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ne znam, nije normalan frajer. Da je izbacio normalan sastav ko i protiv Reala, vec bi 2 razlike imali.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Lyon u svakom segmentu inferioran. Smiješna ekipa. Bunker.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovaj Lyon mi je uvijek bio gotivna ekipa, osim u onom periodu kad su **** Pjanića kako bi forisrali "novog Zidana" Gourcuffa.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Na žalost zabit će Siti gol, a da li ovi drugi još šta mogu ne znam, samo da bude kakvo otamendi ludilo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj iznad tvog posta pravi primjerak ovog slučaja

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mene samo zanima kako eksperimentisanje u ovoj fazi takmicenja moze biti ikakva izvlakusa, pa jos ga vise ukopavajuZonked je napisao/la: ↑15 avg 2020, 21:47U tome je citava poentaFinn je napisao/la: ↑15 avg 2020, 21:44Ovo mu je unaprijed pripremljena izvlakusa za forumske krugove i drustvene mreze. Ista prica svake godine, i onda bude kao Pep eksperimentisao, da nije prosli bi lagano.
Garcia mu ocitao lekciju ovo poluvrijeme.
Ukoliko ispadne (mada vjerujem da nece, cisto na individualan kvalitet kao i PSG), exposan je za sva vremena.![]()
Likovi se satraše trazeci izgovore

Ako je normalan izvadit ce Fernandinha i ubacit B. Silvu il Mahreza. Lik je vjrv jedan faul od crvenog, a ako nastave ovako meljat pitanje je kad ce im Lyon slozit kontru.
Mali Aouar je igracina
Mali Aouar je igracina

City ako nekom srećom prođe biće pometen od strane Bayerna onako realno jer ovo što igraju im je u rangu nekog kluba iz sredine tabele.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 15 avg 2020, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.