FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sezona tek pocela a pojedinci vec tjeraju Marinovica...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Mislim da sa Pejovicem cemo stabilizirati zadnju veznu lliniju.Ono sto mi se svidja kod njega sto je bio standarad u ligi jacoj od nase.
Nekako mi Oremus i Djokanovic guse jedan drugog.Mislim da cemo napredak osjetiti ulaskom Pejovica u igru.Koliko lose djeluje Oremus Djokanovic ,najbolje se vidi da nam sad i Gavric jako fali. Oporavkom i Sucica bice to vrh ekipa opet.
Nekako mi Oremus i Djokanovic guse jedan drugog.Mislim da cemo napredak osjetiti ulaskom Pejovica u igru.Koliko lose djeluje Oremus Djokanovic ,najbolje se vidi da nam sad i Gavric jako fali. Oporavkom i Sucica bice to vrh ekipa opet.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 avg 2020, 20:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Destruktivac
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mi u losoj formi, nikakvi (po stavu forumasa) a 2/3 smo...
Trener 5/6...
Da vidim kakvi ce biti konkurenti kad budu u losoj formi...
Trener 5/6...
Da vidim kakvi ce biti konkurenti kad budu u losoj formi...
Pa ne vodi ih husref pa da bude pad forme i gubitak 11 bodova prednosti, oni ako naprave razliku niko ih uhvatit nece, a pogotovo ne mi koji smo bezvoljni, fizicki nespremni, nemotivisani i uz Mladost i Krupu u najgoroj formi u ligi... mozda kad opet primimo 5 ili 3 na derbiju postanemo i svjesni nase lose igre
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Treba bit realan, Kesoljub nije znao postavit taktiku kao Vinko protiv TC da izvuce bod a 3 da ne spominjem...Dobar je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:56Treba biti realan to je bolje za nas kako navijače tako i ljude u klubu i igrače, oni su i prošlu sezonu igrali dobro pogotovo dva derbija gdje su nas uništili i evo i poslije duge pauze igraju još bolje, nadam se da ce se nasi trznuti da će se uradit nesto da se unaprijedi igra jer trenutno smo loši drama.
To sto ti igraci nisu u formi ili su umorni, nespremni, nikad ne moze biti alibi da ne uzmes poene u sampionskom klubu kakav je Sarajevo...
Vinko je uzeo poene u svakoj tekmi koju je vodio....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bit ce tri derbija, ako ih tri puta dobijes, eto ti 9 bodova razlika...
Nzm koji ste se qurac prepali...
Nzm koji ste se qurac prepali...
-
- Kontakt:
I tad ce neki govorit nema veze dobar marinovic..Inijesta je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:58
Pa ne vodi ih husref pa da bude pad forme i gubitak 11 bodova prednosti, oni ako naprave razliku niko ih uhvatit nece, a pogotovo ne mi koji smo bezvoljni, fizicki nespremni, nemotivisani i uz Mladost i Krupu u najgoroj formi u ligi... mozda kad opet primimo 5 ili 3 na derbiju postanemo i svjesni nase lose igre
Ko tjera Marinovica?
Meni se Marinovic generalno jako svidja i zelim da dugo ostane kod nas.
Ali ne primjetiti da u ova tri kola izgledamo jadno, zatvaranje je ociju i zanemarivanje realnog stanja.
Je li bruka onako jadno odigrati protiv raspale Mladosti? Jeste.
Je li nas City razbio ko djecu na Kosevu? Jeste.
Da li Vinko treba radi toga dobiti otkaz? Naravno da ne treba.
Treba se samo znati dici u odnosu na ovo trenutno, inace nas nigdje nece biti.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako nam je titula ambicija onda nemamo konkurente već konkurenta a to su kone.
Ako nam je izlazak u evropa ambicija onda imamo konkurente.
Čak bi volio da je što više dobrih ekipa u vrhu tj u bobri za titulu, ako već mi syebemo da se i mi vodimo onom njihovom "bolje Zrinjski nego cigani".
Bojim se da je Zrinjski dosta fulio sa Žižovićem i da im je pobjednički mentalitet "ispario" a i već dosta kasne sa bodovima.
Druge ekipe poput Borca, Širokog ili Veleža, Tuzle nemaju nikakve šanse skoro za titulu.
Ako nam je izlazak u evropa ambicija onda imamo konkurente.
Čak bi volio da je što više dobrih ekipa u vrhu tj u bobri za titulu, ako već mi syebemo da se i mi vodimo onom njihovom "bolje Zrinjski nego cigani".
Bojim se da je Zrinjski dosta fulio sa Žižovićem i da im je pobjednički mentalitet "ispario" a i već dosta kasne sa bodovima.
Druge ekipe poput Borca, Širokog ili Veleža, Tuzle nemaju nikakve šanse skoro za titulu.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 15 avg 2020, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Tako je inijesta , pa nema jos 90 bodova u igri, neuhvatljivi su, nista se kod njih ne moze desiti da bi oni pali u igri, oni su vanzemaljci i bogatasi, uz to se ne ozljedjuju, ne dobivaju zute a imaju jako mladu ekipu koja se ne umara nikad.....Inijesta je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:58
Ja sam kupio plavi macron dres i bar sal, sta si ti narucio?
Da je njima hiljadu godina postojanja a ne 100, mi osvajamo titulu ako popravimo igru. Ok je što oni daju 200% da osvoje za jubilej, ali to što im je jubilej im ne daje nikakve super moći
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ne trujte temu sa go.nima.
- HzHercegovac
- Kontakt:
Nije mi jasno koliko često pominjete "anamoone", treba samo sebe gledati i svaku igrati kao da je zadnja. Samo jako i kao ekipa ja se ne brinem za treću u nizu aBd. Svi će imati lošijih perioda, a ko ih bezbolnije prođe kao mi prošlu tekmu biće najbliži tituli. Neka nam svima bude hajirli aBd.
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
-
- Kontakt:
Jest je vinko i postavio protiv TC svaka.mu castDenchi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:59Treba bit realan, Kesoljub nije znao postavit taktiku kao Vinko protiv TC da izvuce bod a 3 da ne spominjem...Dobar je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:56Treba biti realan to je bolje za nas kako navijače tako i ljude u klubu i igrače, oni su i prošlu sezonu igrali dobro pogotovo dva derbija gdje su nas uništili i evo i poslije duge pauze igraju još bolje, nadam se da ce se nasi trznuti da će se uradit nesto da se unaprijedi igra jer trenutno smo loši drama.
To sto ti igraci nisu u formi ili su umorni, nespremni, nikad ne moze biti alibi da ne uzmes poene u sampionskom klubu kakav je Sarajevo...
Vinko je uzeo poene u svakoj tekmi koju je vodio....
Slazem se u potpunosti s tobom, ali bice i to, sezona je tek pocela..ovo moze i mora puno bolje, vidjet cemo kakav je ovaj Pejovic, jos kad se vrati Susic, siguran sam da ce sve ovo puno bolje izgledatiEvander je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:03Ko tjera Marinovica?
Meni se Marinovic generalno jako svidja i zelim da dugo ostane kod nas.
Ali ne primjetiti da u ova tri kola izgledamo jadno, zatvaranje je ociju i zanemarivanje realnog stanja.
Je li bruka onako jadno odigrati protiv raspale Mladosti? Jeste.
Je li nas City razbio ko djecu na Kosevu? Jeste.
Da li Vinko treba radi toga dobiti otkaz? Naravno da ne treba.
Treba se samo znati dici u odnosu na ovo trenutno, inace nas nigdje nece biti.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Znam da smo 3 poena uzeli....Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 20:06Jest je vinko i postavio protiv TC svaka.mu castDenchi je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:59Treba bit realan, Kesoljub nije znao postavit taktiku kao Vinko protiv TC da izvuce bod a 3 da ne spominjem...Dobar je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:56
Treba biti realan to je bolje za nas kako navijače tako i ljude u klubu i igrače, oni su i prošlu sezonu igrali dobro pogotovo dva derbija gdje su nas uništili i evo i poslije duge pauze igraju još bolje, nadam se da ce se nasi trznuti da će se uradit nesto da se unaprijedi igra jer trenutno smo loši drama.
Vinko je uzeo poene u svakoj tekmi koju je vodio....ljudi nas ubili na nasem terenu da ne bi kovacevica najmanje x bi bio ili poraz,taktkita slijepi miš.
Tekma protiv Mladosti je meni jos na pameti...
Njegove cizmice ocarale su mnoge
Ja mislim da svi prije svega navijamo da Vinko pojede ovu ligu, da proigramo kako treba, da iskoristimo sve ovo sto imamo, a druge ekipe nemaju ni priblizno.johntravolta123 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:53Ah sto neki navijaju za raspad sistema i otkaz Vinku...
Pa nama ne trebaju gori dusmani od nas samih
Samo se mnogi boje crnog scenarija, a to je upravo ovo sto si ti naveo. Svi se dobro sjecamo one sezone poslije titule i onog Jesicevog perioda kad smo bili ubjedeni da smo najjaci, najbolji i kad smo iscekivali da proigramo.
To je to moj brate.