FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma još 2-3 kola i Vinko je bivši aBd.
Pa Zec i ne igra, Alispahic i Lendric su mrtvaci koji bi bez Stilica bili zakovani za klupu. Ali, kao sto kolega iznad rece, nisu ni nasi bolji, samo sto mi to ne zelimo vidjeti.bordobijeli je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:17Štilić, Alispahic, Lendric, Zec jako ozbiljni igraci uz par solidnih i odlicno trenera oni su ozbiljan tim za nase uslove. Sto ih mi mrzimo pa vecina misli kako smo mi duplo bolji to je problem ne realnog gledanja stvari. Svako ko i malo prati nasu ligu znao je da ce komisije biti strašno opasni ovu sezonu, oni meni nisu iznenadjenje. Problem je sto smo mi do sad baš loši.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kakve veze ima stogodisnjica, to im daje neke super moci, brze trce, vise skacu?Ahmoveliki je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:17Njima je stogodisnjica tako da ce svi oni zivotom ic na svaku i vjerovatno je i uzet, jos im sabriju poslali![]()
Jedva cekam srijedu sve vise vjerujem, mislim cak sva tri razlike za nas
Ko nama brani da svaku idemo na "zivot"?
-
- Kontakt:
Na polusezoni ne bi me iznenadilo da Amar dovede Husejinovica 

-
- Kontakt:
Nema se ovdje sta pricati, ekipe poput ove Slobode ili Mladosti, kone ce pojesti kao dorucak, bilo kuci bilo u gostima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lendrić je na nivou Ahmetovića, samo manje konstantan. Štilić je najbolji igrač ove lige i imaju najboljeg trenera u ligi. To su sve činjenice isto kao što je činjenica da mi imamo jaču ekipu generalno gledajući, jači smo kao tim.Napapijri je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:21Pa Zec i ne igra, Alispahic i Lendric su mrtvaci koji bi bez Stilica bili zakovani za klupu. Ali, kao sto kolega iznad rece, nisu ni nasi bolji, samo sto mi to ne zelimo vidjeti.bordobijeli je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:17Štilić, Alispahic, Lendric, Zec jako ozbiljni igraci uz par solidnih i odlicno trenera oni su ozbiljan tim za nase uslove. Sto ih mi mrzimo pa vecina misli kako smo mi duplo bolji to je problem ne realnog gledanja stvari. Svako ko i malo prati nasu ligu znao je da ce komisije biti strašno opasni ovu sezonu, oni meni nisu iznenadjenje. Problem je sto smo mi do sad baš loši.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa upravo ga manjak konstante ne cini igracem nivoa Ahmetovica. S ostatkom posta se slazem.
Samo da prodjemo Velsane, inace je raspad vrlo blizu, imajuci u vidu nas mentalitet.
Samo da prodjemo Velsane, inace je raspad vrlo blizu, imajuci u vidu nas mentalitet.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Sigurno da daje supermoc osvojit titulu za sto godina kluba...Evander je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:22Kakve veze ima stogodisnjica, to im daje neke super moci, brze trce, vise skacu?Ahmoveliki je napisao/la: ↑15 avg 2020, 19:17Njima je stogodisnjica tako da ce svi oni zivotom ic na svaku i vjerovatno je i uzet, jos im sabriju poslali![]()
Jedva cekam srijedu sve vise vjerujem, mislim cak sva tri razlike za nas
Ko nama brani da svaku idemo na "zivot"?
Sve to sto si naveo oni upravo prezentiraju
Mene pitas? Ja sam mislio nakon 4 5 mjeseci pauze da cemo bar protiv mladosti izgledat ko pusteni s lanca nako ko bavarci
Pa imamo i mi motiv da uzmemo trecu titulu uzastopno i postanemo najtrofejnija ekipa lige, kud ces veci motiv. Pa sto i nasi ne zapinju i ne grizu, a najplaceniji su u ligi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma IZI u srijedu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:

Treba biti malo realan komsinice imaju sasvim solidnu ekipu, meni se jaran naljutio kad sam mu rekao na pocetku sezone to i da smo mi tanki s formom evo jos mi se od tad nije javio 

You are someone else I am still right here
Oni gore od forme ovo im je vrh sada, pad sljedi....pogotovo s pauzom u septembru...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da imas dva def vezna koji su trkaci ko Stanoje i razbijaci,i nekog da diktira visok tempo ovih njihovih na mapi nebi bilo i laik vidi da su to stari igraci al hajd
Na strani Zrinjski...Siroki...Borac...Tuzla i Velez...tu kone mogu prosuti bodove...ostalo ce sve istamburati.
Vrijeme je da se dozovemo i opametimo
Vrijeme je da se dozovemo i opametimo
-
- Kontakt:
Ah sto neki navijaju za raspad sistema i otkaz Vinku...
Pa nama ne trebaju gori dusmani od nas samih
Pa nama ne trebaju gori dusmani od nas samih
Zeljo igra najbolji fudbal u prvenstvo trenutno, a sadikovic je za sve nase vezne pirlo...
Treba biti realan to je bolje za nas kako navijače tako i ljude u klubu i igrače, oni su i prošlu sezonu igrali dobro pogotovo dva derbija gdje su nas uništili i evo i poslije duge pauze igraju još bolje, nadam se da ce se nasi trznuti da će se uradit nesto da se unaprijedi igra jer trenutno smo loši drama.
Daaaaj napadacaaa viseee