Ovo je zadnja tekma u 2010.godini red je da se oprostimo pobedom.
Inace ovo je treci zagrebacki klub u Pioniru zaredom,pali su i Cibosi i Cedevita,sto nam apsolutno daje pravo da ocekujemo pobedu i protiv "Mrava".
Ono sto je veliki plus je slobodan ulaz na tribine,red je da se to vise popuni,velika je verovatnoca da cu i ja nakon cca 7-8 meseci otici gledati Zvezdu u Pioniru,ove godine jos nisam,a zadnjim put sam je gledao nekada u martu.
Vidan je napredak u nasoj igri,Ameri su upotpunosti doprineli da ova ekipa izgleda kao tim,jos ovo nije odlicno ali je svakako dobro i moze se dosta napredovati.Nedovic mora konacno da shvati sta znaci rec odbrana i onda bi imali jaku petorku sa Amerima,Nedovicem i jos jednim nije bitno sa kim ovo sto je ostalo itekako moze da odgovori zadacima.
Za Zagreb se vratio Kasun i odigrao poprilicno dobro zadnje kolo,ali ipak mislim da je kljucna stvar da limitiramo Zorica koji me odusevljava igrom ove sezone.
Oni imaju dosta problema sa povredama,cini mi se da je povredjen sada i Mulaomerovic,koji se dodao kapitenu SImonu,kao i Prostranu,ali im je dosao ove sedmice tacnije vratio se Filip Basljan.
Kod nas koliko vidim jos uvek nema ozbiljnih izostanaka.
Ja se iskreno nadam i ocekujem pobedu ovde za oprostaj od 2010.godine,ali kao i obicno kod mene ide dvica na tiket.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))