A sta ako dobiju i odu na +5 a iducu im Mladost dolazi,u tom slucaju negativa ovde skace za 100%siroliver69 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:22Ako karinaši s krmetnjaka veceras izgube dva boda, ovdje nastupa opet euforija i Kakanj ide u zaborav

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A sta ako dobiju i odu na +5 a iducu im Mladost dolazi,u tom slucaju negativa ovde skace za 100%siroliver69 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:22Ako karinaši s krmetnjaka veceras izgube dva boda, ovdje nastupa opet euforija i Kakanj ide u zaborav
Koliko je Nalic u Tuzli i koliko je njihova ekipa na okupu, pa te raznese na tvom terenu?bordobijeli je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:24Ja mislim da se pretjerano pricalo kako smo mi duplo bolji od svih. Prošlu sezonu jesmo zasluzeno bili prvaci al daleko je to bilo od neke dominacije. Koliko god pricali da smo perfektno uigrani i nismo puno mjenjali ja mislim da to nije istina. Novi trener tek je tu 6 mjeseci odigrano 5-6 utakmica pod njegovom palicom, isto toliko su tu Milicevic, Sušic, Zinedin, Jukic, tek su došli Fanimo i Pejovic. Pidro iz povrede Salcin isto tek od dolazaka Vinka poceo igrati. Naravno ima 5-6 starosjedioca al ipak treba sve u vezati i navic se na vinkov rad. Kad uzmem ipak je Osim 2 godine kod komisija i njemu je trebala sezona i pol da uvede svoj sistem. Tako da mislim da nismo mi bas uigrani ko sto se istice to kao nasa prednost.
+1Evander je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:29Koliko je Nalic u Tuzli i koliko je njihova ekipa na okupu, pa te raznese na tvom terenu?bordobijeli je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:24Ja mislim da se pretjerano pricalo kako smo mi duplo bolji od svih. Prošlu sezonu jesmo zasluzeno bili prvaci al daleko je to bilo od neke dominacije. Koliko god pricali da smo perfektno uigrani i nismo puno mjenjali ja mislim da to nije istina. Novi trener tek je tu 6 mjeseci odigrano 5-6 utakmica pod njegovom palicom, isto toliko su tu Milicevic, Sušic, Zinedin, Jukic, tek su došli Fanimo i Pejovic. Pidro iz povrede Salcin isto tek od dolazaka Vinka poceo igrati. Naravno ima 5-6 starosjedioca al ipak treba sve u vezati i navic se na vinkov rad. Kad uzmem ipak je Osim 2 godine kod komisija i njemu je trebala sezona i pol da uvede svoj sistem. Tako da mislim da nismo mi bas uigrani ko sto se istice to kao nasa prednost.
Nalic je takav trener ima pricu zna motivisati. U Slobodi je isto na pocetku briljirao kako vrijeme prolazilo sve lošiji bili, ispuše brzo ta njegova prica. Vinko je trener na duge staze, eh koliko cemo ga istrpit to je pitanje. Ja kao Husrefoljubac dajem podrsku Vinku treba ga istrpit.Evander je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:29Koliko je Nalic u Tuzli i koliko je njihova ekipa na okupu, pa te raznese na tvom terenu?bordobijeli je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:24Ja mislim da se pretjerano pricalo kako smo mi duplo bolji od svih. Prošlu sezonu jesmo zasluzeno bili prvaci al daleko je to bilo od neke dominacije. Koliko god pricali da smo perfektno uigrani i nismo puno mjenjali ja mislim da to nije istina. Novi trener tek je tu 6 mjeseci odigrano 5-6 utakmica pod njegovom palicom, isto toliko su tu Milicevic, Sušic, Zinedin, Jukic, tek su došli Fanimo i Pejovic. Pidro iz povrede Salcin isto tek od dolazaka Vinka poceo igrati. Naravno ima 5-6 starosjedioca al ipak treba sve u vezati i navic se na vinkov rad. Kad uzmem ipak je Osim 2 godine kod komisija i njemu je trebala sezona i pol da uvede svoj sistem. Tako da mislim da nismo mi bas uigrani ko sto se istice to kao nasa prednost.
5 izmjena
Kao na nas npr sto je bila 1.12Historicar je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:35U Premieru bilo 1,65 na Tuzlu, častili ljude, realno 1,10 trebalo biti u vrh glave.
Ja nesto imam predosjecaj da ce Said zguziti plavu nejac vecerasHistoricar je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:48Nema teorije, Sloboda je očajna vec dugo, jedina ozbiljna ekipa koja nije pobjedila u Tuzli u zadnjih godinu dana, smo mi sa Kešoljubom na klupi, 1-1 u oktobru prošle godine.
Upravo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 71 gost.