FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moguce shvatio sam sta si mi htio reci druze ado , kakav napadac nisam u toku?
lp

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Napadac ce doci samo se ceka da mu istekne ugovor sa sadasnjim klubom, 30-og augusta iduce godine
-
- Kontakt:
Ma koji ce qurac tad i dolaziti... necemo mi igrat europu poslije augusta mozda prvu heftu septembra. Hebes ga onda ti za ligu ostaje Merso, mrtvi Hare. Ma hebo Hareta treba nekog momka prikljucit prvom timu iz u19 ili u17 napravit ako nista spica ove godine...TheIvicnjak je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:51Napadac ce doci samo se ceka da mu istekne ugovor sa sadasnjim klubom, 30-og augusta iduce godine
-
- Kontakt:
Slijedece godine napisao ne oveAhmoveliki je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:05Ma koji ce qurac tad i dolaziti... necemo mi igrat europu poslije augusta mozda prvu heftu septembra. Hebes ga onda ti za ligu ostaje Merso, mrtvi Hare. Ma hebo Hareta treba nekog momka prikljucit prvom timu iz u19 ili u17 napravit ako nista spica ove godine...TheIvicnjak je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:51Napadac ce doci samo se ceka da mu istekne ugovor sa sadasnjim klubom, 30-og augusta iduce godine

Ono kad ne upoznas TobetaAhmoveliki je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:05Ma koji ce qurac tad i dolaziti... necemo mi igrat europu poslije augusta mozda prvu heftu septembra. Hebes ga onda ti za ligu ostaje Merso, mrtvi Hare. Ma hebo Hareta treba nekog momka prikljucit prvom timu iz u19 ili u17 napravit ako nista spica ove godine...TheIvicnjak je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:51Napadac ce doci samo se ceka da mu istekne ugovor sa sadasnjim klubom, 30-og augusta iduce godine
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ako bude ahmo mogao jos onda nam ne treba ni tadTheIvicnjak je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:51Napadac ce doci samo se ceka da mu istekne ugovor sa sadasnjim klubom, 30-og augusta iduce godine
Od ovih evropakih veci klubova najvise simpatišem Barselonu, al koliko vise me je sjebalo ono 2:2 protiv MDK nego ova vecerasnja blamaza Barselone..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Ludjaceeee hocu da spavam...suze me zališeTheIvicnjak je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:51Napadac ce doci samo se ceka da mu istekne ugovor sa sadasnjim klubom, 30-og augusta iduce godine

Ma sta ce nam ko...ko NATO smo jaki

-
- Kontakt:

Jbga nasjeo je... Kao novi kolačićPantelija je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:08Ono kad ne upoznas TobetaAhmoveliki je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:05Ma koji ce qurac tad i dolaziti... necemo mi igrat europu poslije augusta mozda prvu heftu septembra. Hebes ga onda ti za ligu ostaje Merso, mrtvi Hare. Ma hebo Hareta treba nekog momka prikljucit prvom timu iz u19 ili u17 napravit ako nista spica ove godine...TheIvicnjak je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:51Napadac ce doci samo se ceka da mu istekne ugovor sa sadasnjim klubom, 30-og augusta iduce godine![]()

-
- Kontakt:
Ma ja baAhmoveliki je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:05Ma koji ce qurac tad i dolaziti... necemo mi igrat europu poslije augusta mozda prvu heftu septembra. Hebes ga onda ti za ligu ostaje Merso, mrtvi Hare. Ma hebo Hareta treba nekog momka prikljucit prvom timu iz u19 ili u17 napravit ako nista spica ove godine...TheIvicnjak je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:51Napadac ce doci samo se ceka da mu istekne ugovor sa sadasnjim klubom, 30-og augusta iduce godine
- hordasDoboj
- Kontakt:
S Brazzom sjest, neka večerica da par mladih iz akademije Bayernove dodje nama
Kad bi u dogledno vrijeme igrali grupe mozda i nesto ozbiljnije
Btw. sin mu igra desnog beka, a uncle je nekom napadaču u akademiji, samo kazem

Kad bi u dogledno vrijeme igrali grupe mozda i nesto ozbiljnije

Btw. sin mu igra desnog beka, a uncle je nekom napadaču u akademiji, samo kazem

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Belgija, Mađarska, Austrija,Švicarska, Slovačka, Češka, Rusija, Turska, Švedska, Danska, Norveška, Škotska, Grčka, Portugal, Holandija, sve su to lige u koje bi njihovi omladinci prije išli, nego došli nama.hordasDoboj je napisao/la: ↑15 avg 2020, 01:25S Brazzom sjest, neka večerica da par mladih iz akademije Bayernove dodje nama![]()
Kad bi u dogledno vrijeme igrali grupe mozda i nesto ozbiljnije![]()
Btw. sin mu igra desnog beka, a uncle je nekom napadaču u akademiji, samo kazem![]()
A da ne spominjem druge lige, Španije, Italije, Francuske, Engleske i Njemačke...
Znam da vjerovatno nisi bio ozbiljan, ali eto čisto onako sam ovo naveo, da još jednom shvatimo gdje smo na fudbalskoj mapi u Evropi.

Siguran sam da je Vinko gledao ovu utakmicu veceras a nadam se da je izvukao neke pouke od trenera Bayerna a i trenera Barcelone. Valjda ce i on shvatiti da vodi Sarajevo u nasoj ligi.
Veceras Bayern sa 4 ofanzivna igraca i dva centralna vezna samo da ih povezu i oba ofanzivna beka koji visoko stoje. Odbrana im je nekad skroz ranjivo izgledala ali su ljudi izasli sa razmisljanjem nek primimo ali zabit cemo vise.
S druge strane Barcelona sa toliko talenta, mladih igraca koji su se pokazali i koja inace ofanzivno igra, izadje pickasto sa Messijem iza Suareza u napadu i bez krila. Taktika daj da se branimo a Messi ce nesto gore valjda uraditi. U prvoj postavi 3 zadnja vezna i jos jesan centralni rasporedjeni u liniju, pokusaj nekog duplog bloka a po stranama mu propuh.
Eto nadam se da je nas trener vidio koliko je svaka ekipa ranjiva sa pichkastim pristupom. I da naravno, svaki igrac mora trcati i ucestvovati u napadu i odbrani. Kod nas su Rahmanovic i Ahmetovic kao Messi i Suarez u Barceloni - beskorisni u odbrani (osim ako se kojem ne digne u gacama da napravi neki presing ili Rahmanu da zaradi svoj zuti na svakoj utakmici).
Veceras Bayern sa 4 ofanzivna igraca i dva centralna vezna samo da ih povezu i oba ofanzivna beka koji visoko stoje. Odbrana im je nekad skroz ranjivo izgledala ali su ljudi izasli sa razmisljanjem nek primimo ali zabit cemo vise.
S druge strane Barcelona sa toliko talenta, mladih igraca koji su se pokazali i koja inace ofanzivno igra, izadje pickasto sa Messijem iza Suareza u napadu i bez krila. Taktika daj da se branimo a Messi ce nesto gore valjda uraditi. U prvoj postavi 3 zadnja vezna i jos jesan centralni rasporedjeni u liniju, pokusaj nekog duplog bloka a po stranama mu propuh.
Eto nadam se da je nas trener vidio koliko je svaka ekipa ranjiva sa pichkastim pristupom. I da naravno, svaki igrac mora trcati i ucestvovati u napadu i odbrani. Kod nas su Rahmanovic i Ahmetovic kao Messi i Suarez u Barceloni - beskorisni u odbrani (osim ako se kojem ne digne u gacama da napravi neki presing ili Rahmanu da zaradi svoj zuti na svakoj utakmici).
- hordasDoboj
- Kontakt:
Joj Ajdo jesi negativaajdohordas je napisao/la: ↑15 avg 2020, 01:36Belgija, Mađarska, Austrija,Švicarska, Slovačka, Češka, Rusija, Turska, Švedska, Danska, Norveška, Škotska, Grčka, Portugal, Holandija, sve su to lige u koje bi njihovi omladinci prije išli, nego došli nama.hordasDoboj je napisao/la: ↑15 avg 2020, 01:25S Brazzom sjest, neka večerica da par mladih iz akademije Bayernove dodje nama![]()
Btw. sin mu igra desnog beka, a uncle je nekom napadaču u akademiji, samo kazem![]()
A da ne spominjem druge lige, Španije, Italije, Francuske, Engleske i Njemačke...
Znam da vjerovatno nisi bio ozbiljan, ali eto čisto onako sam ovo naveo, da još jednom shvatimo gdje smo na fudbalskoj mapi u Evropi.![]()

Sto ne bi nekad ugostili 'Head of youth development' da drži predavanje našim trenerima, ne mora to biti sad al nekad u buducnosti što da ne.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Prepravio frajerTheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 01:16Ma ja baAhmoveliki je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:05Ma koji ce qurac tad i dolaziti... necemo mi igrat europu poslije augusta mozda prvu heftu septembra. Hebes ga onda ti za ligu ostaje Merso, mrtvi Hare. Ma hebo Hareta treba nekog momka prikljucit prvom timu iz u19 ili u17 napravit ako nista spica ove godine...TheIvicnjak je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:51Napadac ce doci samo se ceka da mu istekne ugovor sa sadasnjim klubom, 30-og augusta iduce godine

-
- Kontakt:
Pa igraju oni grupe odavno i cak imaju zapazenu ulogu tamo i nebi ja dovodio samo njihove akademce, nego vjerujem da i u prvom timu imaju igraca koji bi nama bili pojacanja.hordasDoboj je napisao/la: ↑15 avg 2020, 01:25S Brazzom sjest, neka večerica da par mladih iz akademije Bayernove dodje nama![]()
U svakom slucaju, dobra ideja

Nasa Akademija ove godine katastrofa.Kometa je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:13Ne postoje omladinske skole u BiH.To je samo uzimanje clanarine i zato nema igraca.U Dinamu pionire vodio Igor Cvitanovicigrac sa 100 nastupa u A selekciji i Spanskom ligom .Arsenal nudio direktoru omladinske skole Dinama milion eura po sezoni i frajer odbije a Sarajevo nankonkursu trazi sefa omladinske skole.
Juniori izgubili Kup Ks od Olimpika, a onda nas u PL U19 Stanišići dobili u Butmiru 3:0. Sramota!
Rastjerati je trebalo odavno ovu bagru što niti uče, a niti imaju licence....Sa novcem koji dobiju bi trebali da superiorno osvajaju Ligu U19.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Lokomotiva Zagreb ima zaraženih igrača, mediji pišu da bi ih mogla zadesiti sudbina kao i ekipu Drite sa Kosova koju su izbacili iz takmičenja.
Treba igrače izolovati u ovom periodu, da ne bi imali nešto slično. Skoro svi klubovi u našoj državi imaju zaraženih samo što neki vješto kriju.
Eto nam prilike protiv jačih ekipa
Treba igrače izolovati u ovom periodu, da ne bi imali nešto slično. Skoro svi klubovi u našoj državi imaju zaraženih samo što neki vješto kriju.
Eto nam prilike protiv jačih ekipa

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Morteme ono prognoziranje rezultata vazi samo za PLBiH ili i za evropske meceve ?
#samopitam
#samopitam
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Cuspajz, greenwood, Lecler, nedimmmm1337, Posejdon i 76 gostiju.