Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Nece jer nijedan osim Hakimija nije opravdao ocekivanja.Sto se tice Leipziga oni pokusavaju sniziti cijenu magare moje malo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Rajner se dovodi kao zamjena za ozljeđenog Rojsa. Već nekoliko prijelaznih rokova Dortmund radi vrhunski posao. Sad su defenzivno šupljeg Hakimija zamjenili iskusnim i odgovornijim Munijerom (i to bez odštete), zadržali su Sanča, doveli su Đuda Belingama koji je top talent i kojeg je tražila hrpa velikana, a sad su našli i zamjenu za Rojsa. Corku i Vackeu kapa do poda.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa ce ih sve iduce godine prodati.
Usput, los si prognozer

Usput, los si prognozer

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Desperado09
- Kontakt:
Prodat ćemo ih Wolfsburgu. Gigantu u najavi.
P. S.. Bauern bi se prošetao u svakoj ligi. Fakat su beton.

P. S.. Bauern bi se prošetao u svakoj ligi. Fakat su beton.
- Konigsblau
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Što popisa RiberijaCarlitoBrigante je napisao/la: ↑14 avg 2020, 20:17Odriozola, Periša, Kutinjo, Hames, Ampadu, Šik, Anhelinjo...

Ne možeš ti to njemu objasniti.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑14 avg 2020, 21:53Rajner se dovodi kao zamjena za ozljeđenog Rojsa. Već nekoliko prijelaznih rokova Dortmund radi vrhunski posao. Sad su defenzivno šupljeg Hakimija zamjenili iskusnim i odgovornijim Munijerom (i to bez odštete), zadržali su Sanča, doveli su Đuda Belingama koji je top talent i kojeg je tražila hrpa velikana, a sad su našli i zamjenu za Rojsa. Corku i Vackeu kapa do poda.
Lupa ga lik momacki. Svršavao je po temi Volfsburga od kojeg je pravio giganta u najavi, do RB Leipziga još većeg giganta. Pobjegao je sa teme RB-a ko miš u rupu.
Nedosanjani san mu je da BVB krahira, ali se svake godine razocara...
Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 14 avg 2020, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Rekoh ja samo ce budala nastaviti, znao sam da ces se ti javiti navijaci razvojnog kluba. 
RB je u 1/2 finalu, a ti bacas dekicu gledajući Bayern. Bijedno!
RB je u 1/2 finalu, a ti bacas dekicu gledajući Bayern. Bijedno!
Sto je najgore nije me ovo uopste iznenadilo...mozda City moze izbaciti Bayerna ali ljudi su trenutno level iznad svih ostalih. To je vidljivo vec pola godine.
A BvB i posebno Favre su debili jer ne mogu ispred njih
Nismo toliko daleko ni od njemackog finala...svaka cast Nagelsmanu, ljepota ih je gledati.
A BvB i posebno Favre su debili jer ne mogu ispred njih

Nismo toliko daleko ni od njemackog finala...svaka cast Nagelsmanu, ljepota ih je gledati.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Na Bundesligu se gleda kroz Bayern, a ovaj Bayern bi u Primeri ponizavao sve redom.
-
- Kontakt:
Bayo je trenutno impresivan, ali sa Cityjem i Pepom sigurno neće imati utakmicu kao što je bila ova. To će biti 50:50 kao što je i Elfu bilo s Argentinom nakon Brazila.
Inače, impresivna je Bayernova transformacija kroz cijelu ovu sezonu. Na početku je Muller bio neuklopljiv, Boateng je u hijerarhiji bio 6. ili 7. stoperski izbor, Davies je bio tamo neki nebitni Brazzin klinac, Perišić je bio razočaravajući transfer nakon što je propao Sane, Pavard je bio lik koji je ispao iz BL, Goretzka je bio veliki upitnik, Lewa je bio trpač Mainzova, Neuer ocvao i u padu... Danas je Lewa kandidat za igrača godine, Davies jedno od najvećih otkrića sezone, Muller nezamjenjiv, Perišić zlata vrijedna dodatna opcija, Boateng standardni stoper... Najbolji dokaz kako se u nogometu stvari mogu okrenuti.
Ne znam jel Kovač sam doveo Flicka ili mu je ga uvalio netko drugi, ali tko got to bio izgleda da je Bayernu riješio trenersko pitanje na duži period.
Inače, impresivna je Bayernova transformacija kroz cijelu ovu sezonu. Na početku je Muller bio neuklopljiv, Boateng je u hijerarhiji bio 6. ili 7. stoperski izbor, Davies je bio tamo neki nebitni Brazzin klinac, Perišić je bio razočaravajući transfer nakon što je propao Sane, Pavard je bio lik koji je ispao iz BL, Goretzka je bio veliki upitnik, Lewa je bio trpač Mainzova, Neuer ocvao i u padu... Danas je Lewa kandidat za igrača godine, Davies jedno od najvećih otkrića sezone, Muller nezamjenjiv, Perišić zlata vrijedna dodatna opcija, Boateng standardni stoper... Najbolji dokaz kako se u nogometu stvari mogu okrenuti.
Ne znam jel Kovač sam doveo Flicka ili mu je ga uvalio netko drugi, ali tko got to bio izgleda da je Bayernu riješio trenersko pitanje na duži period.
Zadnja izmjena: CarlitoBrigante, dana/u 15 avg 2020, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Favre je usrao motku u sezoni 18/19. Ove sezone, kraj ovakog Bayerna, mu se nema puno toga zamjeriti.adnan24 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:27Sto je najgore nije me ovo uopste iznenadilo...mozda City moze izbaciti Bayerna ali ljudi su trenutno level iznad svih ostalih. To je vidljivo vec pola godine.
A BvB i posebno Favre su debili jer ne mogu ispred njih![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nijemci nemaju problem s ligom prvaka, euro liga je loša od 2009te nema finalista, to je predugo
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
A zadnja titula osvojena 1997. što je posebna sramota. U međuvremenu su titulu imale i dosta slabije lige poput turske, nizozemske, portugalske, ruske ili ukrajinske. Zanimljivo da čak ni Bayern i Dortmund nisu uspjevali osvojiti natjecanje iako su bili blizu (Bayern ispao u polufinalu od Zenita, Dortmund na nevjerovatan način od tada slabijeg Liverpoola). Ružno za viditi.schickeria je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:38Nijemci nemaju problem s ligom prvaka, euro liga je loša od 2009te nema finalista, to je predugo

Valentino Lazaro na posudbi u BMG, posudba sa opcijom otkupa.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nije spreman za prvi tim: Real šalje "novog Kaku" na dvogodišnju posudbu u Borussiju
I kaze nisu razvojni klub
I kaze nisu razvojni klub

- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo bih ti citirao post od CarlitoBrigante, ali mi mrsko...CarlitoBrigante je napisao/la: ↑14 avg 2020, 20:17Odriozola, Periša, Kutinjo, Hames, Ampadu, Šik, Anhelinjo...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
18 godinakraljttbvb je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:18Evo bih ti citirao post od CarlitoBrigante, ali mi mrsko...CarlitoBrigante je napisao/la: ↑14 avg 2020, 20:17Odriozola, Periša, Kutinjo, Hames, Ampadu, Šik, Anhelinjo...

- kraljttbvb
- Kontakt:
14tale07 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:4318 godinakraljttbvb je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:18Evo bih ti citirao post od CarlitoBrigante, ali mi mrsko...CarlitoBrigante je napisao/la: ↑14 avg 2020, 20:17Odriozola, Periša, Kutinjo, Hames, Ampadu, Šik, Anhelinjo...![]()
Postara ti mene pravo

Klub koji dovodi igraca sa 18 godina na posudbu od dvije sezone bez prava otkupa je nista drugo nego razvojni klubkraljttbvb je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:5414tale07 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:4318 godinakraljttbvb je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:18
Evo bih ti citirao post od CarlitoBrigante, ali mi mrsko...![]()
Postara ti mene pravo![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.